ЮЛСКИ БЕБЕШОРИ '08 (тема 28)

• 12 632
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Кали, това е ужасно. Но не го мисли повече  Hug.
Аз също сънувах разни странни неща  Sad.
Сега сякаш нямам контракции. Но ще лежа с комптъра и книгите.Така, че пак сам на линия Mr. Green.
Разкажете за снега. Тук няма.
Тази сутрин докато се излежавах в леглото, си мислех за кърмене и отново запона да тече коластра #Crazy. На вас често ли ви се слува?
Нова бъдеща мама, моят мъж докато беше тук пак се измъкваше с масажа, било го страх да не ми направи нещо  Joy

# 271
  • Варна
при личния лекар ли трябва да отида на преглед или при този, който ми следи бременността?
Може и при двамата- няма значение.На мен ми се случи веднъж. Ходих при личната и ми даде максималния който може-1 седмица.После и гинеколожката ми попитах така ли е трябвало - а тя ми отговори , че и на нея да бях се обадила нямало проблем.Болничните за по 25 дни може да ги издава само следящия бременността лекар с подписи от още 2-ма - ЛКК.Иначе за настинка от 3-7 дни - на който решиш да се обадиш.

# 272
  • София
инка,аз засега нямам коластра newsm78,а и не мога да се сетя предишната ми бременност-кога се появи.Но това си е нормално,ти почивай  HugА за снега hahahaто не е за разказване,на цялата ни лудница само снега липсваше...прилича на малка снежна картичка,като го гледам през прозореца,но навън си е бая студено,а и не спира мамка му #2gunfire

# 273
Здравейте!

Аз и днес съм в ужасно настроение и си мислех да не пиша, но ще се постарая да не развалям поне вашето.

Кали, наистина сте преживели ужасна нощ. Дано никога повече не се случва Praynig.

Инка, почивай си повече Peace. А за сънищата - аз вече всяка нощ сънувам едни цветни сънища, направо като лудите ooooh!. Сутрин като стана и съм по-изморена отколкото вечерта като си лягам.
Вчера си поръчах помпа за кърма и стерилизатор за микровеле на Авент. Вече започнах с покупките Grinning. Зле ми се отразява престоя вкъщи, само разглеждам сайтове с бебешки стоки и се чудя какво да купя. На края на отпуската ми няма да ми остане и един лев Embarassed. А и не смея да споделя с мъжа ми новата ми страст, най-много да ми спре нета Mr. Green.

Донка, и аз се невротизирам като погледна какъв хаос е около мен. Обаче понеже виждам колко много работа имам и как няма да успея да я свърша всичката, затова и не започвам. Вися си като непукист по цял ден във форума, а работата си ме чака Mr. Green.

# 274
Здравейте и от мен!
Брррр,вън е доста студено!Някоя дама доста се е разсърдила Wink!дано се оправя скоро,че да почваме с разходките!

Всяка сутрин като се събудая  и имам петна по тениската от коластра.Иначе през деня не ми тече.

# 275
Добро утро на всички! Kupa, когато аз се бях разболяла ходих при личния си лекар, тя се занимава с  хомеопатия от дълги години и не стигнах до антибиотици, Слава Богу! Можеш първо да се обадиш по телефона на GP-то си, да видиш какво ще ти каже, че да не се разхождаш по студа ( навън е ужасно гнусно и подтискащо времето) напразно.
Kali76, направо ме върна 4-5 години назад, когато си подпалих апартамента и настръхнах от разказа ти!  Все още улавям миризмата на дим даже и от толкова далеч, че останалите не се усещат, но винаги се оказва, че наистина нещо гори - та било и печка на дърва или някой запален боклук! Миличката!  Hug Не пожелавам на никой подобно преживяване!
Абе, вие ме изумявате с тази коластра! Не е ли много рано?  newsm78 На мен само зърната ми са станали ОГРОМНИ, с размерите на голям лешник и структура на цветно зеле!  Mr. Green  #Crazy Нито болят, нито сърбят... ама изпъкват даже през сутиен а и блузката!  Shocked
 Много се разписах , скучно ми е да лежа в къщи по цял ден сама!Хайде лек и успешен ден а всички! Hug

# 276
            Добро утро и от мен!
Днес имам рожден ден и въпреки лошото време навън съм във приповдигнато настроение.Даже преди да стана и бебчо от вътре ме поздрави с няколко леки движения.Много му се израдвах,защото аз не го усещам много често.А това е моята виртуална почерпка.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2007494

# 277
Честит рожден ден на desidragan! Мноого, мнооого здраве, любов и слънчево настроение!!! newsm59 newsm67 happy bd

И една молба към всички мами - знам, че сме обсъждали много пъти темите за количките, но при мен нали ситуацията се промени. Преди гледах колички за близнаци, а сега търся за едно бебче. Моля на който му се занимава да прати някоя и друга снимка на това, което си е избрал. За сега се ориентирам към комбинирана триколка, (разбрах, че гумите били най-важни), но може да пращате и снимки на модели, които са ви харесали с четири колела. Много е гадно да започвам всичко отначало, но нали не мога да излизам и ще разчитам на помощ от вас и интернет. БЛАГОДАРЯ педварително!!! Hug

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 10:36 от nip1977

# 278
  • София
Обърна ми се пъпа!!! #Crazy Сакси, мислех че не се случва често, когато го спомена на срещата  newsm78
Jollity, не се плаши, всичко е по план-график! Wink И моят беше се заравнил (а някога беше толкова хубаво прибран!), а вече отгоре провисна нещо като качулка Simple Smile Ама ще се оправят, като родим! Впрочем май точно в шестия месец започват най-често да изпъкват пъпчетата - макар че пак зависи от много неща... Simple Smile
inka_26, преди 2-3 седмици и аз имах много лоши болки в гърба и кръста (но край самия гръбнак, а не отстрани). Вече се бях ошашавила СЕГА ако така ме боли целодневно, ПОСЛЕ какво ще е, като натежи бебата!  Shocked Обаче... точно след 1 седмица спря да ме боли  Laughing Може би нещо се е намествало и от това се е появила болката - поне при мен.
ekspa, много смешно ми стана за твоя сладолед и свинското със зеле  Joy
kali-76, наистина ужасяващо преживяване  Sad Дали не можеш да си вземеш няколко почивни дни, ако ще се почувстваш по-добре? А за феталната морфология - помня, че по едно време и моята бебка нещо мъраше с уста, аз пък заявих, че тренира сукане!  Joy Марков сигурно много се забавлява, като гледа "маймунджилъците" на бебоците ни  hahaha
Донка, и аз миналата седмица се хванах да чистя по-обстойно - за два часа и половина ме заболя кръстът... И аз обмислям да ползваме чужда помощ за първоначално почистване на бъдещия ни дом, ама мъжът ми се е запълнал, че той щял да чисти... Thinking А не е от големите чистници, чак брат ми се разсмя, като чу тази версия  Joy
Kami, да пишеш как е минало при Мазнейкова. И без излишни притеснения - приготви се да видиш едно малко биещо сърчице и едно вече доста пораснало бебче  Heart Eyes
desidragan, честит празник! Нека радостите в живота ти те обсипват като снежинките в днешния ден! (В момента гледам как се сипят едни парцали... много радост ще да е  Laughing)

# 279
Ето ме и мен отново  Wink
desidragan честит рожден ден с пожелания за здраво и карасиво юлско подаръче!!!  bouquet
Абе с тая коластра голям проблем  Grinning.Аз понеже обичам да спя с тениските на мъжът ми и сутрин като ги види с петна...
А за чистенето,вече не ща и да се напъвам, че зверски ме боли кръста, даже и след миенето на чинии.При мен идва веднъж седмично едно момиче и ми свършва основните неща.За мен си оставям прането и разтребването.

kupa,аз като бях хванала грипа отидох при личната лекарка.Тя ми даде някакви хомеопатии да пия и парацетамол,че ме болеше глава много,но след това се допитах и до гинеколожката ми ,мога ли да ги пия тия неща.
Kali ,сигурно е било много стресова ситуация.Аз като прочетох какво си преживяла и настръхнах.А като си помисля как забравям редовно ютията включена...

