ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 45)

• 12 953
  • 280
  •   1
Отговори
# 30
Инка опредлено второто. Има и повече екстри от първото като светлинки по тавана  Simple Smile

# 31
Христос Возкресе, мили момичета Hug! Бъдете здрави, щастливи и след 2 месеца горди майки на прекрасни дечица! Дано всички да родим леко и безпроблемно и да се радваме на здрави и сладки бебчета Praynig!

Ели, Честит Рожден Ден  bouquet! На теб ти ппожелавам същото - здраве, щастие, любов и много късмет и, разбира се, розово и здраво бебче през юли!

Инка, на мен също повече ми допадна втората играчка Peace. Първата е много голяма, а и бебето трябва да седне, за да я види в пълната й прелест, така че до шестия месец ще й гледа просто дъното.

НБМ, според мен Славундер е имала предвид, че може и изобщо да не ти потрябват тези уреди Wink. Зависи колко дълго имаш намерение да кърмиш и кога да захранваш. Ако до петия-шестия месец бебо е само на кърма, няма да ти потрябва нагревател за шишета. След това като захраниш, пюретата могат без проблем да се стоплят в микровълновата или на водна баня, ако си против използването на микровеле. А ако по-късно преминете на АМ, просто правиш адаптето с прясно преварена вода, преди да е изстинала съвсем. Това пак ми се струва, че обезсмисля този нагревател Thinking. Но това си е лично мое мнение, моят опит е такъв, след като кърмих до една годинка, а АМ Алекс е пил след годинката само около 2-3 месеца и то само вечер, след това изобщо не искаше. Така че не ангажирам никого с това мнение Simple Smile.

# 32
Инка, и двете ми харесват, но това дето е като телевизор е за по-голямо дете според мен. Ние имаме и от двете подобни, първо бяхме монтирали въртележката, докато още лежеше и гледаше само, после като стана и почна да дърпа, майка ми му донесе такова(нашето е като отворена книга) и чак сега като разглобихме бебешкия креват го махнахме.
Аз да ви се похваля на Великден вечерта мъжът ми какво прави:
http://images25.snimka.bg/005715727.jpg
http://images25.snimka.bg/005715728.jpg
Вижда се и част от бебешкия шкаф, не му обръщайте внимание и той ще потегли към новата къща, заедно с кревата на девойката(тя нали първоначално ще спи в кош).
Вчера го довърши и снощи Пепи спа в него, всъщност той още спи. Стиснете палци да не е временна еуфория и пак да дойде да си спи при нас. Въпреки че много странно се чувствах, че не спа при нас и ставах да го гледам завит ли е Tired Няма угодия, ей.

инка, имаме кухня - без хладилник, пералня и без плот. Останалото е готово. Но една кухня къща не прави  Laughing
hahaha hahaha hahaha И ние сме на абсолютно същото дередже. И си седим така от няколко месеца Tired

# 33
Привет,момичета!Ама сте писалииии.Едвам ви изчетах.Великден посрещнахме при свекъра и свекървата.Такова мързелуване и ядене падна,че...Не помня откога не съм яла толкова козунак.Вчера имах чувството,че за цели 37 г. не съм изяждала такова количество и като се погледнах в огледалото #Shocked-  
261uu
Сега вече съм във Варна,но нали дъщерите са във ваканция,та незнам дали ще мога да се докопвам да ви пиша.За пазаренето на нощници и на мен ми се идваше,но с две ремаркета-мерси.Тони,стискаме палци утрешния ден да бъде най-слънчевия и най-щастливия преди раждането на бебчо,но после чакаме отзиви и снимки.

# 34

Ели, честит рожден ден Hug

НБМ, има едни чувалчета/пелени/одеала(знам ли и аз какво е точно), които имат копчета и стават като ръкави, много е удобно, ползвах такова за Пепи:

Българско е това, на фирма Стеда.

# 35
  • Sofia
Добро утро Hug

Дуци, какво означава- мъжът ти ги направил Shocked Той мебели ли прави Rolling Eyes

Тая сутрин се събудих да пишкам и познайте дали ще има спане след това, като в корема ми има революция hahaha Е няма такова ритане, ръгане и бутане. Днеска явно е на кеф младежа и не може да си намери място. Май се е въодушевил от вчерашния пазар Wink

Значи за стерилизаторите и нагревателите ви разбрах идеята за изчакването. Сигурно 100 пъти сте го казали де, ама като сме новички ние... Embarassed Ето аз вчера започвам да мисля за този нагревател и стерилизатор в 1 и почвам да се чудя - а те как се ползват всъщност? Да не се окаже, че по принцип едновременно, аз аз като си купя това комбинирано чудо да се окаже че ще ми трябва повече време да стерилизирам и нагрявам. Confused Вчера в магазина девойките сигурно са умрели от смях с мен и мъжа ми - отиваме да избираме стерилизатор и почва едно чудене тоя сложен апарат за какво се ползва всъщност и какво точно се стерилизира на бебето и кога всъщност се стерилизира- преди ядене ли, след ядене ли, празни шишета ли, пълни ли...девойката как не ни се изсмя в лицето не знам Embarassed

А и за изчакването - хубаво, ама аз все се вкарвам в едни филми, как някоя нощ изведнъж няма да ми потече кърма и бебето ще плаче и къде ще търсим посред нощ АМ и стерилизатор и нагревател и шишета за мляко... Rolling Eyes

Честит Рожден Ден на Ели! Пожелавам ти едно прекрасно бебче през юли newsm67  party023 nbirthday

# 36
Добро утро и от мен
Ели, Честит Рожден ден-желая ти най-сладкото бебче през юли  newsm59

# 37
Добро утро и от мен!
Днес има надежда за слънчице във Варна и ако наистина се стопли, излизам на разходка с моя пакостник, че последните три дни само седи вкъщи и се чуди каква беля да ми измисли....
Последно какво се разбираме за тия нощници? Аз снощи четох, четох, ама за точна уговорка не разбрах.. newsm78
НБМ, и аз като тебе не мога да чакам да последния момент. Принципно смятам да се запася с всичко необходимо за първите шест месеца, пък квото остане, остане... Аз не мога да спя спокойно, ако срещу артикулите в списъка няма отметка... Crazy
Нагревател не знам дали ще ти трябва, но стерилизатор със сигурност! Освен ако не ти се преварява във вода, но аз лично като един фен на микрото, няма да допусна да ми изври водата, щото съм се забляла някъде. Пък и ако не се наложи да стерилизирам, в което се съмнявам, ще си го ползвам тоя стерилизатор за тенджера на пара и пак ще съм доволна! Joy
И един тъп въпрос: ако отида на 3д видеозон, ще ми кажат ли пола на детето със сигурност? Така искам да купя нещо момичешко, а не съм сигурна в преценката на моята докторка...

# 38
  • Варна
Ели, честит рожден ден,   bouquet. Много здраве, усмивки и послушно бебче през юли.
Второто ще поръчам  Laughing. Незнам защо, но и двете ги дават за новородени.
Искам и аз такова чувалче, като на Пепи. В АГ, като изписват бебета масово са с такива, изглеждат много удобни и пухкави.
Сега ще гладя  Tired.
Киса, Веси и другите свободни за разходка утре, дали ще е приятно времето? На мен ми се излиза.
Донка, защо не си сигурна за пола?

# 39
Дуци, какво означава- мъжът ти ги направил Shocked Той мебели ли прави Rolling Eyes

Не, не, той само го сглоби, ама и аз как се изразих Crazy

# 40
Ами дано да е хубаво... По прогноза го дават да е, но ще видим... Освен да се доразберем на лични.
Инка, не съм сигурна, защото ей така ме изненадаха със Самуил! Три пъти ми каза, че е момиче! И сега тъкмо се бях успокоила, че няма да сбърка и една приятелка ми сподели, че "и двете й моми излезли с пишле"  hahaha

# 41
Честит рожден ден и тук, Ели! (Букета си го получи вече Wink )

А и за изчакването - хубаво, ама аз все се вкарвам в едни филми, как някоя нощ изведнъж няма да ми потече кърма и бебето ще плаче и къде ще търсим посред нощ АМ и стерилизатор и нагревател и шишета за мляко... Rolling Eyes

ако ще действаш така - отиде кърменето. АМ се дава принципно като се забележи, че бебето не се храни добре на гърда или не качва достатъчно - а това не става за 1 нощ и с 1 плакане ...
Иначе за шишетата - трябва да са с малка дупка, за да може бебето да полага усилия докато яде оттях - иначе се научава на лсното и не иска да суче повече. Даже шишетата, с които аз дохранвах бяха като с клапа, вместо с дупка.

Дуци, много е готино леглото!

Инка, и аз мисля, че втората е по-добре. Бебетата обичат такива въртлежки и движещи се играчки

Тити, къде си в Левски? Аз 7-8 г съм живяла в Левски Г, 4ти блок Simple Smile

# 42
  • София
Честит рожден ден, Ели! Всичко най- хубаво!   bouquet

Вчера го довърши и снощи Пепи спа в него, всъщност той още спи. Стиснете палци да не е временна еуфория и пак да дойде да си спи при нас. Въпреки че много странно се чувствах, че не спа при нас и ставах да го гледам завит ли е Tired Няма угодия, ей.

И Марти спи при нас и аз се чудя ако му направим подобно легло дали ще иска да спи там или не  newsm78

Аз не съм ползвала нагреватели и стерилизатори. Сега ще ми дадат един за микровълнова, ако се наложи да го ползвам.

За количката си купих олекотена завивка на метър, майка ми я заши и стана много добре, сега пак така.

# 43
Добро утро! Днес е хубав ден, дано и утре да е така, за разходката. Аз искам да дойда, само че от 13.00 съм на фризьор, ако може преди или след това? И Дони, вземи ако не те затруднява слинга, да го видим.
 Тони, стискам палци утре да имате най хубавото време и после снимки искаме! А за разтоварителния режим не се напъвай, ти  и така си си много хубавичка!

# 44
Елен@, ако знаеш каква психоатака му направихме на малкия преди да стане леглото...че е голям да спи с мама и тати, че е негово си легло, че батко му Сами(братовчед му, който е кумир на всички бебета в родата) спи също на легло със стълба и какво ли още не. Е, днес като се събуди каза, че е сънувал чудовища hahaha

Ние следобяд заминаваме за Разлог, ако има някой от околностите - да свирка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт