Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 249
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Записвам се, без да съм чела. Поне да се похваля, че ИМАМ ИНТЕРНЕТ!!! Йессссссс!

# 226
  • Пловдив
Исках да пиша много неща. Мина ми желанието. Които четат отдавна знаят как се пишеше и отговаряше преди, виждат и сега. Можете да се замислите защо е така. И защо хората бягат и не искат да отговарят на тъпи въпроси. Без да ми се обиждате ще повторя тъпи . Да, всеки е бил нов, но не всеки ги е задавал. И е много изнервящо като се повтарят един след друг. И не се взема предвид нито написаното, нито казаното, а като кон с капаци се вижда само едно и също нещо - това, към което ти е насочена главата.

# 227
Здравейте момичета
Моите кила бавно и славно си спадат  - за близо месец -5
Остават още 15, но ще ги преборя.

Имам въпрос за триците  Mr. Green Mr. Green

Не ме бийте

Забелязали ли са да действат по-слабо ако са сготвени – на кекс, палачинка и тн? От няколко дена ги ям само така и имам проблем с 00 и се чудя дали може да е от това?

Поздрави на всички упорити дюканки.   bouquet

По- логично е да имат действие в сурово състояние, като се оставят да набъбнат в стомаха ти Peace . Защо не пробваш с парафиновото олио? Капвай по малко в салатката, при мен, например, действа много добре (за разлика от триците; те не ми действат грам Rolling Eyes ).

# 228
  • София
за проблема с нуличките има на блогоайта: http://dukanskirecepti.wordpress.com в раздела Често задавани въпроси.
И по други въпроси има бая писано  Joy

Благодарности на пружинената птичка   chef

# 229
Зеленко,днес си много активна ,пък и петък е.Специална награда.
Темата е в началото никакви мъже ! NaughtyМъжете в чата. Hug Hug Hug

# 230
Ривелка .... пощата ти с ЛС е пълна ..по развихри се и я по разчисти ... а аз исках само да ти кажа "благодаря за инфото"
thorn birds ...това както казвах и по рано не е диета а дългосрочна система на хранене, книгата е писана от французин ние живеем в България продуктите в магазините са различни ..и за дълго време не можем да ядем еднообразни храни затова е добре  да обсъждаме да се съветваме ..да се подкрепяме ...особенно важна е подкрепата в периодите на задържане , когато със седмици кантара ти не мърда и ти се питаш имали смисъл .... когато има някой който да ти каже "изтрай има смисъл аз вече съм го минал " ...е страхотно
на мен страшно много ми помага тази вече не малка банда усмихнати дами

smile3521 newsm62 smile3521 newsm62 Перличке днес рано ти дойде музата за мъжете ........ ХЕЙ СЛАГАЙ червена точка с цифра 18 ..........защото като пускаш такива "тела " ...нализнаеш какви мисли и постове следват  smile3508

# 231
Додрапах до компютър, разгеле. Защо народът си е въобразил, че след като съм от Сф и съм в Сф по празниците, значи съм на разположение на всеки не от Сф, който се чуди как да убие няколко часа , идвайки в Сф.
 Crazy
Обърках си деня, наруших си режима /в смисъл дневния режим почасово, защото аз и такъв имам Rolling Eyes/, допуснах да огладнея - съответно изядох прекомерно количество зелена салата, като за първи ПЗ ден нормално обаче.

Поли, мръдни малко, и аз съм на същата пейка още, не видиш ли Banghead
Няма бе, няма да сляза надолу, мъжът ми се шегува, че кантара не мери по-малко от 60 кг, та мерих котките да му докажа, че греши Twisted Evil

Thornbirds Peace Удоволствие е човек да прочете подготвени хора. Желая ти успех и воля!

Кри, благодаря за хубавите напомняния! Hug

Марини, аз ще те помня Hug Желая ти хубаво лято! Heart

Перле, Ривела, Цоци, Зеленко Hug

Дружината lovekiss
Чатърките -  Kissing Heart

# 232
  • София
 spam2

Перле, просто мъжчето цял ден играе на ПЦ-то и аз от лаптопчето, докато пиша Често задавани въпроси в блогосайта, ровейки из старите мнения на Сън-чето, поглеждам и тук  Embarassed  Обаче не си ми уцелила вкуса... Освен тоз, дето с Вещи се конкурураме за него, а и с други, де, харесвам също и Венсан Касел Embarassed

За протокола, винаги съм активна, но в работни дни влизам само вечер и обикновено е вече отговорено почти на всичко. От работа нямам достъп, а и да имах, не считам, че е морално да ми се плаща заплатата, а аз да пиша по форуми... Да не се засегне сега някой, но това си е моето мнение  Whistling

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 17:40 от Зеленкото

# 233
Здравейте на всички в темата. Аз съм от тези, които „висят” на балкона. Чета Ви от 60-та тема, а съм една от вас от 07.01.2008г. Започнах от 69 кг. В ударната фаза свалих 5 кг. А от началото-14кг. Остава ми още 1 кг. Най-проблемният явно, защото си го разхождам напред назад от 20 дни. Преживях с някои от вас „напливите” около коледните и новогодишните празници и около осми март. И тогава имаше много въпроси и доста еднотипни. Гледам и след Великден е така. Трудно ми беше по едно време да ви изчитам/ темите се изписваха за ден и половина/. Но сега с чата темите са се „поразтоварили”. Аз за себе си мога да кажа, че преди да започна режима се запознах из основи с принципите му и с резултатите. Прочетох книгата- няколко пъти. Помислих доста- сложих на кантара всички плюсове и минуси, накрая сложих и себе си там и........ взех решението. Все пак този режим е дългосрочен. Не може да се започва всеки път отначало и трябва да решиш за себе си- можеш ли да се откажеш от досегашните си навици и от любимите си храни или не. Ако отговора е не- просто не започвай!
 P.S. Ще пусна една рецепта за ПЗ дните в сайта с рецептите.

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 18:19 от be.free

# 234
А,Зеленко,оня не ти го давам.  NaughtyNaughtyВещишЪ мЪ изпотроши с тигана. NaughtyВзимай свежа кръв и си трай Hug Hug И мъжчето ти да не гледа Peace hahaha Joy Joy Joy
Ори,купона започва .Присъединявай се! hahaha Joy Joy

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 17:42 от perlata

# 235
Здравейте и от мен!!!
Аз от 3 дена съм на диета!!! Дано да успея!!!

# 236
be.free smile3501  smile3501 smile3501 smile3501
и аз резултатите и за написаното
borkomimin ...ДОБРЕ ДОШЛА .... ииии !!!!!!! мила изчети и се информирай ..и тогава питай ... виж поста на be.free малко по нагоре ... УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ

# 237
.............
thorn birds ...това както казвах и по рано не е диета а дългосрочна система на хранене, книгата е писана от французин ние живеем в България продуктите в магазините са различни ..и за дълго време не можем да ядем еднообразни храни затова е добре  да обсъждаме да се съветваме ..да се подкрепяме ...особенно важна е подкрепата в периодите на задържане , когато със седмици кантара ти не мърда и ти се питаш имали смисъл .... когато има някой който да ти каже "изтрай има смисъл аз вече съм го минал " ...е страхотно
на мен страшно много ми помага тази вече не малка банда усмихнати дами
....

Цоци - мисля, че не разбрах какво искаше да ми кажеш и как си разбрала моя пост.
1. Никого, ама никого не критикувам, че пише тук / представяш ли си да съм се опитала да го направя ?!  Shocked/
2. Разбирам твоите мотиви и на всички останали, просто аз съм такъв човек - много трудно навлизам в пространството на някой, а още повече в пространството на такава голяма група от хора като вас. Затова мислех, че няма да пиша много / което се случва засега/, за да не ви " досаждам". И пак повтарям, че това усещтане за нещата си е само мое.  Embarassed  Мен ме мотивира и четенето на темата / засега пък да видим занапред  Grinning /
Весел уикенд мили дами.   bouquet

Орелия   bouquet

# 238
Хайде и аз да се отчета днес , че от няколко дни кантарът ми показва 1-чката , т.е. още -1кг. остава назад във времето. newsm44Промених си линийката още сутринта(сърце юнашко не трае) Laughing
Днес реших да пробвам няколко от летните си панталони и.......установих ,че всички ми са широчки , а един от тях в който изобщо не влизах сега дори ми се е охлабил. Laughing
be.free , резултатът ти е много добър   bouquet

# 239
thorn birds ....харесаха ми разсъжденията ти ... допаднаха ми а моите последваши писания са опит за продължение на твоите разсъждения

Общи условия

Активация на акаунт