"Дневникът 42'' - да отслабнем всички заедно

• 12 062
  • 405
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви момичета!Успокоихте ме newsm53

# 181
Aia да скорпион съм отвсякъде - според зодията, според ника,  според мъжо   Whistling Whistling Whistling
каприсче  Hug хай да му ударим един пролетен як старт  Wink
мирама бадемите не са плод, ама по-добре ядки отколкото ФаФли  Laughing
QN4E естествено че цикъла влияе - ти се радвай че не си в + както се случва на повечето от нас в такъв период  Wink
лиде, тикве  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
миранди де си днеска ?

# 182
Добро утро
няма да имам възможност да ви пиша днес защото имам да уча две теми, а после съм и на работа
вчера хапването---
закуската - кис.мляко с овес.ядки
обяд- салата от 2 моркова и зехтин без сол
1 купичка леща без хляб но със сирене
следобед - 1 купичка дом.сок и сирене, с 1 филийка хляб; малко семки и ред черен шоколад
вечерта- 2 зеленчукови супи и салата  Crazy  Laughing
голямааа ламя съм, честно Mr. Green Heart Eyes
танци 15 мин
вода около 1,5 л
Днес се теглих, не бях го правила 2 седмици, поддържам си 47 кг  Grinning Flutter
айде учебника ме зове

# 183
Добро утро и от мен  Grinning
Аз официално прекратих диетата на Търманд, издържах 5 дни , трябваше 6 но сутринта се ядосах  Crazy
Резултати
КГ  -1.5 кг
Бюст - 0 см
Талия - 2см
Ханш - 1см
Бедро - 2см всяко
Прасец и ръка -0см

Като цяло съм доволна, като моя грешка отчитам,че бях в МЦ когато за почнах , а тогава не свалям почти...
1-2 дни ще хапвам умерено и после подхващам някоя друга диета  Peace
Много целувки на всички, но нямам време за поименно защото съм на лекции и трябва да се оправям  Hug   bouquet

# 184
Върнах се от първата лекция и сега закусвам тричаво хлебче с кис. мл.  Crazy

QN4E, не се притеснявай. МЦ влиае определено - задържа се вода в организма и е нормално даже и да качиш  Peace Ти задържаш 2 дни, а аз какво да кажа месец вече, та и отгоре  hahaha Търпение му е майката  Sunglasses

Aia,Scorpi, lideto70, благодаря за кафенцето   bouquet

Mirama, ти се справяш прекрасно   bouquet Давам си още време до края на този месец и ако няма резултат сменям режима. Решила съм го  Crossing Arms

Scorpi, минусът си е МИНУС  Wink    Браво   bouquet Ама плюса не винаги е плюс  Joy Joy Joy

iguanka, супер си, много ти се радвам  Hug Леко четене   bouquet

vodka_s_led, 1,5 не е никак малко. Даже вече ми се вижда много за темповете, с които аз свалям  Mr. Green Laughing

Aia, понеже обмислям твоя режима като вариант след Дюкан, та я ми кажи колко време се спазва. До достигане на желаното тегло ли  Thinking

MissCaprice, хайде бре, девойко, тъкмо за теб питах вчера.  Hug  Липсваш ни  Heart Eyes

А Нели къде се изгуби  Cry

Айде и аз да почета евентуално преди др. лекции  Whistling

# 185
Aia да скорпион съм отвсякъде - според зодията, според ника,  според мъжо   Whistling Whistling Whistling
[
newsm10 и аз така ... и ината ми е скорпионски

QN4E  ще тръгнеме на долу... аз от понеделник нещо задържам... а няма хранителна причина  Hug

iguanka  колко си висока??? аз си мечтая за тези 47 да съм ама и на 48 кг. ще съм доволна

# 186
  • София
Здравейте, момичета! Радвам се, че съм тук.  Hug Благодаря на девойките за прекрасното кафенце... Ммм!
Не съм на режим, но от днес ще се опитам да направя нещо по въпроса, защото покрай празниците качих малко...  Blush На работа съм и сигурно няма да мога да влезна пак да пиша, затова Лек и успешен слабителен ден, сладурчета!  Hug  bouquet

# 187
Здравейте пак от мен. ))))

аз да ви пусна няколко снимки от вчера. )))

http://images25.snimka.bg/005784338.jpg
http://images25.snimka.bg/005784342.jpg
http://images25.snimka.bg/005784343.jpg

# 188
iguanka  колко си висока??? аз си мечтая за тези 47 да съм ама и на 48 кг. ще съм доволна
165 см
мирама много са хубави снимките, там в града имате чудни места Hug живяла съм като мъничка там, за няколко години Grinning
тикве мерси  Hug леки лекции
Аз съм вече на втората тема Mr. Green
Съжалявм че съм лаконична Tired

# 189
 Mirama  много е сладко малкото...  Hug

iguanka  аз съм 164 ... а колко кг. искаш да станеш??

# 190
ая аз само си поддържам формата дет се вика, пиша в темата защото целя да се храня здравословно
не защото съм на диета
никога не съм била на строг режим
не обичам диетите  Peace и няма колко искам да стана-така си се чувствам добре (47 / 48 кг поддържам от близо 3,5 години), просто искам да се храня добре Peace А не да съм на диета и после да ям вафли 1 седмица Peace

# 191
ая аз само си поддържам формата дет се вика, пиша в темата защото целя да се храня здравословно
не защото съм на диета
никога не съм била на строг режим
не обичам диетите  Peace и няма колко искам да стана-така си се чувствам добре (47 / 48 кг поддържам от близо 3,5 години), просто искам да се храня добре Peace А не да съм на диета и после да ям вафли 1 седмица Peace

браво   bouquet на теб ! За сега на мен това ми е целта да ги сваля и после да продължа да се храня така

# 192
  • Cacao Land
Здравейте, момичета, как сте ми днес? Hug Забравих да ви се отчета за вчера:

закуска: козе кис. мляко със сусам, пшен. и овесен зародиш , овесени трици и ч.л. agave syrup (сладък сироп от агаав кактус Rolling Eyes)
обяд: манджа от леща и боб; 2 ябълки
вечеря: зелена салата със скумрия в дом. сос; 3 ябълки Shocked

Тренирах около 45мин.

Мирама, гледах ти снимките, вижда се разликата с предишните снимки Peace

Каприсче, радвам се, че си добре Hug

Скорпе, браво за минусчето, хайде продължавай в същият дух (скорпионски) Mr. Green

И аз нямам много време да ви пиша поотделно, ще гледам да се включа по-късно пак Hug

# 193
привет
скорпе, в джаза съм и аз. днес намалям храната а дай боже от утре почвам с упражненията (днес не ми е добре)
виждам доста скорпиончета сте се събрали тука. то и милото и то е на половина скорпион  Rolling Eyes
игуанче, чоки, чудесни менюта  Hug
тикве, вече ще съм по-редовна обещавам.
Дребния смени режима и сега спи по веднъж на ден и малко ми е трудно да се адаптирам  Flutter
чао за сега и ..умната с храната

# 194
Здравейте, милички Hug
И аз се върнах FlutterНямаше ме 10 дни, имам доста за четене, нямам много време, минах да се разпиша, че си бях режимна по празниците и резултата е -2кг, доволна съм, макар че очаквах повече, дънките ми доста поохлабиха(Шоколадче, ония, тесните Laughing).Поздравявам ви и отивам да чета, трябва да водя и детето на английски, ще се включа пак когато мога.Обичкам ви и ми липсвахте много, десет дни в гората без нет си е предизвикателство за моята пристрастена душица Laughing

Общи условия

Активация на акаунт