Отговори
# 90
  • София
Анелиз, много са хубави дечицата ти!  welcome  Надявам се всички проблеми със Стани да са вече зад гърба ви!

Бубка, стискам палци да няма нищо тревожно!

Татянка, дано при следващо идване да нямате метереологични неприятности.

Аз днес внесох пари за Усоето.

Прочетох последната страница, че нямам много време. Утре ще наваксам с предните.

Лека вечер на всички!

# 91
  • София
Анелиз, много се радвам, че всичко в крайна сметка върви към добър край! Hug
За съжаление и аз нямам много време да чета тази вечер!
Аги,вие не сте ли се делили досега с малкия? Sad

# 92
Ооооо, момичета ooooh! Моят син пак е вдигнал 38,3, вече не знам какво ще правим. Баща му нерничи по телефона, майка ми е притеснена, аз рева.... Ама гледам да се стегна. Моля се само да е някакъв вирус дето ще го утрепем накрая, че от черни мисли ми се вие свят... Sad
Имал завиден апетит каза майка ми, похапнал е доволно, а половин час след нурофена вече е станал доста весел. Wink Но дали вече не е от предозиране с Аб не можем да кажем, утре ще му правят поредни кръвни изследвания.

# 93
Сега ми казаха - заспал си е порядъчно рано, изпотил се е и утре доки щяла да го води сутринта на ултразвук, сигурно пак да му гледат бъбреците. Била притеснена, че пак е с Т, не очаквала.

# 94

Не мог ада не се похваля. Една от моите най-близки приятелки ще става мама декември месец. Не съм спала от вълнение  Hug Почерпете се по повода, дами!  Hug

Анелиз, много красиви дечица, но наборчето е страшно чаровно. Да са ви живи и здрави  Hug
Скарлет  Hug
АгиPraynig и да ти кажа да не се притесняваш - не може, просто се надявам и моля всичко по-бързо да мине и замине и да си гушкаш Тони вкъщи  Praynig
Красе, утре и вдругиден ще е ремонт само в 1ва група, макар че те от вчера са почнали да боядисват стените при шкафчетата, за съжаление и нашата врата е така  ooooh! Та, не знам вашият ред кога ще дойде, но събота можеш спокойно да си го заведеш, мисля, че ще ни събират с 3та група.
Роди, Красе, хайде днес следобяд в морската, а и мами извън Варна - ако искате - заповядайте и вие  Laughing Едно самолетче и бръъъм сте при нас за 1 час  Crazy

Лек ден и спорна работа!   bouquet

# 95
  • София
Аз ли съм първата днес? Къде сте всички? А, Смини ме е изпреварила. Нищо. Хайде слагам от любимата иконка на Надето.   food010

Аги, много лошо това с тая Т. и че не могат да разберат от какво я вдига. Егати. Дано изследванията покажат.

Татянка, кога заминахте, кога се върнахте.  ShockedНаправо времето лети.Много за кратко ми се стори.

При нас нищо интересно. Аз нещо се депресирам, че коремчето ми порасна изведнъж за 2-3 дена и почти нищо не ми става. Сутрин по 1 час седя пред гардероба и се чудя какво да облека и в нищо не се харесвам. Още не ми се слагат бременските панталони с платките, но скоро ще се наложи. Tired
Сонята е на ясла, вече са почнали да ги извеждат навън да играят на една оградена тераса.

Смини, честито за приятелката ти!   bouquet

# 96
Смини,честито на приятелката ти,леко и безпроблемно бременеене и раждане!
Скарлет,желая ти успех и късмет на 20-ти,ще  стискам палци!
Анелиз,дано всички неприятности наистина вече са останали назад във времето!Много сладурски снимки!
Сега и аз ще се опитам да кача малко снимки от нашето пътешествие из Родопите по празниците, но не е много сигурно,че ще успея.

# 97
Добро утро!
Ще ходя днес на кормуване, току виж малко съм се разнообразила. Понаболва ме корема, но явно е нормално явление, все пак и операция имам.

Тони днес е с Т от сутринта/38,1/, става ултра рано, яде и после си доспива още около час и нещо. Сменят му Аб, за пореден път, махнали са абокада и сега през устата, дано не е гаден и да си го пие чинно. Иначе кръвната му картина е по-добра, т.е. левкоцитите спадат от 28 на 15 са вече, а утайката от 50 на 40. Дано това да е добър знак и че инфекцията отминава. Praynig Дали няма пак да го гледат на УЗ не е ясно, но гърлото му било съвсем чисто. Лекарката е казала /една от няколкото/, че не била виждала ангина, която да избие след 6-7 дни Аб. Ама на, вече е видяла и това!

# 98
Смини, честито на приятелката ти!  bouquet

Рени, и аз бях така с втората бременост - коремът ми жестоко бързо и рано порасна, пък имах несвалени кг от първата... Blush  Здраве да е, не се притеснявай за такива неща и си носи бременските панталони с кеф! Peace

Аги, дръж ни в течение! Hug

Бубка, как е Дани?
Hug

# 99

Благодаря ви  Hug
голяма пустош  Crossing Arms

# 100
Ох, аз сготвих, изчистих и оправих спалнята и кухнята и сега кръстосвам поглед вече. А имам и хол за подреждане и чистене...
Аги, постоянното сваляне и качване на температура е нормално за малките деца според майка ми. Тя все ме успокоява, когато Иво вдигне температура - да очаквам нови качвания и сваляния и това да не ме притеснява. Просто организмът се бори, бактериите и вирусите намаляват, след като падне температурата, ако не са измрели всички, пак се размножават и пак температурата скача.
Относно това, че ангината е избила след 6-7 дни антибиотик - ми нищо чудно няма в това, просто го е нападнал нов вирус. Иво вдигна 39 градуса на осмия ден от антибиотика, а вече го мислехме за здрав. Оказа се, че е хванал "оня" вирус с повръщане и диария, ама без диарията. Хубавото беше, че от температурата му изчезна пък хремата  Rolling Eyes така че важното е, че кръвните му показатели се оправят - скоро ще е здрав и ще се прибере при теб у дома  Hug

Смин, честито на приятелката ти! Лека и успешна бременност!

Анелиз, добре дошла   bouquet Нека проблемите вече остават зад гърба ви!

Иначе установявам, че явно форумският ми образ се различава от истинския.  Mr. Green

Да не се засегнеш сега, че не оценяваме какъв як пич си, а те смятаме за ССФ?  Mr. Green

# 101
 Hug
Затрупаха ме с работа тия дни и аз нали съм заек и не смея да протестирам, чинно си върша всичко  Laughing

Анелиз, добре дошла. Дечицата ти са много сладки, живи и здрави да са  Grinning

Смини, честито на приятелката ти. Край мен всички са бременни, много е хубаво това  Hug

Аги, надявам се Тонката да се прибере по-скоро и да се успокоиш. Бубка, дано и с Дани всичко да е наред  Hug

Днес племенникът ми има рожден ден, много го обичам и ви черпя за здравето му

# 102
  • Boston, MA
Честита радост на Смини и честит рожден ден на Макси!

Аги, хайде вече Тони да си е при теб!

...Бубка, как е Дани?[/color] Hug

Мерси за вниманието от всички, същата работа, температура нагоре-надолу. Днес аз съм на работа, баща му го гледа вкъщи.

...
Иначе установявам, че явно форумският ми образ се различава от истинския.  Mr. Green
Да не се засегнеш сега, че не оценяваме какъв як пич си, а те смятаме за ССФ?  Mr. Green

Малей, як пич, не знам, не съм толкова софистицирана, колкото изглеждам (явно), а по-простоватичка.  Mr. Green

# 103

Мис, то не остана  Shocked 4естит последен работен ден на мъжът ти, хубаво е 4е сега можете да си отдъхнете малко. А Крис как с кожата?

Ами гърбът му се пооправи доста, едва си личи къде бяха петната, но сега пък му се появиха зад колената. