Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията, форума и какви съвети бяха дадени?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на процеса на отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията, форума и какви съвети бяха дадени?
Участниците споделиха различни стратегии за отслабване, като използване на различни фази на диети, поддържане на планове за отслабване, включване на разнообразни храни, контрол на приема на ядки и редовно измерване на теглото. Те също така обсъдиха рутинни процедури и споделиха лични резултати и опит. Някои от тях споменаха режими като ударни диети, режими Дюкан и диети с различна продължителност. Участниците подчертаха значението на търпението, мотивацията и подкрепата от общността за постигане на целите си за отслабване. Те също така споделиха съвети като поддържане на здравословна диета чрез зареждане на хладилника с питателни храни, включване на редовни упражнения и използване на процедури за борба с целулита.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на процеса на отслабване?
-
Безопасно ли е да се ядат пилешки сърца и черен дроб?
-
Какво представлява сухото мляко и какво е крем?
Лентичката ти също много интересно се е получила
, напълно те разбирам .

ставам прекалено слаба за 168 ръст, но така се чувствам страхотно, а това е най-важното!

На местна почва можеш да се консултиеаш с

)
Ако видя зор ще затегна коланите

,но си позволих повечко сън днес.Благодаря,че ми помагате да открия причината поради която не свалям!
...ми то не бе глад,не бе малко нещо,не бяха луди пари за медикаменти и изследвания-та английски,та холандски,чак и български,не бе ходене по диетолози...............нейсе викам си открих и аз Обетованата земя-да си полегна,да си почина от тормоза на килцата и глада...............Ама-не,не би.
смених уж от 5 на 5 сега съм 1 на 1 чета тука че има резултат при доста хора ама какво стана да му се невиди.
Иначе изглежда менюто ти добре според мен. Малко повечко търпение, хапване на често, много вода и всичко ще стане. Влизането във форума също много помага за доброто настроение, па и понякога изникват интересни неща. В момента има доста нови момичета, които очевидно не са чели книгата (не визирам никого конкретно) и малко се изнерви обстановката. Убедена съм, обаче, че атмосферата ще се оправи, да не ни е за първи път
Пуууу, аман. Сега съм направила режимна пица (ПЗ сме) за закуска, че станахме доста късно и ще го изушавам с манджа, барем стане