за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 18 029
  • 400
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Аз се свързах с Наречен, казаха, че ще ни чакат, децата са 47, аз им взех кексчета на севън дейс
тръгването в 9 часа ли е?

# 106
  • Пловдив
Аз се свързах с Наречен, казаха, че ще ни чакат, децата са 47, аз им взех кексчета на севън дейс
тръгването в 9 часа ли е?
Супер Hug Аз съм взела 5 топки и 10 кофички за пясъка. Довечера ще взема 50 банана, та ако стане авария да има за резерва. Grinning
Тръгване в 9ч., аз ще тръгвам от нас, който иска да заповяда при мен Hug

emimimi , ти ще идваш ли, ако не кажи какво да се разберем за дрехите?

# 107
  • Пловдив
Здравейте и от мен,
извинете, че чак сега се включвам. На мен ми се идва, но не ми се шофира, тъй като тези дни бях малко болна / вече съм добре за щастие/ , но се чувствам все още малко отпаднала. Затова предпочитам ако някъде има две места някой друг да ни вози с Нели.
Който има място при него да свирка.
Ще пиша едно съобщение на polinbg и ако тя ще идва пак  с нейната госпожица ще я попитам дали ще ни вози, а и ще е добре да съберем отново двете деца,че да не скучаят.

# 108
За съжаление аз няма да мога този път, защото събирам багаж и организирам местене на друго място. В къщи е малка лудница и просто няма как да се включа с идването. Моята помощ ще бъде различна този път.

# 109
  • Пловдив
Поли е отговорила тук докато напиша съобщението, така че при всички случаи някой друг ще трябва да натовари дрешките, защото няма да идвам с моята кола. Ако трябва ще ги донеса на някоя от вас.

# 110
  • Пловдив
Гледам че за сега само аз съм с кола. При мен ще бъде Доника и едно ново момиче което ще идва за първи път с нас. Багажника ми е почти пълен с топките и чаршафите, но мога да взема още малко багаж и двама човека още при мен. При всички случай дано има още някой с кола, поне да разпределим багажа.

emimimi , най-добре ела сутринта пред нас да прехвърлим нещата и да видим на място как ще се натоварим.

# 111
  • Пловдив
Щом няма достатъчно коли по-добре да не идвам, а да вземете багажа, че то какъв е смисъла аз да се изтърся там, а дрешките и играчките да си стоят тук.

# 112
  • Пловдив
Мили прати ми адреса си, дано да е на лесно място и да мога да те намеря бързо. укре сутрин ще донеса нещата.

# 113
здравейте, аз също искам да дойда и съм с кола. Ако трябва сутринта мога да дойда и да натоваря нещо, emimimi

# 114
Пиша по два повода:
Киното и пицата за децата от Мария Луиза са уредени, в кутията при мен има към 50 лв, аз ще доплатя разликата, киното е ок, просто трябва да се уговорим. Неудобно ми е да ви товаря вас, защото не сте се спрели, но мен ми е отпаднало тези дни, даже и рано се прибирам и си действам нещата от вкъщи. Можете ли да се ангажирате да заведете децата? Аз ще уредя подробностите по телефона.

После свързаха се с мен от Къща за Деца в квартал Коматево. Това е дом със 16 деца, за временно настаняване, имат тържество годишнина на 21 май и имат нужда от някои неща. Аз ще помогна с каквото мога. Дали може някой да се обади на жената, да отиде на място, да види какво има нужда и ако можем да осигурим нещо. По телефона ми каза, че ще имат нужда примерно от допълнително столове, аз имам столове и мога да дам и тн т.

# 115
  • Пловдив
Каспър  и по двата въпроса няма да има никакъв проблем.Уточни само датите и пиши за да си организираме нещата. В Детска къща сме ходили, даже сме носили козунаци по Великден, имам и приятелка която работи там, така че няма никакъв проблем да се включим за тържеството.

emimimi  ще ти пиша на Лс адреса. Елате направо за тръгване, Бистра също ще дойде с колата, щом и sadness  ще е с кола няма да има проблем да се съберем, да съберем и багажа.

# 116
Датата за киното я кажете вие, те хората нас, не вас, а мен Embarassed, чакат. Дайте удобен час, но трябва да сте поне 2 или 3 момичета, затова трябва да се каже предварително
За дома ти пращам телефона на отговорничката за тържеството на ЛС, както и ако искаш се чуй с твоята позната, да кажат от сега с какво може да сме им полезни и дали въобще можем.

# 117
Качих още снимки, - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239271
успех утре, много ме е яд, че не мога да дойда с вас, вързана съм с икономическия форум в панаира, който малко се поизтърка, ама... както и да е - да нагушкате малките!
Вчера в Асеновград момиченцето, което има сестричка в Наречен, каза , че му е много мъчно за нея. Дали е възможно да направите снимки на по-малката сестричка? А каква е възможността да ги съберем двенките поне да един ден, или поне за половин - един час. Как стои де юре тази идея, ако някой знае? И мога да обмисля как точно да помогна

# 118
  • Пловдив
casper_e , случаят с двете сестрички сме го бистрили многократно. Никаква не е възможността двете да ги съберем, правили сме опити за съдействие и от двата дома, но никой не се наема да ни помогне да осъществим тази среща. За съжаление нещата стоят по този начин. На есен ще има и разделени братчета, пак едното ще отиде в Асеновград първолак, другото ще остане в Наречен. Много е жалко и тъжно, но ние нищо не можем да направим.

Снимка съм правила и показвала на Зинка, с което много е разстроих и едвам е успокоихме, така че не знам дали бих повторила подобно нещо.

# 119
  • Пловдив
 Писах на sadness ако може утре да дойде до нас и да се натоварим от тук двете, че да не прехвърляме отново багаж. Ако не стане утре съм пред Мили в 9часа.

Общи условия

Активация на акаунт