Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво обсъждат хората в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво обсъждат хората в публикациите?
В публикациите хората обсъждат бременността и свързаните с нея преживявания. Те споделят своя опит, като например наддаване на тегло, поява на стрии, проблеми със съня, главоболие и подуване. Те също така предоставят информация за кремове за гърди, киселини в стомаха, лекарства и подготовката за болницата.
-
Какви са стриите и как можем да се справим с тях?
-
Какви са препоръките за кремове за гърди и какво е мнението за Lansinoh и Purélan?
за Ин4ока, разбира се!
!!!
Колебая се относно дамските превръзки - четох че лигнина бил по-подходящ (ако имаш шевове) защото не запарвал, но пък никоя от вас не казва , че ще го ползва... Нямам компреси и крем за гърди и идея нямам какви да си взема и
подути са ми краката и не влизат в 40-ти номер...
Значи направо да пълня куфара

! Биричка може
!
!
)
Дано да съм приключила с дебелеенето
Трябва да съм или седнала и да гледам в една точка, или поне да се движа... Добре, че мъжът ми спи МНОГО дълбоко и въобще не ме усеща!