Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 172
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Реневал, добре дошла   bouquet Всички сме минали през много диети и гладувания и накрая сме стигнали до тук и сме спрели - намерили сме идеалния вариант. Щом си ни чела значи знаеш - първа страница  Laughing

# 421
  • София, в полите на Витоша
Ей  ooooh!, човек колкото и деца да има, все ще забрави да му надникне в устата като два дене поддържа 39 С, а видимо е в кондиция...
Бръкнах на малкото в устата преди малко и какво да видя- избил кътник наполовина, а аз се чудя защо е тази температура и сополи, без да има нищо друго....

# 422
Да, да... зная, четох  Mr. Green... и други първи страници от старите ви теми също  Twisted Evil...еееееееех дано, дано приключи и моя път в издирването на диети тук с вас ...толкова много се надявам  Praynig...напоследък всеки за Дюкан говори...не може да е напразно туй, казвам си  Hug

# 423
ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ НАПРАВО ВИ ОБИЧКАМ,ТОЛКОВА СТЕ МИЛИ newsm51[/color][/size]]
Добре дошла ,но мисля че трябва да се съобразиш с начина по който се пише тук ,а и това е най-подредената и добре организирана тема ,затова и
чувството ще е взаимно , ако си смениш цвета на текста  с черен , Peace

# 424
FEN благодаря за насоката newsm51пишех с този цвят защото ми е любим,и нищо пове4е,но мисля че тези които мн се дразнеха,можеха да ми припомнят 4е нормалният начин на писане е с черно.Е,ИЗВИНЕТЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СА СЕ ПОДРАЗНИЛИ newsm03 Аз ще се влключа медва когато наистина има защо,та дано се поуспокоят женските страсти и нерви, Rolling Eyesче то и от пролетта ние жените сме малко по нервни newsm12

# 425
  • Пловдив
Хайде да не категоризираме и да не се обиждаме. Има си неписани правила за нета и в него са вкючени главните букви и крещящите текстове. Няма нужда от ирония и намеци за женски страсти и нерви.

# 426
Момичета,веднъж бях попитала,но не получих отговор.Моля,ако някоя е взимала от изварата на ''Бор Чвор''(сурватъчна),да ми каже подходяща ли е за режима,защото освен калориите-85/100г нищо друго не пише.Благодаря предварително.

# 427
  • Пловдив
Ами понякога като не се отговаря значи няма какво да се каже. Вероятно никой от прочелите не я е вземал. Но ще кажа отново нещо, което се пише доста пъти - по-добре какавато и да е извара, отколкото сирене.

# 428
Аз реших-от утре никакжо прясно мляко,чудя се за киселото  се за киселото...ако трябва триците с вода ще ги пия...и яйца няма да ям...абе само месо(чисто,без подправки...)и риба-да видим до къде ще го докарам.Ми то тъй де:Или аз килата или те мен.Но аз тяяяяях...

# 429
Аз в България не знам да има пълномаслена извара,зашото преди да я пуснат на пазара ,производителите я обезмасляват-вземат маслото......................

# 430
  • София
Извара може ВСЯКАКВА!

И да знаете, ако не ви звъни телефонът, това съм аз, която не ви се обажда...
Аман, значи...  Crossing Arms

# 431
# 432
  • Пловдив
Аз реших-от утре никакжо прясно мляко,чудя се за киселото  се за киселото...ако трябва триците с вода ще ги пия...и яйца няма да ям...абе само месо(чисто,без подправки...)и риба-да видим до къде ще го докарам.Ми то тъй де:Или аз килата или те мен.Но аз тяяяяях...
Няма нужда да се изпада в крайности, просто намали млечните - прясното мляко само като добавка на кафето по малко, кисело и извара до 300-400 грама и ще видим Simple Smile

# 433
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз реших-от утре никакжо прясно мляко,чудя се за киселото  се за киселото...ако трябва триците с вода ще ги пия...и яйца няма да ям...абе само месо(чисто,без подправки...)и риба-да видим до къде ще го докарам.Ми то тъй де:Или аз килата или те мен.Но аз тяяяяях...
Thinking туй добре, ама няма ли да е още по-добре да не изключваш млякото  ooooh! в него има неща, които няма от къде да си набавиш  Hug
за рибата  Peace пробвай, отчетите показват, че се сваля най-много след рибен ден  Mr. Green
и още, но нека не се споменават женските страсти,  Blush ти си на режима от 28.04, нали така? и вече трябва да си в ПЗ защо не изкараш 5 ПЗ и тогава да сменяш нещо от менюто? някои свалят през П дните, други през ПЗ, а някои през ден Mr. Green

# 434
  • София
Креми, Мамица   Hug Hugчестит ви празник! Да са здрави, послушни и весели малчуганите! И много да ви радват!  smile3525  party023 bdbaloni
Креми, страхотна торта си спретнала на Сашко!  bouquet
Лени, както казах, тия дни ще пусна пак снимките, само ако ми остане време от пустия форум да ги сглобя  Laughing
be.freenewsm51 Много ми е приятно, че съм била полезна, нали затова всекидневно съм тук  Laughing
Доре  newsm51 мерси  Embarassed
Ели6, добре дошла!   bouquet
RENEWAL, добре дошла и на теб!  bouquet Попаднала си на точното място и на точния режим!
Новичките - зареждайте хладилниците с режимна храна! Да ви се намира винаги под ръка нещо за похапване, понякога се огладнява светкавично и ако нямате нищо режимно, рискувате да се нахвърлите на нережимно. Избягвайте полуфабрикати, не се знае какво съдържат.  Peace Пийте вода, дори по време на хранене, не стойте гладни! Яжте поне 4 пъти на ден (аз съм известна с това, че ям 6 пъти дневно, когато мога). Задължително закусвайте. И не си правете планове от рода на "5 кила за 10 дни", защото това е режим на хранене, който е непредсказуем. Действа стъпаловидно и не може да се предвиди никакъв резултат. Кажете си, че сте режимни докато стигнете целта си. Успех!  bouquet
Айодис, прочетох питанката ти за изварата, но никога не съм я виждала дори  newsm78
Вещи Hug

И да знаете, ако не ви звъни телефонът, това съм аз, която не ви се обажда...

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт