"Дневникът 39" - затягаме шкЮмбето, време е за диетУ

• 11 972
  • 348
  •   1
Отговори
# 180
абирена ние сме с теб! Peace Аз пък се разрових из стари списания и из листи (купища) които майка ми е принтирала преди време от сайтове в нета-намерих дори диетата на нел  Laughing Аз основно си търсех снети упражнения Crazy и намерих но се порязах на листите и сега съм с лепенка Mr. Green

# 181
abirena На всички ни се случват такива наяждания.Бях много щастлива като разбрах,че те събуждали метаболизма.Така че няма за какво да се чувстваш виновна  bouquet

Тикведовечера в 8:00 ама алкохол сервирате ,нали?

Иле Hug  bouquet

# 182
Хоп, ей ме отново.... Crazy..имам си една тайна, но няма да ви я казвам . Mr. Green..след някой и друг ден,...че ще ме изпозастреляте hahaha hahaha hahaha
nell@ дано скоро тея от НОИ се сетят че имат работа и да почнат да я вършат, но съвестно #2gunfire Naughty

abirena не се срамувай...на всеки тук това с преяждането му е познато Wink

sireni давай все така и ще има резултат Peace

# 183
Така... най-сетне успях да изчета всичко и съм в час вече !
джедирка как можа бе мацка, да си помислиш, че мога да си зарежа темиту - аз през какви ли не режими преминах ама тука винаги съм си била, съм и ще бъда ... амин дай боже  Crazy Crazy Crazy и какви ти забавления - таквизи вируси ни моряха - сега съм първа Убавица - с червен нос като пияница \от хремата\, със сенки под очите като блудница \от недоспиването\ .... да продължавам ли още  Mr. Green

Благодаря за пожеланията за бързо оздравяване - аз ви желая пък да не ви стигне тоя вирус !!!! Айде до после Peace

# 184
Да ви се оплача: развихрих се в кухнята ooooh! и стъргах 10 мин. моркови, ябълки ... и сирене и накрая уж здравословната ми хубава салата "трябваше" да е вкусна-повече няма да си правя труда, а ще си ги ръфам отделно-ама така си и знаех, че няма да ми допадне вкуса на ябълка с морков(поотделно ги харесвам) ама заедно са Shocked гадни за мен.
Оплаках се(и ме е яд че май ще отиде за боклука)  Crazy

# 185
Здравейте момичета. )))

Аз изкарах една яка разходка с Калина 5часа. )) Сега най-сетне се прибрах.
За днес съм на 100гр леблебия (хич не е диетично) и една голяма ябълка, че нямаше кога да ям.
Сега за вечеря ядох боб от консерва и прегрешението ми - 2парчета щрудел от баба ми. (((
Госпожицата мрънка, та после ще пиша по-подробно.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 19:12 от Mirama

# 186
Ехоооо, къде сте се изпокрили всички  Flutter

Аз вечерях рано, че бях изгладняла след лекции и сега си хапвам десертче - кис. мл. с подсладител и малко какао и е просто СУПЕЕЕР  Crazy Какаото не е от най-режимните неща и е препоръчително да се избягва, но аз до сега бях на пазар и мойте приятелки накупиха такива вкусотии, че и очите и лигите ми изтехохаааа НО устисках и не си взех нищо слава богу  Twisted Evil

Утре съм на купон, те купуваха водки, ром, чудеса, а аз кола лайт  Tired

Но тази диета наистина е скъпичка, няма да ви казвам колко евро оставих в магазина  ooooh! ooooh! ooooh! че ме заболява сърчицето като се сетя. А мойте приятелки така ми се смяха на промишлените количества месо, яйца и кис. мляко  #2gunfire

Наоплаках ви се едно хубаво  Embarassed

sireni, дано кантарчето те зарадва скоро  Praynig

lideto70, abirena
  Hug

Хоп, ей ме отново.... Crazy..имам си една тайна, но няма да ви я казвам . Mr. Green..след някой и друг ден,...че ще ме изпозастреляте hahaha hahaha hahaha

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

nell@, съжалявам, но в моя режимен ресторант не предлагаме алкохол  Naughty

Аз сега ще си почина, че съм уморена и после пак може да намина   bouquet

# 187
Тикве ти всъщност живееш в Германия, нали или пак нещо криво съм се сетил newsm78?
 Аз си пийнах чайче и слад малко ще бегам да лягам а утре с нови силички Hug Flutter.

# 188
Тикве ти всъщност живееш в Германия, нали или пак нещо криво съм се сетил newsm78?
 Аз си пийнах чайче и слад малко ще бегам да лягам а утре с нови силички Hug Flutter.

Да в Германия съм, тук следвам.

А ти ме беше питала сутринта за топлата вода на гладно, ама аз забравих да ти пиша. Та значи помага, поне на много момичета. А на мен не съм мн. сигурна  newsm78 Но с една чаша топла вода и после едно кафе и накрая 00. Аз принципно си имам проблеми с ходенето до "офиса"  от 3 до 8 дни  нищо ooooh! Ако не беше кафето, което помага всеки втори път не ми се мисли  Whistling

Пробвай може да ти подейства  Peace Wink

# 189
тикве  Hug браво за режимността! Мама вече е на смесени дни и днес си бе направила освен др.неща и хубава салата от която и аз хапнах  Party много бе хубава Sunglasses
Айде дано утре не се оспа и ви почерпя пак с какао Hug

# 190
Имам проблеми с нета  #2gunfire

Днес звънях и се оказа - токов удар в базата им и така няколко дена по ред...  #Cussing out

Без нет и без вас трудно се живее, а ваша Миранди компенсира с шоколад... нечовешко е...  #2gunfire

# 191
Тикве да имам проблеми с Вц-то ooooh!. Пия чайчета, обаче ми подшушнаха, че не е хубаво продължително да се пият такива щуротии, че организма привиква и .. Shocked.... сещаш се. За кафето сутрин, понякога ми е помагало, но ще пробвам, както казваш в комбинация с топла вода Wink. Да видим какво ще покаже Wink.

iguanka браво на майка ти за режимността Peace. А пък утре, аз май раничко ще ставам, тъй че ще си правим компанийка  bouquet
Миранди ето те и теб най-сетне. Да оправят проблема, че по-честичко да си идваш Heart Eyes

Да ви се оплача, днес се премерих и пустия му кантар  ме показа повече с 1 кило и малко отгоре. Уфффф, а не съм се тъпкала да кажеш newsm78

# 192
скай опитай се да промениш начинът си на хранене-наистина е доказано че продължителното ползване на лаксативни(разхлабващи) дали чайове или друго вреди Peace проблемът се влошава повече и може да навредиш на червата си.
миранди утре на режим ли си Crossing Arms

# 193
iguanka   наистина се позамислих и сега ще пробвам съвета на тиквето пък да видим. А чайчетата дет ги имам ще ги кътам за екстремни случай Mr. Green.
Хайде  дневничета аз отивам да си лягам. Дано утре Дон КантарЮ да ме зарадва, че ще хвана секирата и шъ му клъцна главЪтЪ (ако я намеря)
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 194
Добро утро момичета. ))))

Този път съм първа, да не повярва човек. ))))

Ето черпя сокче и кафенце. ))))

Общи условия

Активация на акаунт