Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 773
  • 447
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм готова за среща,само казвате къде и кога и този път ще съм там

# 331
Айде стягайте срещата, ние сме на линия. Може да посетим любимата Ариана отново, или пък някое от околните заведения-там са се навъдили много. Има и питейни, и хранителни:) Само дето пак много лоши дъждовни прогнози видях по БТВ-то, най-лошото е, че напоследък много познават мръсниците:(((

Утре ще водя бебка на ортопед и изобщо не ми е ясно как ще се добера до не знам къде си. Дано е хубаво времето, че иначе...

Излизам да разходя човечето да дишне малко софийски въздух. Весе, няма ли да идвате насам?

# 332
Много ви благодаря за пожеланията милички! Hug
Ние с милото си направихме един общ подарък-крос тренажор и сегам чакам само любимия да намери време да го монтира и да почвам да си тренирам докато чета. Mr. Green
Кики Ники,Бела е невероятна красавица! пу-пу  Heart Eyes
Е,значи не са заедно мъжете.Моя ходи в БАН на Плиска някъде при Камелия Хаджийска.А после щяло да има някакъв семинар ,който ще го водят немци пак за психодрама и семейни констелации нещо,така че аз събота и неделя общо взето рядко се радвам на присъствието на милото вкъщи!
Ритка, Hug Само да е до сряда,ще се включа с удоволствие,че после ще ходим в Хасково при нашите за празниците!

# 333
Охооо среща стягаме - чудесно  Grinning.
Моето мъниче днес става на 2 месеца и ми подари страхотни мерки - 5130 гр и 62 см - на мама мишката колко е пораснал Grinning.
Гушкам ви и изчезвам на разходка, а по-късно ще ви изчета и ще пиша повече  Hug Hug Hug.

# 334
Честита втора месечинка на прекрасния Бобчо.Все така да расте и да радва мама. Hug
И ние тази седмица сме на мерки и теглилки и от сега залагаме дали вече е ударил десетака. Laughing
Айде организирайте срещата и казвайте къде и кога.
И аз изчезвам на разходка.

# 335
  • София
Весе, браво на вас. Все така да големеете.
Аз мисля че Аничка има какво да каже за килограмите на
малкия Борис. Той определено хубаво си наддава.
И на Аничка млекоцентралата добре работи.  Mr. Green

# 336
Здравейте. Честита месечинка на Божидар. Весе, много добре се справяте.
Аз обаче съм в голяма чуденка. Ми не ми е нормално на 4 месеца да е 9300. Гледам разни таблици - за сантиметрите си 71, килограмите в едната таблица са 9200 като средно и 10200 като максимум. В друга таблица за възрастта пише че 71см е горна граница, ама горната граница на килцата е 8900. Та както и да го погледнеш излиза, че е дунди. Ама е жилав и пъргав - не е някое тюфлече детето. Да не говорим, че не пълни памперса в жълто - щото няма какво (всичко обработва малчо). И се чудя и мая дали пък да не го захранвам - че да минем на по-малко на брой хранения. От друга страна идея си няма как се ползва шише (че нощно време да го излъжа с вода). Абе започвам да се виждам в чудо.

Иначе искам и аз срещичка. Ама пусто не ми се качва в колата за толкова кратко, а пък с автобуса ......хептен (нищо че 84 е супер автобусче. Явно ме гони нещо депресия.....

# 337
Весенце, браво на вас!  Hug Hug Hug  Все така да я карате! Един хубав голям мъж да ни отгледаш! Peace
Аничка, милинка, Вики беше на пет месеца, когато влезнахме в болница - в отделение за кърмачета. Т.е. там рабтоят доктори, които се знамивата само с бебета. Та един от тях  остана  ей така Shocked  когато му казах, че Вики е 8,5 кг. и е на пет месеца. И досега си върви по-едричък. Ама да са ни живи и здрави!!!  Peace А Борис е приказно сладък! Hug

# 338
  • София
Светулке, как е моя приятел който си отглеждаш в корема? Да ми дадеш отчет, че си го мислим ние него.
Веселче, малкия Бобчо е секси гадже много фин и аз толкова си го обичам.
Аз днес чакам да ми донесат детското креватче и скрина за преобличане, и вече нямам
търпение да разопаковам. Нещо сте се укротили, май решихте че зам. класната Рони като я няма и
може да си мълчите. Thinking Ама не забравяйте че КЛАСНАТА си е тук.

# 339
Ама не забравяйте че КЛАСНАТА си е тук.
Абе нещо не щат да се стряскат от мен бе.  newsm78 Нещо много съм се размекнала явно.  Peace

Раленце,  Hug айде че вече и аз нямам търпение за легълцето. Голяма тръпка е, нали. И най-малката вещ, която е за беба ти носи много емоции. Кара те да си представяш бъдещето.... Ох, стана ми сладурско. Погали шкембата от мен.

Аз снощи имах малко оплаквания -  неболезнени, но продължителни втвърдявания на матката, ама и по стечение на обстоятелствата отрицателните емоции вчера ми дойдоха вповече. Предполагам, че е от това. Утре съм на лекар. Ще видим какво ще каже по въпроса. Не заспах до три през нощта и после се будих непрекъснато.

Аз да се похваля - моя много близка приятелка е вече мама на бебе Александра. Много хубаво ми стана.  Grinning Все такива новини искам да научавам. Peace

# 340
  • София
Светле, да и е жива и здрава Александра на твойта приятелка.
А относно стяганията на корема ти, и вчера те предупредих и ти казах нещо.
Ама няма само с теб да се разправям, така да знаеш. Ако искаш всичко да е
наред сама трябва да се щадиш. И на мен не ми стана по-леко, но като видях как
ми се отрази на корема това , и си прецених че сама си го правя.
Имаме избор във взимането на решенията , така че сами сме си отговорни за действията.
Пак те моля да внимаваш, и да се пазиш повече.  Hug
А , за еуфорията, която ме обзема при мисълта за всичко свързано с бебето ... , просто
не мога да опиша, много приятни емоции са това и ме зареждат положително. А аз имам
нужда от тези емоции. И параноята си я има , но както каза мечката,а и всички останали
няма как да я пропуснем.

# 341
Добро утро!
 Весе,честито ви втора месечинка! Браво на Бобчо, все така да расте и големи бузки да направи!

Светле, много спокойствие и лежанка ти трябва сега. Оставяй отрицателните емоции да минават покрай теб, без да им се впечатляваш. Когато нещо те натъжава, погали коремчето и си помисли, че това същество там вътре ще ти донесе толкова хубави емоции, че изобщо не си заслужава сега да се тормозиш за маловажни неща. Просто не си го позволявай! Като те ядоса някой ми се обади и ще ти пусна Белка да ти поприказва на бебешки и ще ти стане хубаво:)
 Ей, Ритко, това са толкова хубави емоции, отдай им се и им се наслади. Аз го преживях с първата бременност и сега много ми липсваше, ама бях подтиснала всякакви такива емоции, за да се предпазя и аз не знам от какво...

Дали утре ще е хубаво времето, та да организираме срещата? Казвайте какви са ви възможностите?

Много искам най-накрая да отида на кола маска, срам ме е от себе си, а не знам как да се организирам. Ще впрегна татето да е детегледачка, ама не може да кърми горкия...

# 342
Никой не е писал след мен от сутринта??? Къде сте?

Чувствам се много зле. Не съм си представяла, че така ще се разстроя и толкова ще плача. Току що видях темата на Злато... Само като видях снимката на малката, очичките й, свитото юмруче...такова хубаво детенце..... Защо трябва да се случва... нямам вече думи.  newsm45 newsm45 newsm45 Flowers Rose

Бела се сдоби с профилактични гащички, защото ортопеда нещо не й хареса тазобедрените ставички. Но било много малко отклонение и до месец редовно носене на това чудо се очаквало да се коригира. Според него се дължи на това, че дълго време беше седалищно разположена, нали се обърна чак към 7-8 месец. Но ще го преживеем, това са бели ядове...

# 343
И аз видях сутринта темата на Злато и ми се скапа целия ден - толкова мъчно ми стана и за малката душичка, и за майка й  Cry.
И ние бяхме на ортопед днес - всичко ни е наред. Бяхме и на гости в офиса, та вече и служебно го познават Бобчо. Май само форумски не е добре известен  Wink.
Надявам се да е хубаво времето тези дни и да се организираме за среща. Липсвате ми.  Hug Hug Hug

# 344
  • София
Честита месечинка на сладура Божидар!Все така да расте и да радва мама и тати! Heart Eyes

Аничка ,много гол;ям и хубав тоя Борко бе - пу -пу. Hug

Светленце,дано всичко е наред на прегледа.Почивай повече и само положителни мисли.

Ритка,много то се радвам на лентичката -как бързо напредва.  bouquet

Аз нямам търпение да си дойдем вече.Само ме е яд,че за 1 седмица само-то кое по-напред за това кратко време.
 Имаме малко нови снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953

Общи условия

Активация на акаунт