Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
-
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
-
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
Мненията относно домашното раждане и участието на бащата в процеса са разнообразни. Някои хора се съмняват дали бащите трябва да участват като лекари или акушерки, докато други оценяват смелостта на жените, които избират да родят у дома. В крайна сметка решението трябва да бъде взето индивидуално, като се вземат предвид личните предпочитания и обстоятелства.
-
Какво е мнението за носенето на бебета в слингове и кенгурута?
-
Какво е мнението за избора на педиатър преди раждането?
?
.Моми4ета да ви попитам,извинявам се за невежеството,ама като попитах днес в един бебе6ки магазин дали имат комплекти за исписване на бебето ме изгледаха малко странно
..няма 6ап4иц,ританки,блузка,одеалце
- аз обикновено нямах такива. Е вярно първите дни обикновено чувствах голямо напрежение ниско в корема и в кръста но чак болки като за лекарства - рядко. Но пък се замислям за това - възможно е и да няма връзка между родилните и менструалните болки. Просто хората с по-болезнени цикли са свикнали с "по-високо" ниво на поносимост на болката.
. Дано не става, тъкмо мислех че съм се оттървала завинаги
някой от вас има ли отоци по краката, тъй като се местим в нов апартамент и ми се налага почти да не сядам през деня краката ми вечер са ужасно подути