Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от странните имена, които се обсъждат за кръщаване на децата?
Какви са някои от предизвикателствата, свързани с избора на имена за децата?
Кои продукти за предотвратяване на стрии са споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от странните имена, които се обсъждат за кръщаване на децата?
В дискусиите за имената на децата се споменават някои необичайни имена като Атанас, Асен, Крум, Борис, Доминика, Владимир, Александър и Александрия , Янис , Крис , Георги , Михаела , Соня , Авва , Анжела Гала Дара Леа Лора Рая Карин Андреа Алексис Атанас Крум Борис Доминика Владимир Стела Александър Александрия Янис Крис Георги Доминика Соня Авва Анжела Гала Дара Леа Лора Рая Карин Андреа Михаела Атанас Асен Крум Борис Доминика Владимир Стела Александър Александрия Янис Крис Георги
-
Какви са някои от предизвикателствата, свързани с избора на имена за децата?
Изборът на имена за деца може да доведе до проблеми като раздразнени реакции от страна на свекъри, предпочитание към традиционни имена, недоволство от избора на име, запитвания относно кръщаването на деца с определени роднински имена, искания за вземане на име от определена страна на семейството и трудности при постигане на съгласие между родителите.
-
Кои продукти за предотвратяване на стрии са споменати в дискусията?
-
Как усещате матката по време на бременност?
-
Какви са някои предложения за имена на бебета и кои имена се обмислят за бебето?
Взеха ми и кръвчица и след седмица ще си получа резултатите.
. Та общо взето май майчето има последна дума))) 
ако можех и не му пукаше от никой, ако имам две деца живот и здраве и двете бих ги кръстила на моите родители - поради доста причини.През целия ми съзнателен живот съм искала и продължавам да искам първото ми дете да е кръстено на моя баща,но...родителите на съпруга ми не са лоши хора,но са с по как да кажа - старомодно мислене,по-консервативни,традиционалисти дори.И в този ред на мисли от тяхна страна почти съм сигурна си мислят,че първото дете ще е на някой от тях кръстено.И точно както е по-традиция- момчето на свекъра,момичето на свекървата...да ама не...за сега мъжът ми е съгласен с мен,но понякога го усещам ,че си иска и той "традицията" и това също ме натъжава
Моя свекър миналата година си получи внук кръстен на него, а всички останали са с имена започващи с буквата "М", така, че ще зарадваме всички. Никой до сега не с е пробвал да се бърка по въпроса, може би защото е прекалено рано. Сестра ми съвсем чистосърдечно се опита да дава идеи и да изказва мнения и я отрязах, че ще научат как се казва бебето, когато се роди и родителите са тези, които си наричат детето. Не е работа на някой друг да го прави. Преди съм си мислела как бих реагирала ако ме принуждават да си кръстя детето на някой. Просто не бих го кръстила на никого.