Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои ефективни методи за предпазване от комари след раждането на бебето в стаята?
Кога трябва да отида на предродилна консултация и да избера екип за раждане, ако ще раждам в Токуда?
Каква е целта на подготвителните контракции и нормално ли е да се усещат в началото на 7-ия месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои ефективни методи за предпазване от комари след раждането на бебето в стаята?
-
Кога трябва да отида на предродилна консултация и да избера екип за раждане, ако ще раждам в Токуда?
-
Каква е целта на подготвителните контракции и нормално ли е да се усещат в началото на 7-ия месец?
-
Какви са безопасните опции за защита от комари за бебета и какви са препоръките за защита на бебето от комари?
-
Какво е най-добрият вариант за защита от комари?
с тия череши...аз друго ядох и съм доволна

Сигурно като наближи раждането ще става още по-весело 
Продължава да си е седалищно, обаче. Не знам смята ли да се обръща, или така ще си стои до края
Докторката ми каза, че ходенето на дискотека и танците до колоната помагали 
Виждам че добавяте кой къде смята да ражда - аз съм за Тина Киркова
.Спрях всички мазила, махнах и дрехите и бельото от изкуствени материи...ама днес сутринта вече реших да се обадя на моята лекарка.Каза веднага да звъня в клиниката да извикат дерматолог.След 1 час бях прегледана- копривена треска каза дерматолога, ще пия по схема преднизолон ф и витамин Ц.По всяка вероятност е хранително, въпреки че не се сещам от какво, но както лекарят каза по време на бременност може от много неща де е изострена чувствителността на организма.. Та и в момента много ме сърби , но поне съм спокойна ,че някакви мерки взимам вече ... Иначе до велик ден без яйца, прясно мляко , колбаси , от плодовете - без ягоди -ама аз имам съмнение че именно от тях тръгна ...