Тийнейджърите IX

• 21 596
  • 353
  •   1
Отговори
# 210
Само не разбирам защо - толкова ли неадекватно се самооценява, какво си е представяла, че може да кажат учителите за нея...

Е, как какво - идеални ученици няма. Все някой е направил някоя дребна издънка, за която може и да е получил в момента забележка от учителя (закъснение след междучасие, говорене в час, разменяне на бележки...   Wink), но от което учителите изобщо не се впечатляват и не си го слагат на сърце. Да, ама чадото знае, че е сгафило някога си и седи на тръни.
Предполагам, де, може и да не е така.  Laughing

# 211
Обаче една нейна реплика сутринта ме просветли, че всъщност е текла кампания адресирана за мен - манипулация, на която не станах жертва, само защото нямаше причина.
Чак пък кампания едва ли,по-скоро симпатична детска хитрост и "подсигуряване".

Естествено, че от наша гледна точка си е просто детска хитрост. Но за нея си е било кампания - мисъл е вложила в това, план е имала...

# 212
  • София
Винаги сутринта в деня на родителската среща си имаме у дома една дежурна реплика :"Последен шанс да споделиш"  Laughing
Той знае много добре, че не обичаме неприятните изненади  Wink
Да споделя нещо и да кажете мнението си....вчера една девойка от класа го била "ангажирала" за кавалер на бала, т.е. попитала го би ли се съгласил да и кавалерства на бала и нашия наивник, предполагам поласкан (девойката е хубавка и е от "мацките" в класа) тутакси се съгласил. Разказва случката, докато вечеряме - татко му се опулва, а аз: "Как би реагирало гаджето ти, ако си с друго момиче на бала?" Настана смут и объркване  Laughing Не е ли супер наивен ooooh!

# 213
  • София
А гаджето му няма ли да е с него на бала?

# 214
  • София
Сега е 10-ти клас и няма гадже, поне така казва - девойките, с които излиза не му били гаджета....Иде реч за поемане на ангажимент за след 2 години  Sunglasses

# 215
  • София
Е нека се надява девойката... за след две години  hahaha
Трябва да е много закъсала тази мацка, че отсега да си запазва кавалер.

Абе аз ли не разбирам, или расте поколение от типа "всички са ми добри приятели, нямам гадже"?

# 216
Ха, след две години...  Joy
Девойката може и да е вече женена, поне някои мои съученички бяха с мъжете си на бала (и бременни).  Laughing

# 217
  • София
Eeeee, Как' Сийка, кви са тия нерелевантни прогнози  newsm78 ...децата все пак са "лайстунги"-не че е невъзможо, но е слабо вероятно! Апропо, ако имаш дъщеря, мислиш ли че и на нея може да и се случи подобно нещо?
Янита, не зная дали е отличителна черта на поколението, но аз одобрявам факта, че е добре хуууубавичко да се "поогледаш" преди да се впуснеш в сериозна връзка, което аз влагам в понятието "гадже"  Laughing

# 218
Тя да не би просто да го е сваляла, пък той (а и вие) да не е разбрал?
Или в момента някоя нейна приятелка преживява драма от типа "ми сега с кого ще ходя на бала", и просто е решила отсега да свали това напрежение от плещите си.
Ние в класа бяхме 13 момичета и 12 момчета и една артиса, не мога да си спомня коя беше и как се реши проблемът, ама беше голяма шумотевица.
Пък имаше и такива паралелки, в които имаха по пет момчета. Там просто нямаха кавалери или си внасяха от други училища.
А как е сега - дали е прието да си със съученик на бала или с гадже, много ми е рано да знам.
Явче, напълно съм убедена, че от момента, в който дъщеря ми започне да води полов живот, ще се притеснявам да не забременее в неподходящ момент. Защото винаги остава поне един процент вероятност.

# 219
В класа бяхме 18 момичета и 2 момчета.На бала нямах кавалер,въпреки,че едното момче ме харесваше и "искаше" Laughing Да де,ама как,като съм 180 см. без ток,да отида под ръка с две глави по-нисък кавалер,ако и да е страхотен човек.Сега-ок,няма проблем,обаче преди ме е притеснявало явно...
schreier ,голямата ми води полов живот от 2 години и свикнах с идеята за преждевременна бременност.Повече се притеснявах от болести,въпреки,че й набивах постоянно в главата за презервативи и им ги купувах лично.Ако ще си пилим нервите,винаги има за какво.Нейна приятелка,например,още няма цикъл(18),то ходене по лекари,хапчета с шепи-това е за притеснение.Другото си е нормално,да се молим да имат акъл и късмет най-вече !А ние тука ще си даваме по едно рамо  Wink!

# 220
Апропо, ако имаш дъщеря, мислиш ли че и на нея може да и се случи подобно нещо?

Апропо, това, че имам син, не гарантира, че няма да заведе бременното си гадже на бала, нали?  Mr. Green
Шегувам се!  Peace
Но и да стане, не е болка за умиране, все пак. Имах съученичка (най-умната и хубавата в класа им), забременя в 9-ти клас, роди и завърши вечерната гимназия. После продължи да учи. Не си спомням само дали завърши право или медицина.  newsm78
Тези неща се случват и в най-добрите семейства.  Wink Laughing

# 221
  • София
Как' Сийка , голяма шегаджийка си била  Wink
Случват се такива неща, разбира се!
Кога ли ще стане модерно да правят секс след завършване на училище  newsm78

# 222
  • София
Кога ли ще стане модерно да правят секс след завършване на училище  newsm78

Съвсем скоро.
Като гледам промените, предстои започване на училище при навършване на 2 и приключване с образованието някъде между петата и шестата година. Сексът ще дойде едва след това.

# 223
  • близо до София
Аз такова днеска съм се родила. Та да почерпя по този повод.

# 224
  • София
*silvi*, честит рожден ден!   bouquet
Да си щастлива, обичана и винаги усмихната! Домочадието повечко да те радва! Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт