Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 172
  • 892
  •   1
Отговори
# 375
  • Тракийка в Софийското равно поле....
момичета ,отгооряте ми моля....захарта ,че е от забранените неща -е ясно.това важи ли за кафявата трастикова захар и какви подсладители ползвате.Много ще съм ви благодарна да ме светнете по този въпрос.Четох -четох на първа страница ,на не ми стана много ясно. Embarassed

НИКАКВА Захар - ни тръстикова, ни плодова, ни кафява ни зелена!!!  Peace

Бейби Дол -   bouquet

Вещи, мерси за актуализацията в табличката  Hug  bouquet.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 12:31 от Tatitt

# 376
Добър ден и от мен успешен и приятен да бъде на всички smile3525
Днес нямам минусче ,но мисля да се меря в края на седмицата зада не дебна само кантара  че е кофти няколко дни да не мърда.

# 377
Как ги сваляте тези килограми newsm78 аз за 20 дни свалих 4 кг. Embarassed

Ами то и аз съм така, даже по зле - за 26 дни само 3 кг. и те са плаващи..... Уж правя всичко както си трябва, а свалям много бавно.....
Задържам вече 15-16 дни.......
Има ли и други такива?

# 378
  • Някъде там...
Момичета , днес ми е втори ден, вчера геройски удържах да не пия бира и да ям пърж.картофки  Mr. Green. За вечеря си бях взела хек филе, но то толкова малко стана, залепна за тигана  Thinking и в 12 часа си правих пак в тигана пил.сърца и супа от сърца. Е добре си похапнах през нощта  Mr. Green Само ми се струваше , че сърцата са доста мазнички  Thinking
Тази сутрин си правих кексчето, но нещо или не ми стана както трябва , но на вкус нещо не ми хареса и едвам го изядох. Не стига  че много ами и едвам го дъвчех  Sick Голям зор беше, та ще си карам на мляко с трици засега. За обед пак ще си ям сърцата  Mr. Green, а за вечеря пилешки пържоли или нещо ще екпериментирам с пилешко.
Не виждам никаква разлика още да има, но то е много рано Simple Smile

Айде спорен и отслабващ ден Simple Smile

# 379
  • Пловдив
Как ги сваляте тези килограми newsm78 аз за 20 дни свалих 4 кг. Embarassed

Ами то и аз съм така, даже по зле - за 26 дни само 3 кг. и те са плаващи..... Уж правя всичко както си трябва, а свалям много бавно.....
Задържам вече 15-16 дни.......
Има ли и други такива?

Ами аз съм още по-зле - за година и три месеца само 21 кила  Mr. Green

# 380
Здравейте милички !

Дори след съветите на Sun, Polly-Wolly, и krikri  да мина в трета фаза, не можах да се престраша и изкарах още една седмица 1/1 вместо 5/5. Резултатът към момента е следният : започнах от 74 кг. сега съм 62 , височина – 176 см. За съжаление, когато започнах, не съм мерила обиколки, може би защото се съмнявах, че ще постигна нещо -  сега ме е яд . Никога не съм вярвала, че мога да изглеждам така....  LaughingКъм резултата считам и това, че цялото ми семейство започна да консумира кисело и прясно мляко 0,1%, кола лайт и крем карамел без захар Simple Smile.

Страх ме е от тази трета фаза Sad, свикнах с втора и имам лошо предчувствие...., но ще спазвам всичко стриктно, независимо, че по принцип не ям някои неща като хляб например.

Четох няколко пъти обясненията в книгата, сега започвам да ровя във форума и блог сайта. Обещавам да не ви занимавам с излишни  въпроси.

Това е от мен, ще пиша пак след известно време.

Благодаря на всички и успех !  bouquet

# 381
Извинявам се ако не е точно за тук, но... MimSss, ето моята рецепта за вълшебно кексче в MW: 1 яйце, 3 с.л. кис. мляко, 1/3 бакплувер, подсладител, канела, ванилия- според вкуса ти. Разбърквам всичко с тел, оставям да престои 5 мин, след което за 5 мин. в MW на 750- мощност. Става мммм..... Crazy

А иначе и аз да се оплача от снощния си неуспешен опит да направя канеленките. Но забравих да ги оставя да попрестоят, като забърках тестото. Може би това ми беше грешката newsm78... Станаха едни сухи, твърди, трудни за преглъщане Sad

# 382
И моите така. Аз пък разбих белтъците отделно и понеже ми свидят овесените трици (щото ги няма редовно) направих канеленките с 8 с.л. овесени и 4 с.л. пшеничени. И аз забравих да ги оставя да се понакиснат, но следващия път ще станат. Дори мисля да им прибавя малко кис. мляко.

# 383
Чета , че пишете за кексчетата. аз станах направо царица на тях. Всякакви вариянти и солени и сладки. Сладките с канела, нес кафе, или малко обезмаслено какао от време на време. А солените слагам всякакви подправки, а най -любимо ми е са чесън на прах - става страхотно чесново хлебче. Мярката ми е 1 яйце, 2-3 лъж кис. мляко, 1/2 бакпулвер, 3 лъж трици и в зависимост подсладител. Преди ги киснех триците в малко прясно мляко да набъбнат, ма сега така ги слагам. След много опити уцелих и печенето- в широка тава с хартия за печене на много тънко, с хубаво разнесени трици навсякъде- резултата е перфектен. А соления по тоя начин , режа на 4 и си правя 2 сандвича м/у тях пилешка шунка и малко извара и цедено мляко объркани с подправки - просто идеалната закуска. Пробвайте страхотно става.
УСПЕХ НАПРЕД НА ВСИЧКИ ДЮКАНКИ:)

# 384
  • Варна
Здрастиииииииииии  Hug

Свидничка, страхотно си се заформила! Браво!  Peace

Я, каква готина станала нашата кафеджийка Сузана, браво и на нея!

Дени кали, честито, защо така съм те пропуснала?  Embarassed

Кри, Славе, Играчке, Бейбидол дано бързо минат гадориите.

Зарибената и Насти, сега ви виждам снимките в нашия албум - същи рекламни лица (т.е. тела) на Дюкан! Поздравление и за това, че тези снимки са там - нека гледат хората и да взимат пример.

Цоци, надявам се да се оправи всичко при теб, ама гледай да си обърнеш малко внимание и ако продължава така - трябва да се иде на лекар.  Peace

bambinkamalinka, munieca, можем да помагаме ако си давате тук дневното меню.

wish  Joy ти сериозно ли?

Данинка, айде да не е "диетКата" - Дюкан е такава сериозна работа, че трябва да се използват по-сериозни думи  Thinking Цигарите не пречат.

Росчо, Бермудез, честито хубаво кръгличко число!

Сагитариус, смело ПЗ от утре. Дотук си ОК.

Миша97, хайде на среща тоз път!!!

Клеми, не е лесна твойта. Ама виж Боби и Цвети как се върнаха във втора, значи може!

Венерас, изглеждаш супер!

Хора, запомнете, че готовите кайми и колбаси НЕ СТАВАТ за нашия режим!

За трета фаза да ви кажа пък - не е толкова страшна, той Дюкан си знае работата. Само трябва да е умерена. И не правете като мен, още в началото й да я префасонирате в четвърта.  Blush

# 385
 newsm03 дорчесър благодаря smile3525

# 386
Доре, хайде!
Само да прочета къде.
Само децата да не ми спретнат някой номер, че ми писна вече от болести - то не бе грип, температура,  гърло , ухо и т.н.  И винаги това се случва преди празници, така че - да не чуе господ, че ще ходя някъде сама , че веднага ще легне някое Joy
Иначе съм с две ръце за .

# 387
Аз взех пример от теб Дорчестър, от Вещи (дългосрочно постояннство, упорит и борбен дух) и от другите, които се борят с много килограми. Възхищавам ви се и се имам за късметлийка, че ви познавам, макар и задочно smile3525 txtlovesПък кой знае, някой ден...

# 388
Извинявам се ако не е точно за тук, но... MimSss, ето моята рецепта за вълшебно кексче в MW: 1 яйце, 3 с.л. кис. мляко, 1/3 бакплувер, подсладител, канела, ванилия- според вкуса ти. Разбърквам всичко с тел, оставям да престои 5 мин, след което за 5 мин. в MW на 750- мощност. Става мммм..... Crazy
А трици не слагаш ли?  Rolling Eyes

# 389
А трици не слагаш ли?  Rolling Eyes

Ми слагам, разбира се Embarassed ... Те са по дефолт Laughing

Зарибената, НастиУич, направо сте други хора smile3501

Общи условия

Активация на акаунт