Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 509
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 450
Амери, верно си 182см. - ти ме смая мацко! Браво, ептян страхотно гадже си начи! Hug
Сънче - пак дзяг и бяг! Липсваш ми, но съм с теб! Praynig Hug
galaMa - честито минусче! Hug
Нелина - Честити 2 месеца с Дюки и нас! Hug  bouquet
МИШЛЕ, честито!  newsm30 Много се радвам, желая ти лека и безпроблемна бременност  preggo и такова раждане! И едно весело здраво, право бебоче, което да ви носи само радост!  newsm51
Перле, завидЯх ти за басейна да знайШ! Нашляпай се и заради мен мъничко! Hug
Диаметър, мила, заедно сме -ша успейм да знайш! колкото време отиде - толкова! newsm51

# 451
Цвети   bouquet, прати го и у нас малко да поизчисти скари, тигани и др., че мойте се вясват в кухнята само когато дойде време за ядене. Пък после ще се реванширам както кажеш Hug

Това направо ме накара да се просълзя от смях - чак си изплюх половината бисквита на бюрото  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Каква бисквита, бе момиче  Shocked,  те са нережимни, освен ако не  са от трици hahaha

# 452
  • Oslo,Norway
mariaidне си взимай рулца от раци и аз много ги оби4ам оба4е са напълно изкуствени имат нишасте и захар Rolling Eyes

# 453
Мишле, честита ти радост!!! Желая ти здраво и послушно бебче!!!
Мацки, вече и в МЦ свалям, а не задържам - това си е огромно постижение за мен!!!  Simple Smile
Чудя се дали да не премина в 3-та фаза  newsm78 - май по-добре да изчакам да ми свърши и начисто  Flutter
Днес си направих много Фкусен обяд - кисело мляко, извара, малко обезмаслено сирене и горчица... мммммм   chef
Вече съвсем привикнах с протеините и незнам дали ще мога да премина на друга храна... Малко ме е и страх...
И аз не можах да разбера за какви бисквити става въпрос  newsm78

# 454
mariaidне си взимай рулца от раци и аз много ги оби4ам оба4е са напълно изкуствени имат нишасте и захар Rolling Eyes

Рулца от раци е позволено да се яде

# 455
Мишле честито! Много се радвам за теб пожелавам ти лека бременност и здраво и усмихнато бебоче
Честито и на всички мацки с намаления. Пак съм изтървала има-няма 10 страници ще бягам да наваксам с маТРиала

# 456
ThinkingМомичета, изписаха ми един сироп противоалергичен, а в
съдържанието му пише, че има захароза? какво мислите? Thinking

Аз пак да си питам  Rolling Eyes

# 457
Диаметър, освен че ще ти изчисти уредите, има желание и на мивката да ме отменя, и кака му и тя! Справя се и с микровълновата, отваря си хладилника, като е гладен, включва ми котлоните на печката, без да видя, поддържа и другите печки в къщата- камината, духалките... JoyДа взема да ти ги пратя пък после ще се разберем. Но и ще ти обърнат останалата къща наопаки/поне ще ти е забавно/!
Валето разбрах, че почва от понеделник, затова сега някаква бисквита набива!
Кейти1402, стой при нас и ще отслабваш с кеф! Laughing / Само пиши с малки буквички, така е във форумите./
Хрисула, на мен щяха да станат 3 гофрети, като се изложих с двете, останалото изсипах на палачинка в тефлона, да не ходи зян! Heart Eyes
Лео, какво да ти кажа за сиропа, захароза не бива, ама като е за здравето Thinking?

# 458
МИШЛЕ изключително се радвам за  теб  love001
е сега се връщам да ви доизчета ама първо ще повикам
Францииии Hug
Перлеее Hug Орелиии HugХалееваа HugФолиии Hug
Сънчее нещо ми се затри по трасето,дано всичко при теб да е наред Praynig
L е о, щом са ти го предписали ще трябва да го пиеш Peace

# 459
  • София
Eййй, не мога да ви смогна,`начи Crossing Arms На всички , които ме поздравиха за месеците  smile3525И на Муцка със закъснение честити месечинки Embarassed
МишлеМного спокойствие, търпение и кураж - и да ни навестяваш често ей! Hug Heart Eyes
ХрисулаГоляма си сладурана, много се смях с тоя пост за живот преди Дюкан  Joy
СънНяма да се даваш Stop  Hug
ЦоциМа ти верно си уникум в кухнята  Crazy  Hug
 Hug на всички!!

# 460
Ето един трик за гофретите - на мен никога не са ми залепвали. Първо правя гофретите на другите вкъщи, а в сместа има мазнина. От което си се намаслява кофретарника и те моите сами си стават. Другия вариант е неминуемото зло - имам домакинска четка, с която си мажа тавите с мазнина. Понеже някои рецепти така и не могат да станат, ако не намажеш тигана, гофретарника или друго, просто малко навлажнявам четката с олио и омазвам. Много е икономично  - я има половин капка, я не.

# 461
Диаметър, освен че ще ти изчисти уредите, има желание и на мивката да ме отменя, и кака му и тя! Справя се и с микровълновата, отваря си хладилника, като е гладен, включва ми котлоните на печката, без да видя, поддържа и другите печки в къщата- камината, духалките... JoyДа взема да ти ги пратя пък после ще се разберем. Но и ще ти обърнат останалата къща наопаки/поне ще ти е забавно/!
#Crazy И това самона година и половина... newsm78 Не смея да си помисля като стане на 5-6 какви чудеса ще сътворява  Joy Цвети   bouquet блазе ти

# 462

Лео, какво да ти кажа за сиропа, захароза не бива, ама като е за здравето Thinking?

Ще си взема на хапчета тогава Thinking

# 463
мишленце - браво!
  bouquetстрахотна новина.спирай всички диети че бебо се нуждае от всякакъв вид витамини и храни! е все пак без да прекаляваш че ефекта от прекаляването всички го носим на ...гъзовете си. една  бременна жена трябва не да яде за двама а да диша за двама.                           аз пак да питам за дроба от треска.пише че е в собствена мазнина а тя рибната нали е позволена ...та не знам дали да го ям пък е много вкусен.  newsm78   

# 464
ThinkingМомичета, изписаха ми един сироп противоалергичен, а в
съдържанието му пише, че има захароза? какво мислите? Thinking

Аз пак да си питам  Rolling Eyes

Лео, имаш два варианта, или да питаш доктора, ако може да ги замени с някакви без захароза или си ги пий. Дори малко да забавят свалянето, все пак здравето ти е по-важно. А пък и едва ли количеството в едно хапче е толкова голямо, че да е чак такъв проблем. Hug

Общи условия

Активация на акаунт