БЕБЕТА ЮНИ 28 :-)

• 14 073
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Цяла зима се караме с моичкия за топлината в къщи, аз не мога да дишам на по вече от 23 градуса ,а на работа постоянно съм на отворен прозорец. Дори и днес, макар че не е спряло да вали от вчера. Имам чувство, че ми се е изместила терморегулацията на организма.

# 61
Добро утро и от мен  Hug

Като си говорим за топлото и аз съм така, сега все ми е топло и забелязах, че много се изпотявам, нещо нехарактерно за мен  newsm78, явно е от хормоните  Naughty

Да ви  кажа в петък бях на ЖК по здравна каса, акушерката ми мери корема и накрая ми каза, че много ми бил малък за седмиците, в които съм, дори ме пита къде го събирам това бебе  newsm78, а според мен големината на корема не е критерии за големината  на бебето, още повече, че преди няма и 2 седмици ме гледа на видеозон лекарят, при когото ще раждам и той каза, че бебето върви с 1 седмица напред  Grinning

Момичета, я да ви питам някоя купувала ли си е сутиен за кърмачки? Гледах в един магазин за бременни и ми се видя много хубав, памучен, стегнат, специално направен да може да се разкопчава около зърната и струваше само 20лв  Laughing. Аз мисля да си купя, струва ми се много практичен.

Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 62
  • Разград
Добро утро и от мен!  Hug
geneva2008, и аз съм така мила, ама явно е от многото килца вече!  Joy Направо си мисля че скоро ще се затъркалям.
Gali80, и мен не са ме гледали на Доплер, ама уж всичко с бебо е наред. Ама ти си направо манекенка бе! Ние утре сме във Варна и вече мисля да не пътувам, а направо в деветия да отида и там да си стоя, че честно да си кажа вече малко се притеснявам за бебчо и тези пътувания, ама то милото си рита и хич не му пука. Дано да е все такова шевливо. Не ме оставя и за ден да се притесня.
Искам да ви питам нещо. Знам че е коментирано, но не си спомням в коя тема, за да се върна и да попрочета и да не ви занимавам. Ама не се сещам. Излезе ми много болезнен хемороид и не знам какво да го правя. Ако някоя се сеща и знае какво евентуално облекчава болката ще съм и благодарна за информацията. Аз си мисля че се появи след като взех да пия Малтофер и изхождането и фекалиите ми станаха проблем, ама не съм сигурна де. Та да не ви занимавам повече с моите глупости. Лек и приятен ден ви желая!  Hug

# 63
Добро утро, майчета. Как сме днес.? Времето е прекрасно навън, затова бягайте на разходка на слънчице  Nature Sunny
Да отговоря на MISHAa (съжалявам , че толкова късно ама нямам нет вкъщи Embarassed) Та съвсем случайно попаднах на истинското ти име и понеже беше споменавала с какво се занимаваш, а и аз съм си любопитка  Embarassed Rolling Eyes и се поинтересувах (не се сърди моля те)и разбрах , че си доста известна!!! Whistling  bouquet  bouquet  bouquet
Аз бях на сватба в събота и беше голяяямо шоу.

Аз хванах букета, а моя приятел хвана жартиера. Сватбата беше само за бременни  rotfImao Бяхме почти 50% от всички гости, но само аз танцувах от тези 50%  newsm68. Водещия постоянно ме поздравяваше  Embarassed
Много весела сватба...
Сега се притесних и аз за седмиците на бебока. Аз вече съм +15 кг но видимо не съм напълняла много, а корема ми е огроооооомен  Shocked и всички ми казвата че с такъв корем са тръгнали да раждат, а аз съм в началото на 7 месец. Дано да е от повечко околоплодни води, че направооооо....

# 64
Здравейте!

При нас вече трети ден времето е мрачно и навъсено, действа ми малко подтискащо. Иначе почивните дни си починах доколкото можах. Че нали сме в ремонт....Но аз отидох при мама, на чистичко и спокойно да ме поглези, пък и без това и детето сме пратили при нея на бабин дом отпреди 1 седмица.

А как се притесних вчера.....Понеже в момента мозъкът ми е препълнен с толкова много задачи, изведнъж снощи се усетих, че залисана по разните му проблеми,  два дни май изобщо не бях обръщала внимание дали бебо мърда. Брей, направо изтръпнах. Легнах и зачаках да усетя успокояващо мърдане в корема. Да ви кажа 20 минути ми се сториха цяла вечност, докато накрая бебо се обади с ритниче. Олекна ми.

Veniti, аз имам такъв сутиен. Даже откакто гърдите ми наедряха, само такъв нося и съм страшно доволна. Първият, който си купих струваше 20 лв., но после в едно магазинче намерих същия за 5 лв.

Гледам си линийката - влезли сме в осмото квадратче. И понеже терминът ми е на 06.06 - по моите си изчисления днес влизам в осмия месец. Много ми е кеф.

# 65
Veniti  знам че в магазините на Рени ги продават, ама 20 лв на мен не ми се виждат малко при положение че други мами са споделяли че имало по 5 лв.......

# 66
kaka Maya, точно в магазина на Рени на "Ген. Колев" го видях сутиена и на фона на всичките им цени, 20лв направо ми се видя еФтино  Mr. Green
Но щом казвате, че има и за 5лв, нищо не ми пречи да пообиколя малко  Wink

# 67
Veniti   права си че НА ФОНА НА ОСТАНАЛИТЕ....... си е добре Simple SmileSimple SmileSimple Smile
а  ако наистина имаш възможност да обикаляш и видиш някъде нещо.. моля сподели  Hug

# 68
  • София
Здравейте,

за топлото и аз се канех да ви питам Simple Smile)) Това са сигурно единствените няколко месеца в живота ми, в които да ми е топло. И аз съм ужасно зиморничава, а сега - чудо, спя на полуотворен прозорец с лятна завивка.
И въобще не се заблуждавайте, че е от сланинки. Аз никога не съм била слаба, но постоянно ми е студено. Но при мен сигурно е от ниския хемоглобин. А сега нали пише, че имаме около 2 литра повече кръв  -  аз с това си обяснявам стоплянето.
А вчера забравих да ви кажа, че ми се наложи мъж ми да ми връзва връзките на маратонките Embarassed. Почувствах се ужасно, но ми стана и малко смешно. И меря някакви ми ти обувки аз, а той връзва и развързва - цирк. А съм 10 кг отгоре и всеки ми казва колко компактно съм изглеждала, ама аз се чувствам като слонище. Но както казах, не съм от слабичките и тези 10 кг ми идват мног нанагорно. А като си помисля, че още може да се качат тепърва newsm45 newsm45
Моят корем е много високо - ужасно ме подпира под ребрата - може би усещането за подутост и от това идва. И бебето рита като бясно навсякъде. Даже като дойда в офиса и то май решава, че е на работа и е длъжно някаква норма да изпълнява. Вашите тумби как са?

Поздрави.

# 69
Пък на мен не ми се спи, много ми е смотано и тъпо. При нас е 3.30ч, а аз съм способна да седя и да гледам в една точка. В неделя сутринта брат ми се обади да ми каже, че баща ми е починал. Никога не сме били близки, не мога да кажа, че ми е мъчно, но...чувствам се кофти. Поне да можех да си поплача да ми олекне. Преди малко звънях на майка ми да я чуя как е, все пак някога е била женена за този човек. Тя едвам ми говори, трепери цялата. Във входа, където живее, застреляли един съсед в неделя вечерта, неслучаен естествено. Тя взела, че го видяла. Отделно, че точно по време на стрелбата решила да извежда кучето, но асансьора не работел. И така...неприятни новини. Sad
Аз гледам да не го мисля, за да не се товаря.

Извинявам се, че и вас натоварвам и то в началото на седмицата.
  bouquet

# 70
запис-мапис  Mr. Green

# 71
 newsm78 с моя бременен мозък, samimami сори, пак не съм разбрала ooooh!
Здравейте и от мен днес, и аз станах рано, но нали съм си в къщи да почивам - та да свърша някоя работа, едновременно със служебната.
Дано поне временцето днес е хубаво...   bouquet
Вери, мойте съболезнования,  Praynig повярвай, че новия живот ще донесе само радости Hug

# 72
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, момичета!

Хайде на разходка - времето е страхотно и вече е доста топличко.

marvele, моят корем е "настанен" по-скоро в средата Grinning, отколкото ниско или високо. Не е много голям, но пък това не ми пречи да се чувствам като топка с два крака. И като си представя, че килограми още ще трябва да качвам, направо настръхвам. А иначе ботушите съпругът ми отдавна, отдавна ми ги закопчава Mr. Green, на мен ми е изключително трудно да се навеждам, пък и ми се завива свят... Добре, че минах на обувки.

Вчера се отдадох на пълна почивка - обадих се в работата, че ми се налага да отсъствам и цял ден в леглото - кеф! - после на масата, пред телевизора, после пак в леглото с книжка... Такава релаксация не съм правила отдавна. Много добре ми се отрази... Пък и времето беше ужасно. Бяхме на село, високо във Витоша и валя сняг. Дори понатрупа малко, а тревата и цветята със сняг отгоре им приличаха на водорасли - гнусни и слузести.

Мен на Доплер досега не са ме гледали, а и с първата ми бременност не съм минавала на такъв апарат. Предполагам, че не се е налагало, иначе невярвам да не ме изпрати доктора ако има проблем...

Иначе за топлината - и на мен все ми е топло, а иначе и аз съм зиморничава... Simple Smile

Вери, мила, съжалявам за загубата на баща ти. Съжалявам и за премеждията на майка ти. Не го мисли, не се натоварвай. Аз, когато се чувствам ужасно, отивам при сина ми, гушкам го и той ме успокоява. Особено, когато спинка сладко в леглото си - лягам до него, гушкам го, заслушвам се в спокойното му дишане и постепенно и аз се успокоявам и заспивам...  Опитай, много добре ще ти подейства сладкия сън на дъщеричката ти!

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 10:57 от MiRa_55

# 73
Здравейте момичета!
Аз се завърнах след кратък престой в болницата. Както се изразиха лекарите - поналяха ме, контракциите станаха доста редки и сега пазя леглото в къщи. В момента по-притеснителното е, че според наблюдаващата ме лекарка и лекаря в болницата плацентата ми е по-зряла, което може да наложи по-ранно раждане, но трябва да направя консултация с д-р Марков. Опитвам се да се свържа, но на телефона, който имам никой не отговаря. Може ли някой да ми даде координати!!!! Praynig
А сега започвам да чета многото изписани от вас страници  Wink
Слънчев ден от мен!

# 74
Добро утро и от мен момичета!
Какъв прекрасен ден се е заформил...Ебати кефа Mr. Green Ще ходим на разходки

Бебека беше много послушна тази нощ.Не ме е подритвала!
Абе момичета някоя да е ходила при Д-р Антоанета Ковачева или да има някакви впечетления newsm78?Оказа се близка на майка ми,а и аз семата се оказах израждана при нея.Работи в Шейново . Peace .Благодаря предварително!

Малта  Embarassed Embarassed Embarassed
Да ти кажа и на мен как ми се ходи на сватба...Леле,много обичам!

Общи условия

Активация на акаунт