Тийнейджърите IX

• 21 608
  • 353
  •   1
Отговори
# 225
  • Malgrat de mar
*silvi* много здраве и успехи!  bouquet
И при нас една съученичка на сина роди преди време,бебето вече е на годинка и половина.
Да чукаме на дърво и да плюем в пазви,щото не пита.
Ама аз как съм подгряла с малкото,веднага ще поема щафетата (детето) Mr. Green

# 226
  • София
*silvi*, честит празник! Бъди здрава и обичана!

Моя много близка приятелка също празнува днес.

# 227
Честит Рожден ден и от мен!   bouquet
На колко стана, на 21, нали?  Laughing

# 228
 smile3501 newsm59 Силви,много  txtloves пък ние ще похапнем виртуално    smile3508  party023

# 229
 Силви, честит рожден ден!  bouquet
 Желая ти да бъдеш обичана и заобиколена от много и истински приятели!Радвай се на малките мигове,които спират дъха ти.Нека любовта винаги те води в живота.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 17:40 от aleks

# 230
Честит рожден ден, Силви. Hug

# 231
  • София
Честит рожден ден и от мен, Силви   smile3525

# 232
  • близо до София
мацки, благодаря за поздравите!  Hug

Честит Рожден ден и от мен!   bouquet
На колко стана, на 21, нали?  Laughing

Как' Сийке, ами разбира се ,че на толкова. Как позна?Ти да не си ясновидка?  Wink

# 233
Силви,честито!
Пожелавам ти от сърце малката дама от аватара ти! Hug
Момичета,един глупавичък въпрос,не знам дали можете да помогнете,но да си питам:
На малката й искат в училище да знае приказката "Студеното сърце" от Вилхелм Хауф.Нито аз,нито приятелите я имат на книжка.Аз си спомням бегло от детството,че беше за един беден въглищар Петер Мунк,който,докато си окайвал бедността в гората,го чул горският дух.Той го пратил при един богат търговец,способен да му изпълни желанията,но срещу сърцето му.Мунк забогатява,но не може да се радва на придобивките си,тъй като е без сърце.Нито на жена си и детето обръща внимание,а майка си ми се струва,че я убива или нещо подобно.Накрая се усеща и си открадва обратно сърцето,а с него и радостта от живота.
Ако познавате приказката,много ви моля да ме подсетите за подробностите,та да я възстановим на български,тя после да я преведе и т.н.Късно е за библиотеки,сега донесе задачата,а в понеделник сутрин домашната трябва да е готова.По Гугъл също не става.И прощавайте,че ви занимавам с това в петък вечер!

# 234
Люляче, онези момчета, дето измислиха Гугъла, паметник трябва нерукотворен да им издигнем.
Виж тук я има аудио-версия, може и да си я даунлоуднеш и направо да си я пуснеш да я слушаш http://ljube.com/278

# 235
Как' Сийке, ами разбира се ,че на толкова. Как позна?Ти да не си ясновидка?  Wink

Еее, имам кристална топка, все пак...  Flutter

LilaC , и тук я има!
 http://funbg.net/page.php?215.2

# 236
  • София
Силви, честит рожден ден. Нека всичко, за което мечтаеш да се сбъдне и винаги да си на 21!

# 237
Сийче,кажи какво пиеш и кога ще идваш към морето! Hug
Благодаря,стана!

# 238
  • София
Не мога да не се похваля с театралния талант на девойката.  bowuu

Днес им беше представлението - общинско състезание между три гимназии (математическа, английска, испанска). Абсолютните дебютиращи ентусиасти, без никакъв опит и без никой да ги взима насериозно, са се представили толкова добре, че дори и свръх-критичното ми дете е развълнувано и доволно.
http://www.sfumato.info/?show=acts&id=153&PHPSESSID=fbb6 … 399076b8750485aed

# 239
Янита, в момента не мога да отворя линка, но все пак - поздравления и на двете ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт