ЮЛСКИ бебчета '08(тема 39)

• 10 568
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
Престраших се да изляза и пообиколих "Изберете българското" в НДК. Намерих много сладки бебешки дрешки, бодита, жилетчици...на съвсем поносими цени. Сега се удържах да не накупя, ама не гарантирам дали следобеда няма да се върна и тоя път няма да има задръжки. 

# 61
П.П. Какво съдържа един комплект за изписване?

# 62
Момичета,дано може и без татковците/на мен една дружка ми каза така,че искали и тях/.Но както казва Инка пък ще се видим,запознаем и почерпим.

# 63
  • София
Белинда - браво, че момченцето ти се оправя !

Киса - това за статистиката, че бебетата ставали левичари направо ме изуми  newsm78

А за имената - и ние не можем засега да стигнем до консенсус: все се получава, че единия предлага и другия отхвърля, но и в интерес на истината не сме го и обсъждали много. На мъжа ми харесва примерно Мария, но на мен ми е прекалено популярно. На мен ми харесва Димана или Дамяна, но пък на него не му допадат и засега и двамата ни харесва Лора - по негово предложение. Първият път определено беше по-лесно  Simple Smile

# 64
  • Варна
Аз вчера се преборих с предразсъдъците относно предварителните покупки за бебчо със свеки и купихме заедно няколко дрешки. Сега вече сигурно и двете няма да спрем. Такива малки и сладки неща има. И вече има за летни бебета.

# 65
И моето бебче ще е Лора-сега само така говорим за нея"Лора това,Лора онова" . А вместо Мария,защо не Мириам-не толкова популярно,а много звучно и красиво.
За покупките-нямам никакви предразсъдъци-даже вече си купих количка. Нали по този начин се демонстрира позитивизъм,а когато вярваш,че всичко ще е наред,то се получава. Колкото повече се страхуваш и паникьосваш-толкова повече предизвикваш отрицателна енергия и се случват лоши неща. Поне аз така си внушавам.

# 66
  • София
Ра, нашият комплект за изписване съдържаше /по спомен/ : ританки, блузка с копченца отпред и якичка, шапчица, терлички, долна камизолка, гащички, ръкавички и красива пелена за повиване. Всичко беше в жълто и бяло и беше много красиво. Даже и сега ползвам пелената да я завивам дъщеричката ни, като е по-топло.

Ели, ние сме фенове на българските имена и Мириам ми идва в повече  Grinning. Дъщеричката ни е Биляна. То не че Лора е типично българско име, ама ...

# 67
Дуци,   bouquet за темичката!

Райка, кажи какво е станало след прегледа, да не се притесняваме! Дано всичко е ок  Praynig !

Христуш, трябва да вярваш, че всичко ще свърши добре  Hug!

Руми, аз знам че урина се дава всеки път след преглед, кръв на всяко тримрсечие, а секрет 40 дни преди раждането при условие, че нямаш оплакване. Ако имаш задължително трябва да ти вземат, а и контролата след това е задължителна. Това знам аз  newsm78

Инка, незнам за какви такси говориш, но ако става дума за потребителски - бременните не плащат през цялата бременност + 40 дни след раждане!

Моят мъж последните дни така ме нервира, че раздяла за малко ще ни се отразо доста добре!

Ками, Кетито, това лежане по цял ден какви се отразява на съня! Аз до към 2 немога да заспа (сърби ме, боли ме, неудобно мие...) и сутрин се будя много рано (ама зверски ми се спи) и после заспивам пак докъм 11!

Душичка и Сакси, часниски такива, не казвате на никого за курса на списание "9 месеца", а!  Joy

Марселито, ти по инерция да не си кръстиш детето Тина  smile3532, а то момченце беше май  newsm78 никакъв Тинко от сега да се разберем  hahaha Joy

Belindasmile3501 това е хубава новина, а и името е супер!

# 68
  • Варна
... Бяхме решили Патриция, но ... какво галено име ще има? Айде като малко- Пати, ама като порасне, Паца ли ще и казват!  Whistling #Crazy hahaha И сега съм в питанки за пустото име!  newsm78

Пламена ,Полина, Преслава

# 69
  • Варна
Катинче,тази такса си я платих по мое желание, защото всички знаем какво включва безплатната жк. Аз не виждам смисъл да ходя само за мерки и теглилки и да се моля за всяко изследване или да го плащам допълнително, ако е извънредно. Така ми е по- уредено. Да се проследява всичко, както трябва и да не ходя на 100 места, защото съм доволна от док. Не е потребителска.

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 13:18 от inka 26

# 70
... Бяхме решили Патриция, но ... какво галено име ще има? Айде като малко- Пати, ама като порасне, Паца ли ще и казват!  Whistling #Crazy hahaha И сега съм в питанки за пустото име!  newsm78

По селата в моя край казват Паца на Спаска. Ужасно е  Banghead

# 71
Веси, аз съм за Пламена, но ще трябва да убедя и таткото !  Wink
Инка, изпратих ти тел. си на лични.  Hug

# 72
Киса - това за статистиката, че бебетата ставали левичари направо ме изуми  newsm78
Доцент е човека би трябвало да чете научна литература и да се информира Wink На мен като ми каза ми стана смешно, защото самата аз съм левичарка и му отговорих, че то си има генетична заложеност и ако е левичарче няма да разбрем причината  Laughing

# 73
  • София

Никой не ми отоговори дали е вредно нещо за бебето да се ходи често на ехограф  Crossing Arms, търсих из нета инфо, но нищо не намерих  Praynig

По моите скромни разбирания няма вредно от ехографа, аз лично всеки месец съм на такъв преглед и съм питала моя лекар.При ехографа няма облъчване.

Момичета имам питане: има ли новодомци, имам в предвид в жилище ново строителство. Притеснява ме остатъчната влага в следствие мокрите процеси как би се отразила на мъничето. Някой знае ли нещо по въпроса?Моля за съвет.

# 74
  • София
Да се включа и аз за имената - страшно много ми харесват Александра, Адриана и Калина Simple Smile ама моя мъж ... #2gunfire щял да реши един час по-рано  Crossing Arms

Имам едно питане, моля да споделите мнение, бихте ли си купили китайски мебели за бебето? Харесах страхотно креватче ама съм малко предубедена  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт