Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват бременност, здраве на бебето, ежедневието на бъдещите майки, препоръки за витамини и добавки и проблеми със здравето и бременността. Във форума се обсъждат теми като преживяванията на бременните жени в обществения транспорт, препоръки за витамини и добавки, проблеми с качването на снимки в специфичен формат и преживяванията на бременните жени в магазини и при разходки. Форумът обсъжда различни теми, включително бременност, раждане, лекции за кърмене, избор на лекар и болница за раждане, съвети за покупка на количка и сутиени, както и споделяне на лични преживявания и съвети за бременността и майчинството.
-
Какви са някои от проблемите, които обсъждат участниците във форума?
-
Какво представляват NIP, BPD, FL и ACOG в контекста на ехографските снимки на бременна жена?
-
Какви са препоръките за закупуване на спални чували за новородени?
! Да ви се връщат удвоени
! Няма да ви черпя с торта, защото не знам къде ги намирате тези хубави картинки, а и да не му се прияде на някого наистина, че става сложно
.
Цял ден спи и кротува и вечер към 7 като се излегна пред телевизора и ме почва с ритниците.И после към 10 кротясва и заспиваме. Но не се усеща още отвън,може би защото съм с предна плацента.
Не ми дава да публикувам!
Налагам си да се успокоя, но понякога ме хваща едно такова странно усещане, чак се плаша. Само мисълта за бебенцата ме успокоява. Мислете позитивно, за да са ви добре малките бебчета!
И ми набива шутове в дробчето.
-

))