Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 792
  • 447
  •   1
Отговори
# 270
Ясна, радвам се много за теб и дребосъчето  Hug
Хриска  Hug много ти е сладка щерката, да я нагушкаш от мен.

Hug на всички.

# 271
Хриска, много се радвам и на твоята новина. Пак заредихме декември. Много, ама много се радвам. Ето че наистина списъка върви по двойки  Joy

Светле, цитирам ти Тери Пратчет "Жътварят". Точно в момента я чета и както винаги се смея до сълзи.

Госпожа Флитуърт си говори с Жътваря (Смърт).
- Татко често ме караше да му се заричам, че никога няма да помагам на бирниците. Разправяше, че като си помисли за тях, трябва да полегне, за да му мине. Най-лоши били смъртта и данъците, ама данъците са по-страшни, щото смъртта не те сполетява всяка година....

Край на цитата

# 272
  • Виена
Ясна, хубав термин! Само добри новини да ни носиш на бременна тема!
Светле, айде сега, какво й е на датата 9 септември? А? А? Не е само Ясничка със символиките  Mr. Green
Весе, от какво се запуши? Как си сега?
Не, не знаете колко съм изперкала  Crazy Ето хронологично, че най-добре се обяснява  Wink
Светле, нали знаеш кои 2 неща са неизбежни: С и Данъците. Ама вторите е лошо че са всяка година......
И веднага си се подсмихвам, щото съм решила, че "С" значи "секс"  Whistling Ми така де... С появата на бебето той сякаш е с по-рехава честота и от данъчните декларации  ooooh! Пък и нали Аничка ни е една такава деликатна  Flutter
Още повече си се засмивам като чета това:
Аничка, аз нали съм идиот нещо не схванах кое е другото освен данъците, което е неизбежно? С? Пусти бременен мозък.  ooooh!

и си викам :"АБе, може и да кърмя, ама не ми е изтичало цялото сиво вещество все още  bowuu "
... А то какво???  #Crazy Аничка направо ме срази като един тореодор как сразява бик:
Светле, цитирам ти Тери Пратчет "Жътварят". Точно в момента я чета и както винаги се смея до сълзи.

Госпожа Флитуърт си говори с Жътваря (Смърт).
- Татко често ме караше да му се заричам, че никога няма да помагам на бирниците. Разправяше, че като си помисли за тях, трябва да полегне, за да му мине. Най-лоши били смъртта и данъците, ама данъците са по-страшни, щото смъртта не те сполетява всяка година....

Край на цитата
Край на опитите ми да мисля!  smile3506 До тук бях! То се е видяло, че това е действие, неприсъщо и отдавна непривично за мене   smile3515
Днеска вечерта идват мама и тати за три дни и ще се поглезунча малко  newsm68 , че Филип пролази и е като разбра колко е готино да си самостоятелен, взе да злоупотребява... Непрекъснато го влече в грешно направление. Та и обезопасяване на средата трябва да се прави...  ooooh!
Целувки на всички! 

# 273
 Супер декември се заформя отново:) Обичам този месец!  Хриси, и на теб лека бременност и прекрасен бебок на края:)

А защо ми се струва, че и Дари отдавна не е писала? Сигурно не й остава време. За Ася вече да не говорим, съвсем изчезна...

Моята бебка беше много кисела вчера, съвсем объркахме режима, който ми изнасяше много добре, понеже беше само с една нощна пауза и после сън до 9ч. Ама сега го върнахме с 2 часа назад и се хранихме в 3часа и после в 6,30:(( Ама втория път  беше толкова сърдита, че почти нищо не хапна и само я преобух и после сума ти време заспивахме...аз май заспах първа. После ме събудиха чуковете... 

При мен данъчните декларации ги попълва баща ми. Всъщност ми върши всичката досадна бюрокрашка дейност. Добре, че ми е той, и хубаво, че е спокоен, защото ако аз трябва да я върша, може да избия някой с моите нерви...

