Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 784
  • 447
  •   1
Отговори
# 165
  • София, "Младост 3"
Маргарет, пиши как си...мисля те и теб слънчице...

# 166
  • Разград-София
Маргарет, пиши как си...мисля те и теб слънчице...

Ох ... и аз незнам как съм ...  едно и също ... от работа в нас ,от нас на работа ... и така ... превърнала съм се в робот ....
и общо взето съм потънала в една емоционална пропаст ... и се мъча да не мисля защо вече  6 месеца немога да забременея ... и така ... 
С две думи объркана и тъжна  Tired

# 167
  • Виена
Здравейте, милинки!
Ясна, така ме зарадва новината ти!  Hug Супер! Пожелавам ти най-спокойната и безпроблемна бременност, след което да си гушнеш едно  прекрасно съкровище, което да изпълни дните ти с радост и смисъл (а всъщност, защо не и две  съкровища наведнъж Wink ) С нетърпение ще чакам да разкажеш за учудената физиономия на доктора  Grinning А ако успееш и да го снимаш  Flutter ...
Аги, Маргарет, Фивърче Hug
Шерче, супер възглед! Споделям!  Peace
Весе, как сте с коликите? Борите ли ги успешно? Много хубаво, че правите сухи тренировки на Ралунчо. Ей го къде е юли, няма неподготвена да я оставите, я  Wink
Ники, мама пристига следващата седмица в четвъртък. Затова още не съм видяла нощничката. Много се смях на х напушеното пиле. Не знам тя какво ти е казала, но подаръчето не е било от мен, а от нея и аз не съм виждала какво е. Само й дадох идея от какво може винаги да се нуждаете без да ви е в излишък. Ама аз си я знам нея, все гледа да ме пробута като заслужила за своя сметка особено. Майка...  Heart Eyes
Хубав ден от мен!   bouquet

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 12:06 от Renny

# 168
Ясна , аз ти честитих и в нашата темичка , но и тук искам да ти кажа едно Честито  Hug
Вярвам , че този път всичко ще е наред Hug
Вярвам , че този път ще успеем и ще си имаме здрави хубави бебенца да ни радват в Коледната нощ Hug

# 169
  • София
Ясничка, аз като разбрах си повиках едно хубаво в нас от кеф.Сега се пази много и никакви притесния излишни да нямаш.
Много да си почиваш, и да не спираш вече да пишеш както тук, така и в бременната ни тема, за да я възродим, че малко сме тези дето пишем в нея. Много те целувам и прегръщам.

Веселче, надявам се другия път да имаме повече късмет с времето.  Heart Eyes
Наде, кажи какво стана с твоя проблем.

# 170
Ще имам спешна нужда от една кръмвачка - по желание.
Ако вземе да ми излезе ечемичка на очото.   Thinking

Аги,  Heart Eyes и  Hug
Марги, спри да мислиш защо. Това е голяма спирачка. Казвам ти го, защото и аз съм като теб.  Hug
Сега чакам празниците. Малко почивка без гонете на тестове и температури ще ми дойде добре. Имам нужда от това.

# 171
  • София
Ронка, аз като говоря , не ми вярвате. Явно ще трябва да почвам да ти се карам.
Не че е лесно, но трябва да си ангажираш съзнанието с други мисли, не с ... .
И ако наистина спреш да правиш тестове и да мериш температура , най-добре ще направиш.
И това е достатъчно ангажиращо и натоварващо и мира не ти дава. Ама ще се караме вече
така да знаеш. Crossing Arms

# 172
Ще имам спешна нужда от една кръмвачка - по желание.

Мини след работа през нашта махала да ти дам лечебно средство.

# 173
Сега за малко разнообразие и разсейване, ще се разнообразя с малко лекари  smile3534

# 174
Ясна, честито, миличка! Много се радвам за теб!  Hug Желая ти да е лека и безпроблемна. И съм доволна, че още един мой хубав сън се сбъдна.
До скоро  Hug на всички!

Марго, Аничка каза, че Ясна се е заразила покрай нея, така че идвай по-честичко у нас. Ние с Макс много те обичаме  Heart Eyes Hug

# 175

Марго, Аничка каза, че Ясна се е заразила покрай нея, така че идвай по-честичко у нас. Ние с Макс много те обичаме  Heart Eyes Hug

Обратното беше - Ясничка каза, че явно дундуркането на Борката е повлияло. А като си спомня как стреснато ме погледна като й го връчих  Laughing

# 176
  • София, "Младост 3"
Сега за малко разнообразие и разсейване, ще се разнообразя с малко лекари  smile3534

РОни, една разходка в планината с преспиване в хижа и топло греяно вино в раннопролетната вечер...и един ден в селски туризъм с пийване на домашна ракйка също като прибавка ще е по-добър лек...дано не ти стане неприятно, но наистина го мисля ако можеш да си го позволите по празниците около май.....

ЗА питащите - аз не знам какво става с проблема ми...отказах се да мисля, чакам да си дойде реда и да ида на доки и ще видя...на ЛС получих също споделяне и маалко се кротнах...
благодаря ви

аз пак да питам ЕЛИНОР дали някой я е мчувал защото последно в личен план не всичко бе ок...та не е писала от миналата година и ми е малко притеснено след като видях дефакто колок време е минало....

МАРГАРЕТы аз за теб лично си мисля, че травмата още много те държи...трудно е така
а и още нещо - само питай тук колко се чака понякога...момичетата вече са ти писали - понякога трябва много много време за да се поотпусне човек...
въпреки, че според мен след опр време наистина не е лошо да се иде на докито щото от стреса и душевната болка може да се объркат и хормони и всичко...и понякога трябва мъъничко да се помогне за да станат нещата
ти скоро пак преживя травма...имай търпение и си дай още време и вярвай...само не се отчайвай...

# 177
  • София
Миличките ми душички, благодаря ви! Hug Hug Hug
В момента съм се скътала някак с мъката надълбоко - само аз и мислите ми. Като наближи юни, после идва и август и ми става едно...
Шерче, фотошопствам...какво ми остава друго Wink Правих на един приятел тези дни едни неща та се поразсеях. Не те засичам в кю-то нещо. newsm78

# 178
Ох, Аги, напоследък нещо не остава време на обяд. Вики спеше само по 1 час  Crazy и докато сготвя и подредя и тя се събуди. Кю-то не го включвам, щото само се дразня, че не мога да седна като хората и само минавам набързо през компютъра.... Ама излезе зъб... Днес спа 3 часа  Grinning

# 179
  • София
Честито ви зъбче! Ще можеш да си отдъхнеш и ти малко сега... до следващото. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт