Отговори
# 345
jedira   Ако продилжаваш в същият дух със свалени килца,до лятото ще се свършиш,бе.
Дано се свърша, с диетата, де Joy
Аз пак съм тук, няма отърване от мен.
MissCaprice, не съм се стопила, ами явно рокличките са големи hahaha
Мирама, и аз току-що приключих с една ябълка, сега си хрупам житото, ама , изглежда се свиква, днес ми е третия ден на жито и не съм гладна хич, първия ден щях да изям света, (или кравата на Милка Laughing)
Мирандиии, отчитай се, мило, как си, влезе ли вече в ритъм Hug
Лиде, Абирена, днес наистина е гадно времето, но пък аз имам доста задачки, така че няма да имам време за отпускане, ей така най обичам Crazy

Моите са такива, я да почерпя и вас Hug

# 346
  • София
КаприсчеHug няма да се давам - просто тренинга ми се е изгубил покрай деца, работа и в къщи  Mr. Green А иначе купона беше много хубав , а в събота съм пак , но на РД на баба ми - става на 90г  Grinning Поне ще е през деня та няма да ми се отрази безсънно.
Тази седмица ми идва малко "разтоварваща" по отношение от диети се разтоварвам , а товаря с храна за да имам какво да свалям другата седмица , не че сега нямам , но друго си е количеството !  Joy Joy Joy

jedira    Hug стискам палци да приключиш по-скоро диетата и да си запазиш постигнатото, но и да идваш да ни мотивираш!  Peace

Mirama   Hug за Рд ти ден поне две килц да свалиш , а след това - газ до лятото и останалите!

На всички Дневничета много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 347
Момичета и аз съм тук  Party

Днес свърших по-раничко лекции  Party Party Party

И сега пак съм се разготвила. Пробвам някои нови неща и дано станат  Praynig

jedira, ах че хубава ябълка, ама до 3-та фаза има баяяяяяя  Whistling

Mirama
и сестра ми е родена на 14  Mr. Green Няма начин да не успееш, особено щом си овне  Wink

MissCaprice
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

abirena  Hug

lideto70
, не са важни годинките, знаеш, а младия дух, а ти го имаш  на 100%  Wink Party

nell@, май разходката още продължава  Rolling Eyes Да кажеш къде скиториш после  Whistling

Айде бегам да наглеждам манджореса  Crazy

# 348
Здравейте!!!
Вчера беше адски изморителен ден,пребрах се от работа в 10вечeрта и веднага си легнах,но днес се очертава да е по-спокойно.

iguanka ,мерси за полезната информация!Браво на майка ти!!!

jedira ,браво за новото минусче!!!И честити ти роклички.Дъщеря ти колко е голяма?

Mirama ,стахотен резултат!започвам да ви завиждам вече,искам и аз кантарчето да се движи по-бързо надолу.

Лиде,радвам се,че си си изкарала добре на купона.

Отивам да изям и аз една ябълка и да поработя малко.

# 349
Хилоу мандами  Heart Eyes Как сме днес ?
Аз да съ изФаля вчера пак бях фитнесКа  Crazy че и днес след работа ще се занеса  Crazy - важното е веднъж да тръгна после нямам спирка  Joy Joy Joy
С апването съм си по режима, водата я правя вече спокойно 2.5 л - пу, пу, все така да е!!!
Специално за звездичка - аз правя пиле с розмарин - по-скоро мариновам със соев сос и лимон и розмарин и после пека в торбичка - бързо, лесно, вкусно, диетично   Sunglasses

# 350
Здравейте банда  Laughing

Днеска май всички ябълки хрупаме  Joy ,поне е диетично . Само Тиквето милото не може,ама нищо ще и доиде и на нея реда да похрупа  Mr. Green

Scorpi все така спортно и диетично да го даваш, пък може и да заразиш и нас  Embarassed ,ама аз няма да съм  Mr. Green ,на мене разходките ми стигат.

abirena  браво за постоянството.

MissCaprice  на мене домакинската работа не ми пречи стига някой друг да я свърши  Grinning,а това много рядко се случва

Лиде радвам се,че добре си си прекарала. Hug Heart Eyes

Иле как мина разходката?

Тикве какво пак готвиш,нЕмаШ спирачки в кухнята.Аз пак казвам,че си откри с тая диета голям талант  Heart Eyes . То аз вкъщи на  моя гладник толкоз не готвя,направо нямаш умора.Какво ще готвиш,казвай бърже  Grinning

Днес при мене нищо ново,мерихме улиците с Дария (тя си " приказва" с хората,а те и се хилят) Joy.

Мирама   Le Plaisir   jedira abirena    и на всички други дневничета,които съм пропуснала по едно голямо  Hug

# 351
nell@, абе да ти кажа толкова време преди това съм карала само на ябълки, че сега даже не ми се дояжда, да не кажа, че ги бях намразила по едно време  Whistling А какво готвя - пак от рецептите на дюканките - хапки с риба тон и сладкиш с кис. мл. Ама вече май наистина задобрях, защото си ги попроменям рецептите. Рибката сега я хапвам и е супер, а сладкишчето е за утре  Blush

Scorpi, охо нов фитнес талант се преоткри  Crazy Браво   bouquet

# 352
Здравейте отново момичета. )))
Мерси на всички за поздравленията, за сега удържам фронта, преди малко хапнах 2кивита, неузрели и яко кисели. )))
За вечеря пак ябълки. ))
Сега ще изчезвам на разходка с Калина, че в къщи е невъзможна. )))
Пробвах си разни дрехи, които 3г не можех да облека и един панталон успях да го закопчея (защото е с ниска талия. )))) ииначе за останалите ще си ми трябват 8те кг да сваля и тогава. ))))

# 353
Разходката бе много хубава  Heart Eyes  Mr. Green сега отивам да си режа салата Peace

# 354
Здравейте мили момичета!
След няколкомесечно отсъствие реших отново да се върна в редиците ви. Нещо ме беше "ухапало" последно време, но ето, че се завръщам. За сега няма да спазвам специални режими, просто се уча да се храня нормално. За последните три месеца успях да задържа всичко постигнато до тук, без грам отклонение и без грам лишение. Килограмите ми са същите, целите и те. С голяма гордост вече мога да заявя, че премахнах най-лошото - лакомията и тъпченето. Това за мен е по-важно от смъкнатите 22 кг. Защото след последната ми диета качвах и смъквах 7-10 кг. непрекъснато. Безкрайни мъчителни периоди на глад и преяждане. Но мога смело да заявя, че това е минало. Сега ми предстои дълга почивка - в отпуск съм в продължение на един месец и ще продължавам с умереното хапване, след което ще се захващам здраво "за работа". Имам много да наваксвам с темичката, но едва ли ще ми е възможно да изчета всичко, затова ще го направя в движение.
Много дълго стана, но отдавна не съм писала и сега не мога дасе спра Laughing
На всички момичета много прегръдки и хубав ден  bouquet

# 355
Здравейте мили момичета!
След няколкомесечно отсъствие реших отново да се върна в редиците ви. Нещо ме беше "ухапало" последно време, но ето, че се завръщам. За сега няма да спазвам специални режими, просто се уча да се храня нормално. За последните три месеца успях да задържа всичко постигнато до тук, без грам отклонение и без грам лишение. Килограмите ми са същите, целите и те. С голяма гордост вече мога да заявя, че премахнах най-лошото - лакомията и тъпченето. Това за мен е по-важно от смъкнатите 22 кг. Защото след последната ми диета качвах и смъквах 7-10 кг. непрекъснато. Безкрайни мъчителни периоди на глад и преяждане. Но мога смело да заявя, че това е минало. Сега ми предстои дълга почивка - в отпуск съм в продължение на един месец и ще продължавам с умереното хапване, след което ще се захващам здраво "за работа". Имам много да наваксвам с темичката, но едва ли ще ми е възможно да изчета всичко, затова ще го направя в движение.
Много дълго стана, но отдавна не съм писала и сега не мога дасе спра Laughing
На всички момичета много прегръдки и хубав ден  bouquet

Много се радвам да те видя и по-важното да "чуя", че си добре  Hug Липсваше ни много  Heart Eyes

Добре си ни се завърнала и сега с нови сили ще ги борим и последните килца, нали  Hug  bouquet

# 356
mimi@avi ,радвам се да те видя!Прекрасно е,че си запазила всичко постигнато и си успяла да стабилизираш килограмите си.
Желая ти успех!!!

# 357
Здравей mimi@avi   и от мен резултатите наистина са ти завидни особенно факта,че си ги задържала без да гладуваш и без да се лишаваш от нищо.
Наистина най-трудното в отслабването е да се задържат свалените килограми,а сищо така и човек да се научи да не яде "все едно е за последно".
Поздравления за резултатите и волята .  bouquet

На мен се пада честа да сервирам следобедното каЙве.
Тиквепак много вкусни манджи си направила.Аз ти предрекох вече бъдеще на готвач пък да видим какво ще стане.
Аз вече 3-та седмижа съм на тоя Протасов и само 2 кг минус,ама човека обещава в резюмето на диетата,че след 3-тата седмица почват наистина много кила да се свалят.Така си чакам примирено и моят ред да дойде.
Дано да е до лятото(това де),а не на кукуво лято,че много грубо ще стане.Нищо аз ще съм прилежна в диетуването пък каквотостане.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 16:20 от nell@

# 358
Здравейте  Heart Eyes
Аз днес съм все така диетична, тази сутрин кантарчето леееко клонеше към 62 кг и се надявам утре да отчета реален минус  Grinning
mimi@avi добре дошла в редиците   bouquet
crazy_tikva цял месец на Дюкан... евала  Laughing Утре или в петък да се отчетеш с месечния резултат  Wink
nell@ , iguanka ,Scorpi ,Mirama, Le Plaisir, lideto70 ,MissCaprice ,jedira и всички други дневничета    bouquet

# 359
Нел,мерси за кафенцето!Много ми се беше допило.Каква беше диетата на Протасов,много познато ми звучи,ама не мога да си спомня за какво ставаше дума.

Водчице,дано кантара утре те зарадва Hug

Общи условия

Активация на акаунт