Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 233
  • 907
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Бермудез брей, 8 кила, а как им личи липсата.   Hands Clap
Старата баба Цоци и подмладената Цоци  голям си купон да знаеш.

Ей как ме е яд, че не съм се мерила в см. в началото, ама немаше кой да ме  dohсветне. Ся щях да са фаля като за световно.

Цитат
Голям фитнес направих     , ама спирам вече/нали не е препоръчително във 2-ра фаза/, сега и ако съм свалила 1- 2 кила  ,

аз пък се изкъпах и съм - 500 гр. Joy

Групатааааа  Hug Hug Hug Hug знаете защо.

Ама, да знаеш как ми се мърсува  hahaha
и на мен

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 00:08 от haleeva

# 391
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
джорджито - може да опиташ и пектин на таблетки  Hug
пилито  Flutter и Убава съм и работна  Flutter Flutter

катяджин - ухааааааааааа

халеевааааа - прелетя като комета и айдеееееееееееее  Crazy Crazy

# 392
Както си пишех разни скучни глупости, който утре трябва да предам ( май и тази нощ щя бачкам до сутринта) и реших да се разведря като видя какво правите ....
МОМИЧЕТА ...страшно сте готини щом вече минахме от диетични неволи на тема купони и сравняване на гръдни обиколки .........значи минаваме от фаза "кесксчета " ... в графа " сладки сексчета " ..... всяка като си помисли ( хеле тези с по "тежичките "форми ) ..как повечето и дрехи са били като за "торбалан "....с сега  Joy Joy Joy..... секси сутиени .,...май искаме форми да покажем ...
bermudez .........голям комплимент ми лепна ...за мен и щерката ... аз се гордея че то е хубаво и умно ...нали е моята първа производна (направо подобрена версия) няма как  bowuu
lenny pld ....малееееееее колко ти личат 8 кг ...аз съм -9 кг, а само дрешките ми се поохлабиха ...страхотна ти е визията
Jorijito ...за WC -то по добре другите да ти кажат какво да правиш ...че аз откакто се помня все си имам този проблем с или без диети ... в къщи са ме кръстили "склададжия" ...аз пия последно някакви хапчета на билкова основа и ги редувам с чай ( зарсена ) ....
Боби 1973 ...въобще не ти се смея на 0.100гр ... поздравявам те защото големите цели се постигат на малки крачки
Keiti 1402 ..... казваш за някаква дискотека близо до вас ..... дали не я знам ...аз доста съм повилняла из Варненските заведения ... даже има две механи дето оркестъра знае и любимия ми репертоар, а имаше един текила бар ...детоооооооо много ми харесваше ...леле откога не съм дивяла из морски заведения ...
Coody ....и аз съм така на дансинга .... развихрям се ....и както казваш ти "разни 15-16 годишни "пушени скумрии" .... в началото ме гледат като нещо "странно "....ноооооооооо не могат да ме притеснят ...в заведение отивам да "разпусна " ...подивея .... да се правя неща който "майка ми не би одобрила "...........и ми е добре ...
haleeva ако не си направим сами купна в живота ....много ще изпуснем да чакаме други да ни го направят ...и с усмивка е по леко ..даже на тежките дами
amerie   Laughing Laughing Laughing...ужасно си права ....аз с домакинската работа съм напълно СКАРАНА .... четох че някоя от мацките днес не си била простряла прането ............ та се сетих да проверя моя домашен любимен докъде го е докарал с простора ...и го залових ... изнесъл кофата с прането на балкона ..но не е накачил дрешките по въженцата ...хаааа познайте сега какво прави  Laughing

хайде на които си лягат лека нощ ...а ЦОЦИ в тръстиката пак да скача

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 23:08 от Цоци

# 393
  • Варна
джорджито - може да опиташ и пектин на таблетки  Hug

Ей за това не бях се сетила.Благодаря Hug Hug Hug

# 394
Момичета може ли някой да ми отговори.... Sad аз така се прехласнах с тоя ражим чак забравих за проблема си ама преди малко той сам ми напомни за себе си....януари ми откриха кистозна мастопатия.... Cry
преди малко усетих че нещо май пак е надуто дали нещо тоя режим не ми действа както трябва

# 395

аз пък се изкъпах и съм - 500 гр. Joy

hahaha
Много мръсно си натрупала покрай ремонта, брех Joy Joy

Цоци, аз не си бях простряла прането, и все още не съм nuts

Амери, много си... хм. Дашна? hahaha

Ай стига с тия мерки, бе, депресирах се Angry
Само със задник мога да се похваля -> 93 Crazy

# 396
keiti1402  ...и аз имах същото ..откриха ми ги преди 10год ...но засега нямам никакви следи ...я вместо да се терзаеш скокни да ти направят една мамография най сигурно е

Орелия...... изоставаш  Laughing Laughing...моя домашен любимец вече простря ...да ти го пратя ли ...много е "чевръст"... (има добър дресьор)

# 397
  • Пловдив
Кейти, никой от нас не може да ти отговори на този въпрос. Трябва да отидеш на лекар.

# 398
Кате ,ти моите мерки що не сложи за сравнение ,а? Naughty smile3516
Амери,и наменееееееееее,ама съм офсъъъъъъъъъ hahaha Joy Joy
Цоци,махай аватара.Па за заведенията шЪ поразкажем на младите,нали сме момичета с опит  bowuu hahaha
Орелия,и моят е 93 Hug Hug

# 399
keiti1402  ...и аз имах същото ..откриха ми ги преди 10год ...но засега нямам никакви следи ...я вместо да се терзаеш скокни да ти направят една мамография най сигурно е

Орелия...... изоставаш  Laughing Laughing...моя домашен любимец вече простря ...да ти го пратя ли ...много е "чевръст"... (има добър дресьор)

всеки месец ходя...беше се успокоило...а за вилнеенето заповядай ще спретнем добър купон....лично ще те придружа  bouquet

# 400
Ей, като ви чета мерките, Кви са тия гръдни, бе девойки  ooooh! Искам и аззззззз  Mr. Green
Кейти, не съм компетентна по твоя проблем  Hug
То аз по нищо не съм, ама сЯ няма да се оплаквам  Mr. Green  Outta Joint
Ори, докато загрея за "дашното"  newsm78  hahaha Ми не ща, вече големи р-ри дрехи из шкафа  Mr. Green Боже, ми не съм си купила нещо нормално от 2г. и нещо Sad
Да вземем да си организираме, едно Дюканско хойкане  Joy

# 401
ейййй с тия мерки ....ами ние с големите дупета да се  #2gunfire
 hahaha hahaha hahaha

# 402
абе мацки ...къде вие в "А " републиканска футболна група ...с тези ханшове по 93 см .... моя метъра не го лови .... нооооооооо ще го докарам аз до други размери
Перле ...ще махна и авара но не тази вечер нямам време а търся нещо което да ми хареса ...а без картинка не искам да съм
Кеит .... ще има идвания до варна ....аз и онзи ден бях там ноооооо само от 23:00 вечерта до 7:30 сутринта ...имах работа из Нова загора Каолиново Н козлево

# 403
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Перлита турнах бре, мfйте са последните най-мощните  Twisted Evil Я вземи ти си слfжи евро очелките
 Wink Hug

# 404
Цитат
Кеит .... ще има идвания до варна ....аз и онзи ден бях там ноооооо само от 23:00 вечерта до 7:30 сутринта ...имах работа из Нова загора Каолиново Н козлево
Цоци винаги съм на линия и след 22 ами тотъкмо започвакупона  newsm68 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт