БЕБЕТА ЮНИ 28 :-)

• 14 073
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мамчета!  bouquet
Ние уж отидохме да се пораздвижим малко в планината, а то само дъжд Cry
MISHAa случайно миналата седмица пак в събота да си била в Най клуб? Нищо конкретно-просто мойте приятелки са били тогава и днес като се видяхме след съботната вечер споделиха че няма какво да се правя и оправдавам за да не ходя с тях по дискотеките, щото миналата седмица.....нали...имало една бременна с корем като моя Mr. Green в клуба! ....а на мен така да ми се ходи....ама...Завиждам ти че не ти пречат пушачите и не ти се спи.
Еееееееееей що не се разберем всички мами да нападнем някой бар hahaha Joy Ще е много весело да поклатим задружно коремите Mr. Green
Абе как бъркат пола тези хора??? Просто не мога да повярвам. За Доплера при мен Марков ме гледа на втората фетална
..и мен също ме гледа на Доплер Марков на 2-рата ФМ. Каза и нещо че в пъпната кръв имало 3 вени и още нещо каза за това, но не си спомням всичките му там термини.
Иначе доктора който ме следи не ме е пращал нито на ФМ, нито на Доплер! Аз разбрах от форума че се ходи на такива неща-признавам си Hug!

# 46
  • Miami
За доплера-към 18-20 г.с се използва, за да се види структурата на пъпната връв(2 вени и 1 артерия) и кръвотока през плацентата а на по-късен етап с доплера се следи зрелостта на плацентата.
Аха, мен док ме гледа точно в 18-19 г.с на Доплер Simple Smile
Иначе доктора който ме следи не ме е пращал нито на ФМ, нито на Доплер!
И мен също док, който ме следи не ме е пращал на ФМ и на Доплер, нито ми спомена за изследване като Синдрома на Даун например. И аз като теб генева2008  от форума се информирам, от нета изобщо де, но ходя  на частно за морфологиите.
Ние отиваме да празнуваме  "първата целувка" с мъжа ми kiss........смешно нали Laughing,но пък ако не беше тя и мърдащото човече нямаше да бъде сътворено Two Hearts

Честито   bouquet

# 47
Ами аз ходих на ФМ в 20гс, ама само да видеозон ме гледа Балев. Ще питам Славова следващия път за Доплера, че ми се разтупа сърцето, макар че бебката си отговаря на седмиците и сърчицето й се вижда на видеозона.

За БХС разбрах от форума, но и докторката, която ми следеше бременността сама ми каза, че е желателно да се направи това изследване, но не е задължително и като видя, че бебчето е в 16гс, ми даде направление.

# 48
Гали няма нужда да се притесняваш ,щом вс е ок с бебо няма смисъл да се тревожиш затова 4е лекарите не са си свършили работата .Следващият път попитай.И аз за много неща разбирам от интернет и тогава питам доктора.Такива са докторите има свестни има и ....

# 49
Пантерката, абсолютно права си Peace.
Добре, че има форуми и достъп до интернет да се осведомяваме. Ще попитам доки следващия път за нейното мнение и ще ви кажа, обещавам Heart Eyes.

# 50
Ей, Валентина, браво на теб, че си успяла да се справиш със сайта за толкова покупки! Аз все не мога да си допреведа нещо или ми забива, а иначе има толкова хубави неща...  Cry.
Няма да разправям за мен днес, че ще ви разстроя. Ще отида да си мия чиниите.
Целувки!!!

# 51

Няма да разправям за мен днес, че ще ви разстроя.

Иночка защо така, няма да ни разстроиш, ако споделиш, може и да ти олекне.

Аз например, напук на всички хормони, съм станала доста по-спокойна, отколкото бях преди да забременея. Заради бебчето, просто казвам "майната му" Peace Heart Eyes

# 52
ин4ока какво е станало сподели ще ти олекне

# 53
Здравейте!
Само се обаждам да кажа, че всичко е наред около мен, но нямам време много за форума.
 Simple Smile

# 54
Аз си почивах днес Wink .Утре дано времето е по-хубаво,че днес беше направо ужас... Rolling Eyes

geneva2008 не съм била аз!В Най клуб не съм ходила никога Peace .Пречи ми малко дима,но иначе не ми се доспива Flutter

in4oka винаги можеш да споделиш с нас! Hug

# 55
Абе мн мамита из4езнаха  newsm78
Трън4ето,бюти,дари75 ?и още мн други?къде сте бе хора?пишете поне 4е сте добре   bouquet

# 56
Gali80 не се шашкай за този доплер и мен не са ме гледали а мисля че е било наложително след отлепването на плацентата, но в Хасково са толкова "добри" и не им трябват подобни апаратури  Close

Абе и офиоли не е писала скоро, и още други момичета съм засичала из другите форуми а не пишат вече тук, сигурно само четат  newsm78 знам ли..
Аз днес изядох света и преди малко излезнахме да се поразходим да слегне храната, че да освободя малко място за бебо Mr. Green

Да ви питам относно температурните ви усещания. Аз вече просто не усещам студ и това да кажеш че е от дебелината , не е защото е откакто съм бременна а си бях слаба тогава.
in4oka сподели мила, нали затова сме се събрали тук за да се подкрепяме  не само за хубаво а и за лошо.  Hug

някой търсеше такова, но кой... Thinking
http://911.bg/a2/offers.asp?p=2319342&parent=4175
 това кошче като се облече в някакъв калъф и ще е много сладурско

# 57
Добро утро!
Еееее  ама аз ли съм най-ранобудна днес Mr. Green!
Да ви питам относно температурните ви усещания. Аз вече просто не усещам студ и това да кажеш че е от дебелината , не е защото е откакто съм бременна а си бях слаба тогава.
и при мен положението е същото, но...при мен мисля че е от килцата hahahaче то +17кг сланинка която съм си запасила Mr. Green

# 58
добро утро ! Simple Smile с пожелания за приятна седмица на всички Simple Smile  Hug

за топло си говорим а? и аз да се изкажа- винаги съм била супер зиморничава.... ама много и въобше не вирееех на температури под 15 градуса, а сега елате ме вижте - все отварям прозорци, все проветрява, вечер почти отвита спя... newsm78 newsm78 newsm78

# 59
за топло си говорим а? и аз да се изкажа- винаги съм била супер зиморничава.... ама много и въобше не вирееех на температури под 15 градуса, а сега елате ме вижте - все отварям прозорци, все проветрява, вечер почти отвита спя... newsm78 newsm78 newsm78
ето за това говоря и аз .....същата съм newsm78

Общи условия

Активация на акаунт