Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде предлагате да бъде следващата среща?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде предлагате да бъде следващата среща?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
Препоръчително е да обличате бебетата с бодита с къс ръкави и по-леки до средно тежки дрехи, като същевременно имате предвид, че дори през горещите месеци те трябва да бъдат защитени от слънцето. За летните бебета се препоръчва да носят памучни гащеризончета, бодита с къси ръкави или потничета. Завиването с памучна пелена е подходящо, а за разходки се препоръчва само памперс и едно боди. Важно е да избягвате прегряване и дехидратация, като ги предпазвате от пряка слънчева светлина и им предлагате вода за пиене.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какво е мнението за кърменето след цезарово сечение?
.
.
. На вас често ли ви се слува?
.
,а и не мога да се сетя предишната ми бременност-кога се появи.Но това си е нормално,ти почивай
то не е за разказване,на цялата ни лудница само снега липсваше...прилича на малка снежна картичка,като го гледам през прозореца,но навън си е бая студено,а и не спира мамка му
.
. А за сънищата - аз вече всяка нощ сънувам едни цветни сънища, направо като лудите
. Сутрин като стана и съм по-изморена отколкото вечерта като си лягам.
. Зле ми се отразява престоя вкъщи, само разглеждам сайтове с бебешки стоки и се чудя какво да купя. На края на отпуската ми няма да ми остане и един лев
!дано се оправя скоро,че да почваме с разходките!

Ама ще се оправят, като родим! Впрочем май точно в шестия месец започват най-често да изпъкват пъпчетата - макар че пак зависи от много неща...
А не е от големите чистници, чак брат ми се разсмя, като чу тази версия 

Всъщност не искам да се конфронтирам с тях. Уважавам ги и се разбираме, но не ми е приятно да се държат така заради нероденото ми бебче. Колко семейства нямат деца и с години чакат докато дойде момента, колко момичета губят децата си. И вместо да се замислят над това и да се молят за бебето, те се карат. Ще взема и аз да се разсърдя.
Добре че мъжа ми е на моя страна и напълно ме подкрепя