Летни ботуши?

• 28 396
  • 115
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Харесват ми летните ботуши, но никога съм нямала, не бих устояла обаче на някой жесток модел.  Crazy

# 61
Поредната тъпоумна изгъзица Sick
Сигурно скоро ще изкарат и зимни сандали, които да се носят с вълнени чорапи. newsm78

Напълно подкрепям !!!
Попаднали ли сте на това: 
сигурна съм,че след някой и друг месец модата ще стигне и до България !!! #Crazy

...и ще бъдат must have в гардеробите на фолкпевачките ( и най върлите им почитателки) Mr. Green
newsm10

# 62
Много са грозни тия дънки бе... Бразилия... толкова им разбира главата от мода.

# 63
Хихих - представям си ако си без частта с гащичките, като седнеш какво става hahaha hahaha

# 64
  • СОФИЯ
До сега не съм носила .Някой ден мога и да се престраша  Hug

# 65
И на мен не ми харесват,не вярвам някой да ги носи...то дори не е секси Rolling Eyes !

# 66
Не съм носила и не бих носила ботуши през лятото пък било то и летни. Не ми харесва  Peace

# 67
Купих си летни ботуши. Кафяви с перфорации, тип каубойски. Допълват ми стила чудесно. Колко дълго търсих подходящите. Сега съм доволна.

# 68
Купих си летни ботуши. Кафяви с перфорации, тип каубойски. Допълват ми стила чудесно. Колко дълго търсих подходящите. Сега съм доволна.

Честито !!!

# 69
Мерси Мими. Да се връща. Hug

# 70
  • Бургас
Нямам.Харесват ми,но не бих си купила.

# 71
  • Бургас
Нямам.Харесват ми,но не бих си купила.

# 72
  • varna
Не бих носила.За лятото има достатъчно красиви обувки,сандали и чехли.Ботушът ми стои някак си неестествено и грозно.

# 73
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil мн искам летни ботушки но немога да си намеря никаде....някой ще може ли да ми помогни... пффф  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 74
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil мн искам летни ботушки но немога да си намеря никаде....някой ще може ли да ми помогни... пффф  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Ето няколко идеи за летни боти:
http://www.sisi-bg.com/v2/aboutus.html?page=shop.browse&category_id=17

Общи условия

Активация на акаунт