Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
-
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
-
Какви са различните мнения относно грижата за бебето след раждането?
-
Какви са мненията относно подготовката за болницата и необходимите покупки?

Аз страшно много харесвам плисе щорите, но се оказа че фирмите нямат голям избор на десени. Единствено тези на Гершман имат шарка, но тя е на пеперудки и мъжа ми като ги видя и категорично отсече на нашия малък мъж пеперудки да му сложим, още повече че за един прозорец и една врата(за към терасата) ми искаха 320 лв за едно посно синичко
, но в крайна сметка ще взема да сложа хоризонтални, както мисля да направя в останалите стаи.....
....Оф...голямо чудене е, ама..........все пак нали трябва да му е интересно на бебока
и да му е приятно. За сега съм в застой с щорите и от днес започвам с лампите да се занимавам....че...
няма време 
за отговорите ти!
който съм му направила....лелее.... сигурно денонощно ще иска да е на работа
Аз ако почна да изреждам какво ми липсва сигурно ще стане един кратък разказ на ужасите. Но няма да изброявам едно по едно - може би комфорта на спане е най-изявен всъщност.
Марвеле, напълно съм съгласна с тебе