ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 182
  • 425
  •   1
Отговори
# 150
Много боли.....
Бебчо по4ина в мен на 21април към 17часа усетих го но не знаех какво става
ве4ерта запо4наха силни контракции и тогава заминах в болнисата
прегледаха ме и остановиха 4е син4ето ми няма тонове НЕ ИСКАХ ДА ПОВЯРВАМ не МОЖЕХ
мъжът ми беше до мен Той се срина....а аз след известно време не знам дойде ми някаква сила осъзнах 4е синът ми ве4е го няма и трябва да се прибера жива при дъщеря си!Раждането премина бързо за 2часа  много се колебах дали да го видя.....но не посмях предпо4етох да си го представам......Липсва ми всеки ден когато виждам майки с бебенца и бременни жени!Преди дни ми се наложи да отида до болнисата и когато влязох там преживяното ме връхлетя отново!Още усещам как излезе от мен беше топли4ък исках да го гушкам много
Не искам да ви товаря пове4е спирам до тук
Просто имам нужда да говоря за станалото

# 151
  • Варна
Знам, затова попитах.  Hug Толкова неописуемо и нелогично е случилото се! Поне да знаеше човек, че има проблем, че има заплаха, а то идва като гръм от ясно небе... Добре, че семейството ти е до теб, толкова мъчно ми става, че не мога да помогна, а ми се иска, но жалките ми човешки сили явно не стигат до никъде.

Ти изживяваш ада, миличка... дано ти стигне силата да преминеш през всичката болка и да стигнеш до по-светъл бряг!

# 152
Лили мили4ка имах проблем отлепване на пласентата и от това ХЕМАТОМ!Та заради него изгубих беб4о но до последно лекарите даваха надежда.....Не бях подготвена колкото и тъпо да зву4и до последно вярвах 4е ще надвием гадната рана която уби моето беб4е но....УВИ
за теб и за вси4ки мами силно Hug Hug Hug Hug Hug

# 153
Мъчно ми е защото искам да я прегърна, да я погаля... Cry  искам да й кажа колко я обичам
 искам да я видя в ръцете на баща й..............той толкова я обичаше

Flowers Rose Flowers Roseза моята принцеса

# 154
Мъчно ми е защото искам да я прегърна, да я погаля... Cry  искам да й кажа колко я обичам

Cry Cry Cry

# 155
Сладуранке  Hug
за твоята принцеса Flowers Rose Flowers Rose

# 156
Не мога да си намеря място от три дни....На наши близки приятели детето се удави в Дунав. Утре трябваше да е абитуриент, а още не са го открили да го погребат клетите родители....Защо, защо Cry Не съм събрала смелост още да звънна на майката, боя се , че няма да и`бъда опора.

# 157
Мерседес съжалявам за огромната трагедия на приятелката ти Cry
И искам да ти кажа нещо
ако наистина сте много близки обади и се тя има нужда от теб сега пове4е от всякога·Дори и да не знаеш какво да кажеш
просто поплачете заедно.....В такъв момент човек има нужда не от много а от истински приятели Hug

# 158
ако наистина сте много близки обади и се тя има нужда от теб сега пове4е от всякога·Дори и да не знаеш какво да кажеш
просто поплачете заедно.....В такъв момент човек има нужда не от много а от истински приятели Hug
и аз бих дала същия съвет. Просто бъди до семейството - ще имат нужда от силна подкрепа. Вчера сутринта чух по новите на БТВ за  това. Толкова е страшно.

Ох, а на мен ми е мъчно, защото мама  ма бронхопневмония и отказва да влезе в болница. Защото сега се берат маслодайните рози и тя не може да зареже татко сам. А аз не мога да предложа помощ. Sad мНожко ми дойдоха тревогите днес.

# 159
Знам, че е така, но всеки път щом хвана телефона и ми застава буца в гърлото, просто не мога да я набера. А за подкрепата -имат я, даже в момента мъжа ми с други  общи приятели са по Дунава с лодка да го търсят, тъй като официално вече нищо не се прави / за съжаление.../.

# 160
Мерцедес, докато не се намери тялото има надежда. Дано не се е случило най-лошото.  Praynig

# 161
Мерцедес, докато не се намери тялото има надежда. Дано не се е случило най-лошото.  Praynig

Рони, благодаря за обнадеждаването, но за съжаление момчето наистина се е удавило. До вчера и аз таях тайни надежди...но уви, все си мисля,че ако е станало чудо, до сега да се е обадил или свързал с близките си.

# 162
сьжалявам за вас мили майчета.прегрьщам ви и се моля за вашите ангелчета всяка вечер,тьй както за моето.

# 163
Светле мила гледай да си спокойна защото за теб е важно това
не може ли мама поне антибиотик да пие защото и нейното не е шега?

# 164

smile3518 smile3518 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт