Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 312
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Перле, чета те бря, аз Не съм питам, че тя не ме е забелязала нещо  Sunglasses
Форси, огромна разлика, изглежда повече от 10 килограма.  Peace

# 691
  • Пловдив

Форси, огромна разлика, изглежда повече от 10 килограма.  Peace
Подкрепям с две ръце  smile3501 Голяма разлика има, продължавай все така, браво   bouquet
Благодаря ви за милите думи  Hug Убавици сме големи на снимката, няма спор, загладенки, няма бръчка никва  Joy Като гледам на втората ми снимка съм се посбръчкала, ама поне знам как да ги опъна, ако реша  Joy Joy Joy Sunglasses

# 692
Гледам се бе...и снимките и огледалото, ама аз само целулита си виждам  Laughing
А Соколския манастир ми е любимия. Ако някой ден изям гологлавия до мен, там ще ида да искам прошка за греха си  Whistling

# 693
Като гледам на втората ми снимка съм се посбръчкала, ама поне знам как да ги опъна, ако реша  Joy Joy Joy Sunglasses

Знаеш,знаеш  Whistling .В Троян......... на чист въздух  Flutter  Heart Eyes

# 694
  • Пловдив
Като гледам на втората ми снимка съм се посбръчкала, ама поне знам как да ги опъна, ако реша  Joy Joy Joy Sunglasses

Знаеш,знаеш  Whistling .В Троян......... на чист въздух  Flutter  Heart Eyes
Хм, да, тва е идея също  Hug Аз за друго си мислех  Whistling Кат' кача килца, охааааааааа, ще загладя косъма и няма да има кьорава бръчка  Joy
 Embarassed Е ся вече изядох някой тиган  Embarassed Май нережимни неща пиша...а и спамя  Embarassed
Жана, виждам те на балкона, казвай как са нещата при теб  Praynig
Мазнислава, казвай и ти  Hug
Фиона, Хрисула  wavey
Пишете, да има какво да четем утре с кафето  Laughing
Фолиииии, айде идвай си вече  Crossing Arms
Лека нощ от мен, май имам температура- толкоз писане изписах ( не че нещо важно казах) Crazy
П.П. Жана, стискам палци за бебето, нека нещата станат така, както силно ги желаеш  Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 00:40 от *Бубето*

# 695
  • Sofia
Здравейте! Бяхме извън София за няколко дни! Естествено, няколко прегрешения, но е нормално... Страхотно беше в Родопите, но жалко, че свърши и сега пак започвам бачкането.
 Направих си тест днес заради бебето-отрицателен Sad Много ми стана мъчно, защото ми закъснява, но ще видим...Надеждата умира последна. Аз и затова малко се притеснявам да съм крайна тези дни, че ако е станало нещо...Но все пак си продължавам.
 Сега ще се върна да почета малко назад. Wink
 Бубето, страхотна разлика! Супер изглеждаш!
 Вещи, страхотни сте с бебоците! Wink

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 00:46 от Жана /bg_paint/

# 696
Здравейте, момичета
Ей ме на - на килограм "разстояние" от целта ми - 64 кг.
Минават ми през главата едни мисли - дали да не продължа програмата 5П/5ПЗ докато не стигна 62 кг, тъй като според мен има още да се сваля от талията надолу.
Само за справка - според калкулатора на Дюкан трябва да съм 66...
Обаче тези калкулации нещо не ме устройват...
А и ме е страх да вляза в трета фаза, защото има вероятност да кача 1-2 кг...
Какво ще ме посъветвате по моя въпрос?

# 697
И мен нещо не ме кефи калкулатора. На снимкте "след" съм 84 кг. (в момента). Искам да бъда 65. А според калкулатора трябва да съм 55. Е да, ама ще кокалът ми е едър и ще мязам на чироз. а аз се харесвам с малко месце (пък и на другите така съм по-харна  Mr. Green ). Явно калкулаторът е за ССФ  Grinning Цифрата като цифра не е толкова важна, зависи от структурата най-вече. За мен лично най-важното е зрително сда изглеждам добре. А дали кантара показва 60 или 65...все тая.

# 698
Аз никога няма да мога да окльощавея - винаги съм била окръглена.
Ханшът ми е широк и там изглеждам все още "кръгличка". За задната част на ханша да не говорим - там искам да постопя още малко и това е.

# 699
Здравейте. Сега се връщам от Варна и  нито съм чела темата, нито знам каквон става тук. Утре, ще чета.
Вчера бях КУМА на сватба. Няма дса обняснявам какво ядох. т.е. няма нещо, което не ядох. По празниците стопи9х едно кило, но утре, ще проверя кантара на какво мнение е.

# 700
Фиона, за колко време свали 21 кг?

# 701
Започнах точно преди коледните угощения - противник съм на схващането "ще изкарам празниците, за да си хапна добре и тогава ще отслабвам"

# 702
Значи 4 месеца и нещо. И аз така си мислех и се надявм за плажния сезон да съм във форма, стига да не се оливам с прегрешенията.
Смятах да започна след 8 март - да хапна и пийна на воля, че тогаз...ама се отказах и започнах на 28 февруари. 10 дена си спестих и наградата ми беше 5 кг минус.

# 703
т: Мисиз Дел Форси, Hugразлика имаш,а целулита ако не го свалиш когато си на желаните килограми,Дюкан и за това има система, просто ще минеш на нея Peace
Вещи Hugми тогава сте бели Убавици,а сега сте заслабнали сладурани
-Fiona-  Hugправилно мислене,Щото и аз съм на туй мнение Joy Joy Joy

# 704
ето това имах предвид
така и стартовите ти кг са по-малко и организмът ти не е претоварен
ще сложиш по-малък бански за морето, сигурна съм
само не трябва да поставяш под съмнение твърдостта си пред изкушенията, защото иначе те ще ти станат ежедневие.
стискам ти палци!

...само по моята питанка не мога да намеря отговор...

Общи условия

Активация на акаунт