ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 269
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, и аз да Ви питам нещо. Вече все по-осезаемо чувствам бебчето, но на няколко пъти ми се случва да не го чувствам, като движение в корема ми, а като пулсиране. Вчера например повече от 5 мин. така - бях легнала и направо целия ми корем, дори визуално пулсираше. На Вас случвало ли ви се е така.
Най-вероятно хълца Grinning

# 241
  • София
Много ми хареса идеята която са си направили Elen@ - августинските майки - папка с първи покупки за бебето. Ако искате и ние да си я добавим в нашия сайт със снимките - така ще е по -лесно и за всички нас - ако някой нещо иска да се ориентира - особенно с количките и леглата.  Peace
Хубава седмица на всички !!
  bouquet

# 242
  • София
 Laughing Хич не се бях сетила за варианта хълцане на бебето. Бях чувала за това явление, но хич не направих някаква асоциациация с това, което ми се случва и намен. Дано да е това.

Аз на Азис бебе дрешки съм купувала от магазин "Дани" в Люлин и пак в магазин "Дани" на Симеон - кв. Илинден - зад Арена 2. Сигурно ги има и в други детски магазини - просто не си се интересувала досега Нова бъдеща мама.

# 243
И така и не разбрах къде се продават тези дрешки Азиз бебе, от които всички сте така доволни Weary
Аз ги купувам от ж.к Света Троица на пл. Преображение, това е на предпоследната спирка на трамвай N 3. Ето тук има един детски магазин, май се казваше Дани.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=38693674a03ab7d0f8d5368698bb90 … p;ix=33&iy=49

# 244
  • София
Дуци обикновенна ми е каната на Конелияно за 12 лв Peace Аз си я взех чак като Дени стана на 1г. , защото го кърмех, но сега му правя млякото така, много  е бързо.И аз използвам изворна вода и само я загрявам. Ама и той е голям де.
Много е сладичък Пепи Heart Eyes Ще се размажа от любов от такива снимки.

nova_badeshta_mama ако знаеш на мен как ми се пазарува, ако можех сега бих тръгнала. Ама нали съм с проблемна бременност Rolling Eyes Решила съм да изчакам до 7-ми м. Ако  успеем Rolling Eyes и ако родя тогава бебето ще е в болница и ще има време за пазар Rolling Eyes А ако успея до 9-ти м. да го износя, направо тръгвам по магазините. Laughing Само това ме спира.

Дрешките на Азис са качествени, много хубаво трико и цветове. Ако искате после ще писна снимки на комплекта Heart Eyes Но са горемички, не си отговарят на българските.Което не е лошо Wink
Има ги в Магазин Комсед

Ако ме подсетите по късно да ви кажа 1-2 магазина по изгодни, че малчо ме вика Heart Eyes

# 245
Решила съм да изчакам до 7-ми м. Ако  успеем Rolling Eyes и ако родя тогава бебето ще е в болница и ще има време за пазар Rolling Eyes А ако успея до 9-ти м. да го износя, направо тръгвам по магазините. Laughing Само това ме спира.
Стига бе, да не съм те чула така да говориш. Много ясно, че ще износиш до 9-ти!

# 246
Добро утро ,мамчета!

И аз не бързам с покупките.Все още има време,а  и като направя списък,таткото ще пазарува!И н мен и се иска,но....ще поизчакам още малко.
Дуци ,Пепи е много сладък!И наистина,колко бързо бети времето!!!

# 247
  • София
Здравейте  Hug
имам питане за една болежка, която ми се появи от около два дни. Усещам някакво странно опъване и пробождане на различни места по корема ми. Сякаш не са контракции, мисля че е различно доколкото мога да направя разлика  newsm78. Случвало ли ви се е? Възможно ли е да е от нарастването на корема - от около 2-3 седмици почна по-интензивно да расте, преди това почти нямах коремче.
Иначе вчера бебка най-накрая се представи пред баща си - първо корема ми се беше изкривил на една страна, а после подскочи доста видимо в негово присъствие  Heart Eyes
Хубав ден на всички   bouquet

# 248
  • Sofia
Много ми хареса идеята която са си направили Elen@ - августинските майки - папка с първи покупки за бебето. Ако искате и ние да си я добавим в нашия сайт със снимките - така ще е по -лесно и за всички нас - ако някой нещо иска да се ориентира - особенно с количките и леглата.  Peace
  bouquet

Подкрепям Peace Къде ни е модераторката Sunglasses

# 249
  bouquet

Подкрепям Peace Къде ни е модераторката Sunglasses
И аз подкрепям Simple Smile
Обаче нали си имаме албум в Мутлиплай, Пърли не е необходимо да я тормозим, първия се престрашил да направи Simple Smile

# 250
  • София
Стига бе, да не съм те чула така да говориш. Много ясно, че ще износиш до 9-ти!
За съжалени е така Sad Всеки ден гледам календара , все едно ще се премести.

А иначе съм много запалена по купуване на бебеши работи, даже май пристрастена Laughing Снаха ми е бременна и ще ражда на 7-ми юли и исках всичка да и купя Heart Eyes ама Нъц. Сега купувам различни неща и ще и направя з погачата торта от памперси, с много дрешки вътре Wink

Аз сега качвам снимки, ако упея ще направя Wink
Не става, ще ги кача в моя сайт.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 11:13 от ketito

# 251
puhtulka, много ми харесаха тези колички на firstwheels, обаче би ли ми казала къде се намира магазин 9+? Бях ги видяла в едно списание, но не разбрах къде ги продават.
Имам и едно питане относно ваничките. Аз съм си харесала ето тази http://tweety-bg.com/product_info.php?cPath=27_49&products_id=131
понеже нямаме вана у нас, а и сме доста високи с мъжа ми и искаме да е нещо на нашата височина. Малко е скъпичка, но ще я вземем, ако върши работа. Ако някой има отзиви или мнение по въпроса ще се радвам да сподели.

# 252
За мен най-големите питанки напоследък са не какво трябва да купя за бебето (списъци има порядъчен брой във форума), а от къде се купуват всичките тези неща. Много ще се радвам ако има един магазин с всичко и цък - в кошницата. Много мразя да обикалям на посоки Sad

Някой беше споменал за яденето на месо. Аз не съм вегетарианка, но от няколко години месо не ми се яде. Ако ми се дояде 1 път в месеца и това е. С мъжа ми сме от една порода и в къщи се готви изключително рядко с месо. Сега като съм бременна не се е променил вкусът ми към него. И нищо не може да ме убеди, че трябва да ям насила, за да спазвам някаква здравословна диета. Здравословното за мен е, щом ми се яде нещо да го ям, щом не ми се яде значи не е нужно на организма ми (нямам някакви безумни желания за разни вредни неща, които ми се ядат също). И така... Майка ми е алергична към риба и никога не е яла риба - през бременността си с мен. А аз обожавам риба и морски неща - т.е. не ми е повлияло това "лишение" докато съм била неродена.

# 253
А, защо ми изчезна всичко от поста? Не съм гост, а съм nip1977?

# 254
И откога това нововъведение? Да влизам с име и парола? Ами като съм застреляна и не съм писала от три теми! Laughing
Та питах за тези ванички http://tweety-bg.com/product_info.php?cPath=27_49&products_id=131
Извинете ме за невежеството и за спама! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт