Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези болки, които някои майки описват?
Как да посещавате лекции и къде можете да намерите информация за тях?
Какви са препоръките за дишане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези болки, които някои майки описват?
- Някои майки споделят за болки, които се описват като различни от контракциите. Те описват усещане за стягане в корема, което не е болезнено, но може да бъде тревожно. Това усещане възниква периодично, най-често при позиви за уринниране и след това отшумява. Освен това има и споделяния за коремни болки, които се облекчават чрез лягане и повдигане на краката.
-
Как да посещавате лекции и къде можете да намерите информация за тях?
Форумът е платформа, където майките споделят информация за предстоящи лекции и събития. Някои от тях искат да бъдат информирани за бъдещи лекции. Освен това има предложения организаторите на лекции да включат майките в списък с участници. Като цяло форумът е място, където майките обменят информация и се подготвят за бъдещите си срещи и лекции.
-
Какви са препоръките за дишане по време на бременност?
Бременните жени често изпитват проблеми с дишането, особено в по-късните етапи на бременността. Някои съобщават, че се задъхват като стара баба, особено вечер, и имат усещане, че някой е седнал върху гърдите им. Препоръките включват практикуване на йога дихателни упражнения за отваряне на дихателните пътища и гръдния кош, които могат да помогнат при тези проблеми.
-
Какво е Гърместан и за какво се използва?
-
Какво е Малтофер и за какво се използва?
.А края на февруари си го записах
???О...и последен въпрос.Новия кабинет се намира на А.Константинов,нали???
Направих си най-накрая кичури.И да се похваля на Трънчето,че се получиха!Доволна съм 
А така ми се искаше да дойда с вас в МД на лекцията,ама моята свеки...Направо ми иде
.И само си казвам да не се ядосвам ама не се получава. 
!

После пък ме заболя и гърба с много силна болка.Какво ставаше с мен така и не разбрах...може би съм се раширявала и са се премествали органите, за да има място за бебчо..Незнам, ама беше кошмарно , а и бебока много ме рита вече.Преди се радвах, ама сега малко ме притеснява, защото е много подвижно,корема ми постоянно вибрира.. 

... Бебо преди 10 дена беше 1200грама , което ми се видя множко, но четейки из разни форумчета май сме дребнички за г.с....но важното е да е жив и здрав малкия /малката
... .../все още не съм сигурна на 100%/....Мама иначе прогресивно расте и от към корем и от дупе
..но както казва милото...не се става лесно мама /смей ли да се изкаже и по-грубо де
/

!И да ти кажа не се ядосвай и не се преуморявай, а на другото
!
толкова много се притеснявах за това изследване, ДОБРО Е!!!