И аз се зачудих на онуй "С"Wink Ама моя мозък е толкова изтекъл,че за абсолютно нищо не се сетих...  Е няма такова безпаметно състояние. Главата ми е ПРАЗНА!!! Николай каза да си записвам..ама мога ли да си записвам "Сложих да преварявам вода"?
Рени, много поздрави на мама и тате. В момента Бела е в дрешките от твоята мама. И спинка сладко:)

Хубав ден на всички!

# 274
  • София
Ясничка ,много се радвам на хубавите новини -само така и за напред!За термина - аз много не им вярвам на тези от снимките,но пък и тези като нас с дълъг цикъл трудно може да им се определи.
 На мен от първата снимка термина ми е 05.04 ,което ако е вярно-то съм родила в 33-34-та седмица. ShockedЧак на ФМ ми казаха 22.03.
 То да се роди живо и здраво ,пък термина няма значение. Heart Eyes

# 275
Рени и Ники,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от много огдавна не се бях хилила така - сама и на глас като магарица. Ама така искрено се посмях и продължавам..... Благодаря ви, че ме развеселихте толкова. Hug
Това с водата на Ники си го бива.  Mr. Green
Ренка, значи и ти се очертаваш мама на "послушко". Както ми стана навик да казвам - поне няма опасност да скучаеш. Mr. Green Сега се отдай на заслужена почивка. А аз предлагам на връщане мама и татко да си ви мушнат в някое куфарче и малко на гости в БГ. Peace
Ники, вие там в болка нямате ли домуправител бе? Що ще търпиш да ти чукат на главата?
Аничка,благодаря за разяснението! Верни ще излезнат приказките за бремеменните мозъци. В тази връзка Митко имаше възможност сам да се убеди. Дадох му дебитната си карта да изтегли пари. Дадох му кода си. Картата блокирала. Аз отидох да се разправям в банката. Обясниха ми,че греша кода. Аз се ядосах и обясних, че съм с този код от сума ти време и е много тъпо до мш казвот, че не помня 4 цифри. Разфучах се, че лежа на задържане след серклаж, а те ме разкарват лично да съм си взела блокираната карта. Момичето се притесни като научи ква е ситуацията. И след като сто пътй повторих, че не може да съм така тъпа да непомня 4 цифри се прибрах и си изкарах листчето с кода и се оказа, че съм го забравила. Embarassed Embarassed Embarassed

# 276
Ей, Весе, тез твоите драми край нямат, бе миличка! Сега пък това ли ти дойде на главата  ooooh! Виктория като беше на 40 дни я водихме в църквата, ама беше едно лошо време дъждовно... И настинах явно. После като ми се запуши едната гърда беше кошмар .Майка ми слага компреси, мъжа ми цеди с помпата, аз едва си държа главата, защото бях с висока температура... Както и да е... В крайна сметка се оправих /срам не срам ще споделя/ с едно мазило за крави. За мастит. За съжаление не помня как се казва, но те във ветеринарната аптека знаят  Mr. Green Имай го предвид  Peace
Ренка, почини си  Hug Ако може да те заместят в домакинството най добре. Щото то ако не беше чистенето, готвенето, гладенето, прането и т.н. си е удоволствие да гледаш бебе и не тежи толкова, както се случва при нас на моменти.... Да не говорим че понякога всички горе изброени дейности никой не ги отчита и уважава  Tired
Ясна, супер ти е термина  Wink
Ники, всичко си е нормално  Laughing В такъв кръг се завърташ, че всичко ти е едно и също и толкова повтарящо се, че чак забравяш най елементарните неща  Laughing Аз няколко тенджери загорих като почнах да готвя на Вики пюрета  Crazy
Ели, хайде! Времето се оправи, ще пием кафе  Heart Eyes

# 277
  • София
Честито бебче-мече на мама Мецана! Да е живо и здраво!  bouquet
Честита прекрасна новина на Ясна! Всичко да е безпроблемно!  bouquet
Честит имен ден на патерици на Марти на Берни! Много да е щастлив!  bouquet

А за тези, които ги заинтригува С-то на Аничка Mr. Green ви препоръчвам прекрасен, разкошен, затрогващ филм с Антъни Хопкинс и Брад Пит - "Да Срещнеш Джо Блек"/Meet Joe Black/, като Джо Блек е С-то Wink, а l ролята e Брад Пит. Филмът просто е ...един път! Peace

Рони,  bouquet Heart Eyes Hug
Гушки на всички! Hug Hug Hug

# 278
Шер Hug скоро трябва да се видим наистина ,времето се оправи ,работата намаля ,а и желание не ми липсва само трябва да се довлека до Пловдив в най скоро време.

Ясна наистина ти е много готин термина ,твоето коледно чудо ще се случи Heart Eyes ,а и да не е баш тогава на мен целия декември ми е един такъв празничен..........

Светле гледам че си намерила кой да ти помогне с данъчните декларацийки иначе аз щях да си предложа услугите ,попълних стотина тези два три месеца така че няма да ми е проблем още  една две Laughing

# 279
Да, Декември е хубав и светъл месец  Peace. Усещам, че ще има още попълнения  Hug

# 280
И аз като Аги се сетих за "Да срещнеш Джо Блек". Когато го гледах, бяхме две счетоводителки и една бирничка заедно. Та голям смях падна.  Laughing
Аги,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Какво се е случило, че толкова много блондита на едно място има. Laughing До скоро си мислех, че съм единствена и безподобна.  Crossing Arms

Ели и Шерче, трябва да се видите - така е. А не несериозно като нас да подхождате.  Wink

# 281
  • Виена
Аги, Рони, уцелихте ме в сърцето с тоя филм. Наскоро пак го гледах. И сега направо ще си го потърся да го имам под ръка, та ако ми остане време да го пусна пак...
Малко се поуспокоих, че не съм единственото блонди  Whistling
Ама на това за водата на Ники още се хиля... Да не ви разправям снощи колко пъти стоплях водата на Филип за кашата. Накрая просто детето загуби търпение и хапна само кърмица  Crazy

# 282
Ясна, Хриска, радвам се вашите Коледни подаръчета. Много спокойни дни и хубаво настроение до тогава!
 Николай каза да си записвам..ама мога ли да си записвам "Сложих да преварявам вода"?
Скоро гледахме как една колежка в продължение на 5-10 минути си рови нервно из чантата, джобовете... и накрая жената хвърли чантата и вика: "Направих си списък със задачите, за да не ги забравя и забравих къде си сложих списъка" - Падна голям смях, но малко се поуспоих, че не съм само аз... Колко съм гадна Mr. Green

# 283
  • София
Охо , хубаво е да стават повече Декемврийските мами, и аз имам слабост към този месец,
и по особени симпатии към дата тринадесета.  Mr. Green
Ники, не съм те забравила ама "нападението на майсторите" , серията която аз гледам
още не е имала премиера У нас.
Дала съм отчет в бремелинската тема как е минал прегледа ни днес, а сега ме рита другата в мен
и ще опъна кръст да се нарадвам на шутчетата.

# 284
Ели и Шерче, трябва да се видите - така е. А не несериозно като нас да подхождате.  Wink

Laughing То не че ние сме много сереозни , по точно аз съм тази несериозната ,докъто се реша да отида до Пловдив току виж пак захладняло Embarassed

Хриска забравих да ти кажа ,че много се радвам за теб ,леко бременеене и накрая да си гушнеш подаръка от Дядо Коледа  bouquet

Да, Декември е хубав и светъл месец  Peace. Усещам, че ще има още попълнения  Hug

PeaceДАНО

Общи условия

Активация на акаунт