Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 957
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 390
Рони-Лимони,добре дошла!  bouquet Hug
FEN,аз използвах чай от майчин лист и сена.Много ми помогна,но повече от момичетата го отричат. Rolling Eyes
Наирянка,пиша,пиша ивсе забравям  ooooh!да ти честитя празника.Да ми запазиш най-хубавото яйце! Naughty Hug Hug

# 391
  • София
Здравейте пак на всички от мен   bouquet

pilito, благодаря! Тайно се надявам да мина в 6-та група до август, когато наши приятели ще се женят - мисля, че целта ми е реалистична и може би ще се сбъдне  Praynig

Орелия, no hard feelings, аз съм си малко такваз... дръпната  Embarassed

Мишле_, добавени са магазините ти   bouquet

kremena, не мога да дам съвет за готвенето за домочадието, защото режимстваме семейно  Embarassed

L е о, ей тук има няколко варианта на палачинката: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2007/12/12/%d0%a2%d0%a0%d0% … 0%9d%d0%9a%d0%90/
Какао избягваме, защото няма в БГ обезмаслено.

Търсачката на блогосайта http://dukanskirecepti.wordpress.com понякога е капризна на тема малки и големи букви и трябва да се опитва и с първата буква - малка, и с първата - голяма.

Sun, 2в1, lenny_pld, Катя*,   Hug

# 392
L е о, ей тук има няколко варианта на палачинката: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2007/12/12/%d0%a2%d0%a0%d0% … 0%9d%d0%9a%d0%90/
Какао избягваме, защото няма в БГ обезмаслено.

Много благодаря  bouquet, аз какво гледах та не ги видях  ooooh!

Рони-Лимони добре си дошла  Hug

# 393
Миша97, честиот намаление!  Hug Няма ограничение за подсладителите, но не е добре да се прекалява с тях!  Peace
Насти, браво и на теб, и на брат ти!  smile3501 Геройски борите килата!  Hug И аз се усещам, че правя забележки на мъжа ми и на брат ми, като ядат нещо много мазно или прекаляват със сладкото и брат ми всеки път ми казва: "Сестра ми, аз не съм от вашата секта!"  Joy Joy Joy
ФенHug Браво!  smile3501
Рони-Лимони, добре дошла и успех!   bouquet

# 394
  • София
Рони-Лимони, добре дошла в дюканските редички!
Зеленко, благодаря за добавката! Hug Така съм сигурна, че ще е в полза на повече хора!

правя забележки на мъжа ми и на брат ми, като ядат нещо много мазно или прекаляват със сладкото и брат ми всеки път ми казва: "Сестра ми, аз не съм от вашата секта!"  Joy Joy Joy
rotfImbo Joy  Ние сме като едни сектантки тук- хем слабеем, хем се разхубавяваме, хем не можем една без друга!  Hug Аз лично съм с диагноза "Форумска пристрастеност" Crazy

# 395
Здравейте на всички!
Много отдавна не сам се разписвала, много дела имах, но кила 2 чак сам надолу ура Simple Smile
Вещи моля те да ме поправиш в табличката 63 кг, благодаря!
Зеленко, да споделя опита си с кутиите за микровеле. Аз имам едни които на картинката им с микровеле пише 120 градуса. Значи на мощтност 500 нямат никакъв проблем(на по/голяма мощност не съм пробвала), кремкарамела става екстра(Гениално Лео  chef)
На всички с намаление честито Hug
На всички които задържат ще кажа само: Търпение и режимност му е майката!!
Хубав ден на всички

# 396
Рони-лимони добре дошла.

Аз искам да кажа нещо за парафиновото олио/масло.В аптеките има два вида.Едното е за външна употреба,т.е. за мазане,а другото е за вътрешна употреба.Когато си купувате просто казвате,че искате от втория вид.Тъй като от много години е известно като слабително средство, малко ме учудва,че някои аптекарки не го знаят и се шокират като им кажеш,че го ползваш за подправка на салати.Така,че за мен не е нужно да се обяснява за какво се ползва.

# 397
  • Universe
Може някъде и да е обсъждано, ама аз откакто съм в темите не съм намерила инфо.
Та, някой знае ли защо Дюкан не препоръчва като добавка соев сос newsm78 newsm78 newsm78 /пък разрешава тофу Rolling Eyes/
Това открих за соевия сос:

• В соевите семена се съдържат голямо количество белтъчини, които са много близки по състав до млечните. Те съдържат глицин вместо легумин, срещащ се в бобовите растения. Глицинът обаче е по-ценен, защото има органично свързана сяра, необходима за кръвообразуването. Срещат се още калиеви и фосфорни соли, ензими, провитамин А, витамините В1 В2, С, К.

• По количествено сьдържание на мазнини и белтъчини соевите семена са първи сред зърнените храни. Аминокиселините им са близки по състав до тези на месото.

Ох, ако само можеше да се овкуси дюканското месо със соево сосче   chef.
Споделете моля! Praynig

# 398
  • Провинция
Защото соевия сос е доста соленичък,а има и захар в него.Но с две-три капки според мен може.Да кажат и другите.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 16:58 от позаслабнало русо пухче

# 399
Sun много благодаря!
Чак сега прочетох отговора, че имам майстори и трябва да ги наглеждам пък и малкия спи и да не се събуди...
Благодаря!

# 400
  • София
Рокси Hug като имам повишение, гледам още следващия ден да съм на П (освен четвъртъка). Специално моя организъм така унищожава плюсовете по-лесно. Когато увеличението стане постоянно, да речем на 4-5 дни, по-трудно го смъквам. Не знам, може би само при мене действа така. Thinking Когато съм яла нережимна храна, не съм чуствала някакъв стомашен дискомфорт. Но и не съм "яла до пръсване".
Аз лично ако се измеря 3 пъти, и трите имам различен резултат. Меренето ми е много относително - ако издишам добре, ако стегна повече сантиметъра, показва различни стойности. Усещам, че се смалявам предимно по дрехите (освен кантара).
Крисмар, браво, продължавай в същия дух! smile3525
и от мен  #2gunfire
Наирянка, честит празник!  easter Много красиви са станали яйцата!  easter Мъжът ми е католик и празнува днес, за пръв път, откакто сме заедно няма козунаци и сладкиши  Embarassed Embarassed Embarassed но той сам предложи, така или иначе и той е малко дюканин.
Горгона, с най-добри чуства, нито бялото вино, нито бирата са сред разрешените от Дюкан продукти.  Peace
Добре дошли на новичките!  Hug Hug Hug

# 401
  • Пловдив
2в1, мисля че си в грешка за парафиновото олио - едно и също си е, просто има различни фирми и опаковки. Иначе си е съвсем нормален течен парафин - използва се и за лъскане на обувки, и за нашите салати  Party

# 402
  • Провинция
Кrikri  Hug

# 403
Татянка, браво! Честито намаление!  smile3501
Лени плд, ето съдържанието на соевия сос: естествено ферментирал соев сос (соеви зърна, пшеница, сол, вода), захар, сорбинова киселина. Затова не може!

# 404
  • София
Тази вечер сме на гости на едни приятели, които имат бебче на 5 месеца. Хубавото е, че мацката се запали по режима преди няколко месеца, когато ме видя и менюто ще е повече от режимно Flutter
Хубава вечер на всички ви желая! Hug
Утре, като за начало на седмицата, всички да сме с минусчета! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт