ОКТОМВРИЙСКА мама хапва таратор, а месото й мирише на обор

• 13 211
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
 mimisofia я като отидеш на пазар купи една марулка и краставичка, че аз нямам време и да се облека  1ironing hang newsm75 Mr. Green

# 211
  • Пловдив
Здравейте момичета, не съм писала от много време, може би съм пропуснала няколко теми, но бях затрупана с работа, чак нямах време  да отворя интернет. Оттук нататък се надявам да е по-леко.
Честито на всички, които вече знаят какво чакат, много е вълнуващо.  bouquet
За първото ритниче - спомням си го много ясно, бяхме на сватба, в колата пътувахме от дома към църквата - беше като някакво полюшване в корема. Стреснах се и огледах всички около мен все едно и те трябваше да са усетили ккакво е станало. Беше в 20 г.с.
Относно прегледите - и първия път и сега ме преглеждат само с коремен ехограф, въпреки че има и вагинален. Незнам кое е по-добре, но гледам и да не се замислям много, че с много мислене само беди си докарвам до главата.

# 212
Има ли някоя мама, която ходи на ЖК в Св. София?

Имааааа !  Hug Нали за Тина Киркова говориш ?

# 213
Има ли някоя мама, която ходи на ЖК в Св. София?

Имааааа !  Hug Нали за Тина Киркова говориш ?

да, на бул. България Simple Smile
при кой доктор си? Аз се записах при д-р Огнянова, казаха ми че само при нея има свободни места, иначе имах предпочитания към д-р Кайрякова, т.к. тя установи бременността ми, както и бях чувала само добри отзиви за д-р Лекова, Панова /или Павлова, забравих  Blush/ и исках някоя от тях, но ... надявам се че и тази лекарка е добра, макар от първите 2 прегледа да не съм очарована, че по над 1 час си чакам реда, въпреки записан час, което е малко изнервящо, но това да е проблема, важното е да си върши добре работата.
Сега съм на преглед на 16.05., надявам се да нямам причини да ходя преди това.

# 214
  Aaaa не.  Confused Ти си в частната значи, аз съм в тази в Красна поляна. Записах се там заради д-р Ковачева, искам при нея да раждам. А и ми е близо...
  Няма да се засичаме значи.  Rolling Eyes

# 215
  Aaaa не.  Confused Ти си в частната значи, аз съм в тази в Красна поляна. Записах се там заради д-р Ковачева, искам при нея да раждам. А и ми е близо...

жалко, явно съм се объркала, мислех че тази е бившата Тина Киркова  Rolling Eyes
на мен тази ми е най близо и затова към нея се насочих, дано са добри лекарите там...ще чакам да се появи някоя бъдеща мама дето ходи там да обменяме мнения Simple Smile

# 216
   Нееее, Simple Smile ти си при Мазнейкова.  Wink И за там съм чувала много хубави отзиви. Ще кажеш после де.   bouquet

# 217
Привет бъдещи мами.И аз съм една бъдеща октомврийска мама.Термина ми е за 31 октомври- втора бременност,но първата завърши трагично.Ще ми бъде много приятно да се присъединя към вас.

# 218

Ти явно си комшиийка Simple Smile

# 219
Мими, в Св. Троица съм. Simple Smile Ти ?

# 220
Мими, в Св. Троица съм. Simple Smile Ти ?

Аз съм в Разсадника Simple Smile

# 221
 Оооо супер, наблизо сме.  Party Значи и ти ще раждаш там ?
 Чакай да ти пиша на лични, че завзехме темата.  Sunglasses

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 20:57 от Mirena80

# 222
  • София
при кой доктор си? Аз се записах при д-р Огнянова, казаха ми че само при нея има свободни места, иначе имах предпочитания към д-р Кайрякова, т.к. тя установи бременността ми, както и бях чувала само добри отзиви за д-р Лекова, Панова /или Павлова, забравих  Blush/ и исках някоя от тях, но ... надявам се че и тази лекарка е добра, макар от първите 2 прегледа да не съм очарована, че по над 1 час си чакам реда, въпреки записан час, което е малко изнервящо, но това да е проблема, важното е да си върши добре работата.
[/quote]

Ако става въпрос за д-р Мариана Огнянова - това е лекарката, която установи бременността ми   Laughing Чувала съм само хубави неща за нея, но и мен лично ме подразни това, че се чака по около час. Но както и ти си писала това да е проблема.   Grinning

# 223
  • София
Уууупс, нещо обърках с цитата Embarassed Писанието ми бе за kotka_motka   Embarassed

# 224

Ако става въпрос за д-р Мариана Огнянова - това е лекарката, която установи бременността ми   Laughing Чувала съм само хубави неща за нея, но и мен лично ме подразни това, че се чака по около час. Но както и ти си писала това да е проблема.   Grinning

да, точно за нея става въпрос  Peace наистина се надявам да е добра, ще преживея чакането /предполагам  Rolling Eyes/, стига да се уверя че си заслужава  Simple Smile
това, че си чувала само хубави неща за нея малко ме успокоява, че досега никакви отзиви не съм чула за нея, поне няма и лоши Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт