При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 947
  • 978
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Е не мога и това да не го препиша. Уляла се е .
" Първата дама в албума се бе разделила с цели 40 кг. за някакви си 10 месеца и бе просто неузнаваема-сияеща, красива и слаба-пълна противоположност на снимката от "преди" - с превити от тежестта рамене и извърнала поглед от обектива. А след това поредица от пухкави момичета и жени, превърнали се в секси мацки за месеци...."Мисля си, че когато решиш да пишеш за някого, поне трябва да го попиташ дали няма нищо против. Издразних се яко.

И КРИ, честита ти годинка   newsm38. Дано по-скоро постигнеш желаното от теб  newsm51

# 481
Добро утро и от мен!  Hug

Аз продължавам да съм в къщи. Гласа ми няма намерение да се върне, поне хремата понамаля. Ще се отдам на максимална почивка.

КРИ, ЧЕСТИТА ТИ ГОДИНКА С РЕЖИМА!   bouquet Ти наистина както са писали момичетата си нашия пример, дано и ние сме така упорити както теб в спазването му.  Hug  bouquet

Знам че се повтарям но може ли някой от 3 фаза да ми напише как си е разпределил седмицата Praynig Praynig Praynig
Нещо ми се струва че няма да мръдна от тези кила. newsm78

Видях, че са ти писали вече, но можеш да погледнеш в блогосайта http://dukanskirecepti.wordpress.com/относно/Основни-положения-при-трета-фаза/.  Peace

Аз искам да отбележа, че при мен  много добре ми се отразява 3-та фаза. Има дни, когато качам 200-300г., но след това ги свалям, но по принцип съм си 63кг., колкото започнах 3-та фаза. Между другото в книгата пише за 3-та Фаза следното:
Току-що е изтекъл последния ден от смесения режим, по време на който сте редували белтъчини с белтъчини плюс зеленчуци, и кантарът за първи път показва определената от вас още в началото съдбоновна цифра.
Като много други преди вас в еуфорията си ще бъдете изкушени да продължите още малко за всеки случай. Недейте, заровете  са хвърлени, пожелали сте това тегло, имате го. Сега трябва да вложите цялата си енергия, за да го запазите.

Та мисълта ми е, че ако не си достигнала желаното от теб тегло, по-добре се върни в 2-ра Фаза, а 3-та да изпозваш само за задържане, при нея рядко се сваля и е просто заблуда да влезеш в нея и да се надяваш да сваляш.

Това е чисто мое мнение, поне аз така разсъждавам за себе си.  Hug

Яд ме е, че не можах да гледам Тази сутрин. Снощи чух анонса, за най-добрата диета  Mr. Green, и в интерес на истината си помислих за Дюкан, но не ми се вярваше, че чак толкова е набрала скорост.

Аз зарибих един "младеж"  Mr. Green. Снощи му пратих линка към блогосайтчето, не ми се вярва, да я спазва, но каза, че щял да опита. Казали му, че ако ме видел няма да ме познае  Joy и той веднага ми звъни.  Mr. Green

Хайде лек ден от мен засега. Триците се понакиснаха да им видя сметката.  Grinning

# 482
Здравейте момичета!
Кри честита ти година с Дюкан!Пожелавам ти да постигнеш всичко, което си си поставила за цел с режима!   bouquet Благодарение на теб и останалите момичета,които бяхте публикували снимките си преди и след, успях да се мотивирам и да реша ,че това е и моят режим!Благодарение на всички вас които пишете, вече почти се доближавам до бленуваните от мен  4 години, килограми, в които винаги съм се чувствала добре!
Благодаря ви на всички момичета!   bouquet
На всички новодошли пожелавам много успех и приятелски ги съветвам да се вслушват в съветите на всички ветеранки, повярвайте ми има  за какво...  Hug
Приятен и слънчев ден на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 12:33 от josefins

# 483
Момичета много благодаря за инфото. Лимоновия сок го избягвам .Само на риби го слагам.

Мама Веси,приятна и пьлноценна почивка.

Кри,честита годишнина.  bouquet

# 484
Днес ми е последния ден от ударния етап и съм свалила само 2 кг... това много ме отчайва, защото четох че в ударния етап сте сваляли около 4 кг. Искам да попитам- да продължавам ли с ударния етап или както си му е реда да мина на смесен 5П/5ПЗ. Аз имам да свалям 10 кг и по-назад в темата вие ме посъветвахте да съм само на 5 дни ударен етап, е кажете си и сега вашето компетентно мнение, ще ми е от полза. Накривя ми понеже съм стриктна в режима, а не свалям така бързо, както вас- нормално ли е????

# 485
  • Пловдив
" Първата дама в албума се бе разделила с цели 40 кг. за някакви си 10 месеца и бе просто неузнаваема-сияеща, красива и слаба-пълна противоположност на снимката от "преди" - с превити от тежестта рамене и извърнала поглед от обектива. А след това поредица от пухкави момичета и жени, превърнали се в секси мацки за месеци...."Мисля си, че когато решиш да пишеш за някого, поне трябва да го попиташ дали няма нищо против. Издразних се яко.

Ами никъде няма нито споменати имена, нито дори никове. А и снимките в албума ги няма, така че не се знае за кого става въпрос Simple Smile

# 486

Ами никъде няма нито споменати имена, нито дори никове. А и снимките в албума ги няма, така че не се знае за кого става въпрос Simple Smile

И си е истина...всичко до последната дума!  Peace

# 487
Днес ми е последния ден от ударния етап и съм свалила само 2 кг... това много ме отчайва, защото четох че в ударния етап сте сваляли около 4 кг. Искам да попитам- да продължавам ли с ударния етап или както си му е реда да мина на смесен 5П/5ПЗ. Аз имам да свалям 10 кг и по-назад в темата вие ме посъветвахте да съм само на 5 дни ударен етап, е кажете си и сега вашето компетентно мнение, ще ми е от полза. Накривя ми понеже съм стриктна в режима, а не свалям така бързо, както вас- нормално ли е????

И аз свалих толкова за 5 ударни, при положение, че гоня и аз 10 Grinning . За сметка на това, обаче, сантиметрите на обиколките ми намаляваха видимо. Ако не си се измерила, направи го и си ги проследи, ще видиш, че има файда Peace . Аз дори започнах да се замислям дали има нужда да искам да свалям до 10 общо Rolling Eyes . Започнах да изглеждам много добре Blush , а съм още наполовината. Така че не им се връзвай много на килограмите и минавай във 2-ра Hug

# 488
Здравей! Всеки организъм реагира по различен начин на режима и това, че си свалила 2 кг. е успех. Не се стряскай, а смело влизай в Смесения!  Hug Peace

# 489
Поли-Уоли да ти кажа дори и не съм си взела мерки, да ги следя... реших че щом сваляя килограми, то ще е видим резултата, а и лесно бих разбрала по дрехите си..

играчка-плачка ще премина, не се отказвам Simple Smile  просто се чудих нормално ли е...

# 490

ДОБАВКИТЕ:

Оцет, мащерка, копър, лук, чесън, магданоз и всички подправки са не само позволени, но и препоръчителни.

Пираня, Хоп! Не ми трябва книгата Wink (ЗлаВещица  bouquet , все забравям да мажа мерси за корекцията в табличката Embarassed, а дойде време за нова Laughing - вече съм 61, когато ти е удобно да ме промениш, моля Heart Eyes )

За разрешен, знам че е, но въпроса е, дали се задържа вода от него или си внушавам.
Благодаря на всички.

# 491
Поли-Уоли да ти кажа дори и не съм си взела мерки, да ги следя... реших че щом сваляя килограми, то ще е видим резултата, а и лесно бих разбрала по дрехите си..

играчка-плачка ще премина, не се отказвам Simple Smile  просто се чудих нормално ли е...
Мда, ясно. Ами аз от самото начало знаех за себе си, че килограмите са ми по- маловажни от мерките, защото винаги съм била не дотам лека, а в същото време много слаба. За дрехите е вярно, че ще те ориентират, но не толкова точно. В смисъл, аз обувам старите дънки и ми стават, като леееееко ми висят на д.-то. Но е факт, че имам свалени от талията и ханша съответно 8 и 7 сантиметра, което не е хич малко. За това ти казвам да си теглиш един шивашки метър и да се радваш на падащите мерки Grinning . А килограмите ще ги догонват, няма къде да ходят Whistling

Пираня , не би трябвало да се препоръчва употреба, ако задържа вода newsm78 . По- скоро ще се препоръчва да не се употребява, както е със солчицата....  Rolling Eyes . По- скоро е от нещо друго Thinking. Тук "старшините" нали препоръчват изброяване на яденето, което ядеш. Изброй, може от другаде да изскочи заека Peace

# 492
http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=4385
Не отричам и никога няма да го направя,но туко що си подминах колежка,която не бях виждала 2 месеца, с този тест е изпаднала в чудо,защото точно Дюканските протеини се оказали фатални за нея/ но може би за някои от нас- НЕ/,не можа да свали много с Дюкан ,тестува се и сега е мммммммммммм.Дано съм полезна на някои и мисля скоро и аз да се тестувам! Grinning

# 493
labello , на мен днес ми е 6ти ден. И мисля ударния да си го направя 7. Аз имам 21 за сваляне и до тук съм - 2. И на мен ми беше кофти, ама кво да правиш. Съдба! Трябва да стане, няма как иначе! Аз се въоражавам с търпение и почвам да се движа повечко! Като ви чета и се обнадеждавам! Благодаря ви! Hug

# 494
Привет, Дюканки!

Страхотна работа е свършена по сайта. Поздравления. Много добре и съдържателно се е получило.
  bouquet
--- Имам предложение: някъде в началото видно и ясно да се каже, че освен теглото, се взимат и мерките. Те са по - важните и се движат по-бързо надолу от теглото. А това, че са по - важни някой да се съмнява? Има ли някакво значение какво показва кантара, ако се носи ХХХ номер дрехи? Ако ще да пише 100 кила, нека ми е талията 62 см - не ми пука, нали?  hahaha 
--- Кри, честита годинка с Дюки  Hug 
--- Към всички - в сайта постоянно се появяват нови неща. Препрочитайте го от време на време. ок?

Общи условия

Активация на акаунт