Отговори
# 360
Здравейте,доста сте изписали днес  Grinning
аз отчитам 5-ти ден успешен,но за килограми ще говоря утре  Peace

Миранди браво за волята  smile3501 на какъв режим си  newsm78

Жени,Мирама честити ви минусчета  newsm10

# 361
             Le Plaisir  това е линк към нея,но за сега не съм много доволна                    http://www.mamaibebe.com/forum/viewtopic.php?p=115118&sid=f1 … df4c1de4377756b87

# 362
Айде на вечерна проверка всички   Twisted Evil

nell@, абе аз се надявам да не стана   chef ама като хоби става  Joy

pipy, чакаме добри резултати  Hug

vodka_s_led и от теб чакаме минусче утре сутрин  Whistling

Аз днес както нямах апетит до обяд след това елате ме вижте, не мога да се спра  Crazy Сега се наливам с кола, че ми се яде сладко  ooooh!

# 363
днес беше напрегнат ден.. радвам се че свърши...а най ще съм доволна да дойде утре време за обяд, че сън гладнааааа две не виждам вече Rolling Eyes

# 364

Добро утро, красавици, кафенцето от мен, и закуска според кой на каквато диета е-има и Дюканско кексче Whistling
Аз днес нямам минусче на кантара, но то пък не може всеки ден, а и се чувствам прибрана, много хубаво усещане, има време, ще слезе още надолу кантара(има опция хвърляне през прозореца от втория етаж, пак посоката е надолу)
Мими, липсваше ни, дано сега пишеш по-често, радвам ти се, че си задържала всичко постигнато и сега с нови сили напред и надолу
Плезирче, а ти кога ще се премериш да кажеш резултат от житуването newsm78
Нел, дано да тръгне след третата седмица, стискам палци да си доволна newsm10
Оставям ви засега и по-късно пак ще пиша, пожелавам на всички хубав и отслабващ ден

# 365
  • София
Добро утро и от мен!  Hug 
jedira, марси за превъзходната закуска! Ммм!  newsm51
Днес съм малко по-добре, коремчето малко ми помина... Сега си пийвам кафенце, а след малко ще тръгвам на работа! Днес ми е тежък ден!  smile3506

# 366
jedira Мерси за кафето и закуската.Аз тая опцич за кантара(да тръгне надолу,ама презпрозорежа) и аз си я мисля от няколко дена,даже днеска от яд го сритъх,че все едни и също показва.Пък иначе съм на първия етаж и нищо няма да му стане на мръсната  гад
Аз мислих ако не почна главоломно да смъквам след втората седмица да му пиша един злобен и-мейл на Протасов (ама вчера четох в руските форуми,че бил починал човечеца).И СЕГА НЯМА НА КОГО ДА СИ ИЗКАРАМ РАЗОЧАРОВАНИЕТО освен на мъжо  Mr. Green

abirena   и на всички дневничетаHug Hug

# 367

Добро утро сладурчета!
Благодаря за посрещането! Hug
Вече нямам търпение да се захвана с нещо сериозно, много ме амбицирате. Но искам да е нещо ново и различно. Сега ще се ровя усърдно да си намеря някакво режимче. И след почивката започвам, че лятото идва. Ако не открия нищо, пак Страхотната ще подхващам.
Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 368
Добро утро момичета и от мен, аз си стартирам 3тият ден на плодуване.
Резултата днес е пак около 1кг, но тъй като съм при майка ми и кантара е друг не знам точно, утре ще установя на моя си кантар. )))
Спи ми се страшно много, че моята госпожица като дойде тук и пощурява. ((
Хубав и усмихнат ден на всички пожелавам и режимен разбира се. ))))

# 369
Добър ден!!!

jedira,мерси за кафенцето и закуската.В събота съм решила да се меря,тогава ще видим ще се хваля ли или ще хвърчи през петия етаж кантара Twisted Evil

Мирама,браво за сваленото кило.

Аз отивам да пия кафе и да изпратя едни мейли на шефа и после ще дойда да ви видя как сте.

# 370
Здравейте Simple Smile

Аз си прекъснах "Японското чудо", защото твърде множко ми дойдоха тези яйца... смятам до края на седмицата да броя калории и да се въздържам, а от понеделник да почна 90то дневката Simple Smile) И все пак съм свалила още един килограм и официално ми остават още 20 кг. до заветната цел...  newsm78
А днес как жестоко се наядох.. уж не ядох много, чаша кафе, една активия и 1 портокал, обаче и 3те тежат на корема ииии... едва дишам. Поне чувството ми за глад си замина (не се бяхме разделяли от както диетувам  hahaha )

Хайде, приятен и диетичен ден на всички.   bouquet

# 371
  nevinnata ми то след Японското чудо-всичко тежи,то в тази диета почти нищо не се яде
Браво за сваленото кило и на теб и на Мирама

Le Plaisir    извинявай,ама съм забравила  ooooh! ти на какъв режим беше

# 372
nevinnata ,браво за сваленото кило.За Японското чудо и аз не бих го издържала,става ми лошо от варени яйца.Иначе днес не си яла чак толкова много,просто коремчето ти е свикнало да е празно и сега се чуди какво става.

Нел,на житената съм.

# 373
Хайде и моя милост да попише  Mr. Green

Аз днес нарочно спах до късно, че вчера ми беше много убито  Tired Но както обикновено пак заспах към 2, та днес си послах блаженно до 9.30  Blush

jedira
, любимата ми закуска  Heart Eyes Благодаря, че си помислила за всички ни  Wink

nell@, а мерките мериш ли си  newsm78 Може пък там да си свалила  Peace

nevinnata
, 8кг ли си свалила  Shocked Ама супер си, БРАВО   bouquet  bouquet  bouquet

Така и аз да се похваля  Whistling Кантара най-накрая се поразмърда  Party Не мога точно да кажа с колко, защото все показва различно като се кача. И аз се качвам до тогава до като не покаже 1 и същ резултат поне 2 пъти  Crossing Arms Та след почти 3 седмици задържане сега съм с -500гр надолу  Party Party Party  А утре ще отчитам крайните месечни резултати  Whistling

Това е от мен, сега си допивам кафето и  се захващам с учене  Sick

Хубав ден, милички  Hug

# 374
  • София
Здравейте и от мен !    Hug Hug Hug

ЖедираHug мерси за кафето и закуската   bouquet

Мирама , nevinnata   Hug браво за минусите!  newsm68 newsm44 smile3501

Мими Hug радвам се че пак си сред нас и че си задържала постигнатия резултат!  Heart Eyes

Тиквича, Пипи , Миранди, Каприсче, Шоки , Скорпи, Иле, Le Plaisir , nell@ , abirena , звездичка и всички останали Дневничета   Hug Hug Hug

Не съм много активна нито в присъствието си тук , нито в диетата.  Embarassed Embarassed Embarassed
Тази седмица имам два повода за празнуване - единия вече мина , а другия е в събота и между тях не успях да се организирам с режим . Така че тази седмица я пиша свободна и не се меря даже, а от другата - пак съм режимна  Thinking

Компютъра ми в къщи вече няколко дни не работи  hit smile3518 smile3511, утре ще знам дали ще става нещо от него или ще се уредя с нов , но кой знае кога ще стане това   newsm12
В работат нямам много възможвност да се включвам тези дни и ми е много криво , защото и липсва вашата компания  Weary
Наоплаках ви се за което се извинявам newsm51 newsm51 newsm51

Пожелавам ви слънчев и хубав минусов ден!

Общи условия

Активация на акаунт