за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 18 034
  • 400
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Весели и спокойни празници моми4ета  bouquet

по4инете си Hug

# 136
Весели празници и от мен!Радвам се, че ви срещнах!Бъдете много щастливи, момичета! Heart Eyes  bouquet txtloves

# 137
  • Пловдив

# 138
Еййй,то от това чукане ...на яйцата де Mr. Green не можем да се появим във темата Grinning
На всички оцелели "добре дошли" ,а на реанимиращите - чакаме ви Stop

# 139
  • Пловдив
Аз оцелях и вече съм си в Пловдив и се появявам в тамата.
 Hug

# 140
  • Пловдив
Добре дошли сте Hug, как сте след празниците?
Утре ще получа 50бр. чаршафи за Зелениково и 20бр. комплекта за Асеновград от една фондация. Подробности ще пиша след като получа нещата. Поела съм личен ангажимент да занеса чаршафите по домовете, ще уточня датите след почивните дни и ако има желаещи могат да дойдат с мен.

# 141
  • Пловдив
Здравейте на всички  Hug
Ели утре ще ходи за първи път при фризьора, аз ще я изчакам на спирката и ще я заведа.
Обаче трябва да се погрижим за транспорта вече. По принцип тъй като фризьорския салон е в близост до Мебелна къща, най-удобно и е да пътува с автобус. Само автобусите на Хеброс бус са ежедневни и  в удобно време, така че избора на превозвач се стесни  Mr. Green
http://www.hebrosbus.com/index_bg/
Тъй като една от възпитателките в дома беше поела ангажимент да говори с фирмата да и осигурят безплатна карта, но засега нямам информация дали нещо е направено по въпроса, ще дам на Ели пари за пътуването докато минат празниците. А после ще видим какви ще ги действаме.

# 142
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЖИВОТ ШАРЕН КАТО ЯЙЦЕ,
СЛАДЪК КАТО КОЗУНАК И БОГАТ КАТО ВЕЛИКДЕНСКА ТРАПЕЗА!!!

И аз бях в Асеновград при децата в петък. Занесохме малко лакомства, гащички, чорапи, четки за зъби, топки и т.н. от нашия благотворителен базар в техникума, организиран от учениците. отидохме с едно бусче и една кола натоварени учениците и две колежки. децата бяха много въодушевени и пожелаха пак да отидат. Обещах им, че ще ги поканим, когато организирате рожден ден за помощници. Съжалявам, че не можах да дойда никъде с вас, но с тази работа все изкача нещо непредвидено.
Весели празници! lovekiss

# 143
  • Пловдив
Днес ми се обади Елена, за да ми съобщи, че се отказва от курса по фризьорство, защото не се справяла добре и нямало смисъл да се мъчи. Опитах се да говоря с нея, че 2 дни са твърде кратко време за да може да прецени и че не е хубаво да се отказва от каквото и да е още при първата трудност. Безрезултатно.  Tired Общо взето е съобщила, че се отказва и си е тръгнала. Не съм говорила с Цецо и не знам подробности. Ще говоря с него като се върна на 6ти и ще пиша пак.
Ама купуването на карта отпада де  Mr. Green
Не знам какво да кажа. Малко тъпо се чувствам, ама ще ми мине. То си е нейно право да реши иска ли да се занимава с това или не, ама можеше поне няколко дни да изчака и тогава да реши. Както и да е.

Весели празници на всички  Hug

# 144
  • Пловдив
bugaboo , кофти наистина, но нищо не може да се направи. Пак ще поговорим с нея, пък да видим.

Чаршафите за Зелениково и Асеновград са при мен, допълнително ще пиша кога ще ги нося.

# 145
bugaboo, хич да не се връзваш.
Системата е направила тези деца да си мислят, че всички са им длъжни и   всичко трябва да им бъде поднесено на тепсия, смляно и готово.
Не са виновни те. Повечето са като тази девойка. Пък и по-добре да се откаже навреме, аз също съм от кръжока пречат ми ръцете и ако съм един фризьор съм умряла от глад направо. Има един малък процент, който все още има шанс някакъв. Заради тях не трябва да се връзваш и следващия път да пробваш все едно нищо не е било.
Миленче, обади ми се току що тази жена от дома в Коматево, не си спомням, нали ти дадох телефона... Че вероятно ще трябва да се ходи до там, пък аз нали таковата не мога да ходя насам натам. Ще й звъннеш ли след празниците?

# 146
  • Пловдив
Каспър , ще и звънна, няма проблем. Те от каква точно помощ се нуждаят?

# 147
Ами не знам точно.
За тържеството им.
Аз й предложих озвучаването нашето, имали си.
Столове им трябвали примерно, ей такива неща. Може би на място трябва да се види.
Неща за почерпка примерно.
Трябва да се говори и според мен отиде на място, най-добре.

# 148
  • Пловдив
Ами не знам точно.
За тържеството им.
Аз й предложих озвучаването нашето, имали си.
Столове им трябвали примерно, ей такива неща. Може би на място трябва да се види.
Неща за почерпка примерно.
Трябва да се говори и според мен отиде на място, най-добре.
Ок, ще и се обадя след празниците и ще говорим подробно. Мога да отида и на място.

# 149
  • Пловдив
Завърнах се  Laughing
bugaboo, хич да не се връзваш.
Системата е направила тези деца да си мислят, че всички са им длъжни и   всичко трябва да им бъде поднесено на тепсия, смляно и готово.
Не са виновни те. Повечето са като тази девойка. Пък и по-добре да се откаже навреме, аз също съм от кръжока пречат ми ръцете и ако съм един фризьор съм умряла от глад направо. Има един малък процент, който все още има шанс някакъв. Заради тях не трябва да се връзваш и следващия път да пробваш все едно нищо не е било.
Каспър, не се връзвам и разбира се, че няма да се откажа да пробвам.
Специално Ели ми е изключително симпатична и аз лично за себе си все още съм убедена, че тя е точно от този 1%, на които се заслужава да се помага. И вярно е по-добре да се откаже навреме, макар че днес говорих и с Цецо, той каза, че тя просто е изглеждала незаинтересувана  и според него дори не е положила усилие да се справи.
Ами то не може насила да помогнеш на някой  Mr. Green
Хубавото е, че макар че и той е малко разочарован, не се отказва и ако имаме друго момиче предвид е готов да опита отново с него.  Simple Smile

Преди време бях питала, пак да го направя - имам един монитор за подаряване. Не гарантирам колко ще изкара, но в момента си работи. Може ли да влезе в употреба някъде?

Общи условия

Активация на акаунт