Хриска
много ти е сладка щерката, да я нагушкаш от мен.
на всички. 
Ето хронологично, че най-добре се обяснява 
Ми така де... С появата на бебето той сякаш е с по-рехава честота и от данъчните декларации
Пък и нали Аничка ни е една такава деликатна 

"
Аничка направо ме срази като един тореодор как сразява бик:
До тук бях! То се е видяло, че това е действие, неприсъщо и отдавна непривично за мене 
, че Филип пролази и е като разбра колко е готино да си самостоятелен, взе да злоупотребява... Непрекъснато го влече в грешно направление. Та и обезопасяване на средата трябва да се прави...
Ама моя мозък е толкова изтекъл,че за абсолютно нищо не се сетих... Е няма такова безпаметно състояние. Главата ми е ПРАЗНА!!! Николай каза да си записвам..ама мога ли да си записвам "Сложих да преварявам вода"?
от много огдавна не се бях хилила така - сама и на глас като магарица. Ама така искрено се посмях и продължавам..... Благодаря ви, че ме развеселихте толкова. 

Виктория като беше на 40 дни я водихме в църквата, ама беше едно лошо време дъждовно... И настинах явно. После като ми се запуши едната гърда беше кошмар .Майка ми слага компреси, мъжа ми цеди с помпата, аз едва си държа главата, защото бях с висока температура... Както и да е... В крайна сметка се оправих /срам не срам ще споделя/ с едно мазило за крави. За мастит. За съжаление не помня как се казва, но те във ветеринарната аптека знаят 
Ако може да те заместят в домакинството най добре. Щото то ако не беше чистенето, готвенето, гладенето, прането и т.н. си е удоволствие да гледаш бебе и не тежи толкова, както се случва при нас на моменти.... Да не говорим че понякога всички горе изброени дейности никой не ги отчита и уважава 

, а l ролята e Брад Пит. Филмът просто е ...един път! 

скоро трябва да се видим наистина ,времето се оправи ,работата намаля ,а и желание не ми липсва само трябва да се довлека до Пловдив в най скоро време.
,а и да не е баш тогава на мен целия декември ми е един такъв празничен..........

. Усещам, че ще има още попълнения 
ДАНО