Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?
И имах смятах да кача толкова много отговори, че в момента всичко ми се изпари - ама какво да се прави бременна съм

И се чудим на кой се е метнало
замислям се понеже аз бебчето съм решила да си го родя и бих направила тези изследвания само ако по някакъв начин може да се помогне иначе не виждам смисъл, бременноста си няма да я прекъсна и ако ще е само за да си знам от по рано за проблема не мисля че ще ги направя.

Аз лично те поздравявам за смелото решение, което си взела 

Аз щях да те тероря на лични да ми вземеш едно. Обаче ползвано и запазено като гледам около 5-600 евра върви. Пък от щатите по курса ляга към 1200 лв. Оаче пък тъпото е, че гаранцията важи там, пък тук, ако стане нещо (недай боже) няма да ми важи гаранцията