ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 41)

• 10 281
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Дуци, момичета   bouquet  благодаря!

Шада, без никакви колебания бих взела Чикото!

А, какви грижи създадохте на мъжа ми - тръгна да ми търси компот от черещи, милия  Joy

# 211
  • Варна
Шада, единствения минус на чикото за мен е, че коша не е към теб. Само кошчето за кола, в което бебето не е хубаво да стои повече от 2 часа като новородено.
Джемата и аз я бях харесала, но се разубедих. Много и е изкуствена материята, а и много се чупели чиполино, макар че джемата е сравнително по-нов модел и още няма много отзиви.
Аз бих взела чикото, по- си заслужава парите.

# 212
Здравейте мамчета!
С тия сладкиши ме заразихте. Изпратила съм мъжете на покупки и като се върнат, ще въртя накакъв кекс. Аз от снощи го мисля`(боже, колко еднакво ни мислят главите!) и ме спря единствено липсата на брашно....
Днес обаче, след пълноценно прекарания ден, ще си подсладя вечерта...
Видях креватчето на Майра и страшно ми хареса... Досега рових в нета, за да намеря нещо подобно на бг пазара, но освен в магазини 9+, нищо друго цветно и по-различно от стандартните решетъчни кошарки не намерих... Някоя от вас да е срещала бг фирма, която да произвежда нестандартни детски мебели? Тези в 9+ не са български и струват към 500 лв, а пък на мен не ми се дават чак толкова.
Чудя се дали в някоя фирма няма да ми направят по мой проект?

# 213
Дици, за тебе знам и за Ивончето, че сте били със секцио, затова се обръщам към теб и мамите с планово секцио, кога си избрахте датата (горе долу в коя седмица се прави това) и колко време преди термина са ви оперирали?
Мамите, които влязоха в седмия, зачестихте ли посещенията при доки и какви са тези мерения на тоновете  newsm78
Плановото секцио при мен беше 6 дни преди термина. Така реши лекарката. Аз нямах думата.
От месец Май започвам да ходя на преглед на всеки 10 дни. Така ще съм по-спокоина, защото преди и през 9 тия ходих на 30 дни и се притеснявах.

# 214
Сега нещо спешно - нали днес ще нощуваме на хотел и има вана. Мога ли да вземам вана или не?
jollity да не ти стане лошо във ваната от топлата вода. Внимавай!!!!! Така може и контракции да получиш от топлото. А иначе не знам колко ще е чиста  newsm78
Саксофоне във басейна водата е хладка, а във ваната както си я направиш, ама едва ли ще е 24С.

# 215
  • Варна
Донка, какво ще кажеш за тези:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_69&products_id=1750
Не са точно като на Майра. Но не са скъпи. Може да ги видиш на живо в магазина на Дибо.
Сигурно може и по- поръчка.

# 216
Инка, мерси!
Жълтичкото ми хареса  Heart Eyes
Ако и друг се сети, приемам предложения!

# 217
Коколина, кога ти казват (колко дни по рано) кой ден ще те оперират? По лекарски предписания ли беше?

Ами аз затова питам, доки каза от 28 до 32 на 2 седмици, после всяка седмица и се зачудех дали заради проблемите ми или по принцип така се прави  newsm78

# 218
Ох, момичета и аз клоня към Чико, но Джемата ме блазни с това , че има зимен кош за Бебчо.....чудя се нали преди бяхте писали , че коланите можело да убиват новороденото  Rolling Eyes само това ме спира за Чикото  Simple Smile

# 219
  • София
Еха , размечтахте ме момичета! Мечтая си за летните плодове и да ви кажа , не само череши ми се ядат.
Добре , че има компоти Simple Smile
Аз днес се опитах да ходя на училище - записала съм магистратура в УНСС. Само че такова сериозно задръстване имаше на няколко места , че накрая ми стана зле и мъжа ми обърна колата. За да не съм капо посетих Пигис хаус , където сериозно ме притесниха цените . В крайна сметка нищо не си купих , само си докарах контракции. Сеага си лежа и ура , успях да ви изчета!
Да ви кажа от доста време съм спряла да готвя , само инструктирам мъжа ми . Той днес цял ден се кани да чисти , да видим до утре вечер дали ще успее  Mr. Green

Добре дошли на новите мами!

На мен в болницата ми мериха тоновете веднъж с коланите за около 20 минути , а втория път с някакво джобно апаратче за 2-3 мин. Тогава бях в 27 седмица.
Моята дъщеря в момента се занимава с куклата си - има бейби борн(от марселските  Simple Smile  )Много е смешна , сега ще я къпе , ще и сменя памперса и ще и облича пижамата. За рождения си ден получи подарък на Fisher - Price 3 в едно столче за хранене , люлка и легло за бебе и сега Нели (така се казва бебето и ) е много актуална.  Laughing
Много е сериозна , прилича ми на малка майчица .
Сега си мисля ,че за нашето бебе все още нищо не сме взели , а нейното си има дешки , количка, вана , кенгуру и всякакви джунджурийки - определено по-добре сме се погрижили за куклата  Blush

# 220
  • Варна
Шада, точно за това ги гледах коланите онзи ден. Струва ми се, че няма да пречат, както беше казал някой с одеалце или пеленка.
Ками, ти не трябва ли да лежиш  newsm78?Какво училище  Naughty?

# 221
  • София
Абе лежа си аз , ама това е дистанционно обучение и се правят по една консултация на дисциплина , която не е повече от полвин час. За това реших да отида . Не че стигнах  Confused

# 222
Шада, не мисля, че коланите ще пречат и аз нямам зимен кош, но имам колани  Laughing !
Питай отчетни юли 2007 ако искаш, аз така направих, много са мили!

Ками,  #Crazy какво е това училище, ти направо ме шашна, май не осъзнаваш колко ти е сериозно състоянието, недей така  Peace изтръпнах, като ти прочетох поста!

Познайте, ям пресни череши  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 223
Шада, моята приятелка е с това Чико, слага бебепорт вътре на ТСМ, лично от продавалника й го взех, чисто нов беше. Хем и на бебето му е по-закътано и не духа.

Познайте, ям пресни череши  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
От къде?

# 224
Катинче, не ти прави чест много това изказване, при положение, че споменах, че ми се яде. Всъщност не ти прави чест това, че офейка, защото исках да пратя мъжът ми да ми купи, но времето тече Confused
Не се лигавя, за трети път съм бременна, за сефте ми се случва такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт