Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за ваксинациите в бебешка възраст във форума?
Какви са темите на подготвителния курс за раждане, споменат в публикациите?
Какви са мненията за условията в родилните отделения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за ваксинациите в бебешка възраст във форума?
-
Какви са темите на подготвителния курс за раждане, споменат в публикациите?
-
Какви са мненията за условията в родилните отделения?
-
Какви са мненията за училището за бъдещи родители, организирано от Еврофутбол?
-
Как мога да разбера дали задържам вода?
Егати.. Американците понякога ме изумяват, и за това с часовете - големи педанти са!
Иначе поне не ти искат да си носиш нищо, ей това е супер
Доколкото знам искат при изписването задължително да се носи кошница за кола, в която да се сложи бебето, докато тука на никой не му пука как ще си го носиш до вас .. Днес на лекцията в Окръжна акушерката изброи какво да се носи, и то не стига, че искат 100 неща, ами и имат забележка - да не се носят сакове, щото заемали място!! Да си носели нещата в найлонови торбички, егати простотията! Аз няма да раждам там, ама започнах да се чудя в какво наистина ще си мятам багажа..

)

Аз също попринцип съм свободна тези дни.

бее...лелеее...само пари иска, аааа....ядосах се. Иначе това че ще родиш голямо бебче е страхотно......дано да се роди бързо и по-безболезнено, че....като знам каква си мъничка сладуранкааааа......
,че няма значение какво е бебчето.
,а не Мелиса
ми вика "абе аз нали ти казах,че не искам никакво братче искам да имам сестричка".Но предполагам,че ще свикне,а и има още време докъто се роди бебо.
То вярно ,че не съм много интересна, ама хайде моля! Аз теб редовно те чета 
Ама нали зверчетата са на първо място...
Не съм пробвала, но тя фурната си има рецепта, ще пробвам сега...
Все се чудя като ме заболи много дали ще мога да напъвам добре и една камара други глупости...
. За сега съм +10 , но като гледам до края ще станат 15 . Аз нямам проблеми с подуването , но една моя прятелка (доктор) , която роди преди 4 м есеца и беше +25 ми каза да си следя теглото за да разбера дали задържам вода .При нея килцата си бяха от това , е не всички де
. А за цените какво да кажа - при всеки е различно . Аз си мисля че по-скоро трябва да се промени отношението на държавата и мнението на хората , който смятат че раждането не е нищо особенно . Ако се сздадат добри условия и нормално отношение цената е приемлива , все пак не ги даваш всеки дин тези пари , най- много два -три пъти
само хубави преживявания:easter3: .
. Надявам се за всички ни края да е успешен разбира се 
. А и познати и роднини ме бяха затрупали с подаръци. Така че особено с дрешките не прекалявай в началото. После сама ще видиш от какво има нужда.