# 280
Мерси за бързия отговор, звъннах в болницата, днес личния ми е следобед, така че до обед съм на работа и после отивам на лекар, да видим какво ще каже.

Аз също нямам коластра засега, но не ми и трябва де  Laughing.
А времето наистина е ужасно, сега и дъжд заваля, освен че духа и е супер мрачно и подтискащо.
Кали, наистина много кофти преживяване, дано на никой не му се случва подобно нещо  Hug
 bdbaloni Честит рожден ден desidragan! Да си жива и здрава, много щастлива и леко раждане през юли!

# 281
Здравейте момичета.
Ние вчера се върнахме. Бяхме 4 дни на планина, еххх направо не ми се прибираше. Там е такова спокойствие, сняг, чист въздух, слънце. Сега че почета какво сте писали докато ме е нямало.
Искам само да ви се оплача. Аз си мислех, че ще се размина с подобен род семейни дразги, обаче, не съм познала. Оказа се че родителите на мъжа ми са ни сърдите, защото нямало да кръстим бебето на дядото. Не че не му харесвам иметона човека, не е в това въпроса, ама как така ще си налагат мнението. А и то 80% от родата им се казва по този начин. Направо смешна работа. Ако сте гледали филма "Моята голяма гръцка сватба", където всички бяха с еднакви имена, е на ... картинката е същата. И не само че си казват претенциите, ами и се сърдят, моля ви се, като малки деца. Вместо да питат аз как съм, дали бебето е добре, те седнали да го дърпат като къс месо и всеки да претендира за разни полагащи им се права. ААААААААААА ма хааа ще раздавам шамари.  #Cussing out Всъщност не искам да се конфронтирам с тях. Уважавам ги и се разбираме, но не ми е приятно да се държат така заради нероденото ми бебче. Колко семейства нямат деца и с години чакат докато дойде момента, колко момичета губят децата си. И вместо да се замислят над това и да се молят за бебето, те се карат. Ще взема и аз да се разсърдя.  Naughty Добре че мъжа ми е на моя страна и напълно ме подкрепя
Ами това е, оплаках се. Дано не съм ви досадла. Вие ка мислите, дали съм права.

# 282
  • Сливен
Честит рожден ден desidragan !   bdbaloni Пожелавам ти най- хубавият подарък за този ти рожден ден да ти бъде поднесен през юли.

През миналата  бременност пъпа ми се обърна чак в 8 месец, но сега е започнал от 4-ти и вече си стърчи на цяло .

P.S. Днес пиша не, защото съм се стреснала от вчерашните изказвания , а защото си смених линейката и сега ми любопитно да видя какво се е получило ! Това е шега,моля никой да не се засяга , а още по -малко да се разстройва за глупости вашите бебенца се нуждаят от положително настроение .

# 283
Здравейте на всички,

От известно време само си чета, че нещо нямам време докато изчета всичко да пиша. Може ли и на мен да ми сложите едно розово бебче 261uu

Честити рожден ден на desidragan  bdbaloni Много щастие, усмивки и едно здраво и хубаво бебче.

Видях че вече сте обсъждали упойките и искам да попитам нещо душичката, знам че е доста запозната, или някой от мамите със секцио. Та специално въпросчето ми е за пълната упойка при секцио. Как я слагат, колко време действа горе долу и дали е по-опасна в сравнене със спиналната?  После как те събуждат? Изобщо всичко свързано с пълната упайка, може и на ЛС да не занимаваме другите с това.  bouquet

# 284
  • София
Ухх,благодаря ви момичета..за подкрепата,малко се поразсеях докато ви чета Simple Smile
Честит празник на desidragan с най-прекрасните пожелания
nip,аз лично съм се спряла на тази количка- http://www.quinny.nn-bg.com/speedisx/speedisx.html
Kokolin,я не им обръщай внимание #2gunfireаман от роднини

Продължавам да работя Whistling

Общи условия

Активация на акаунт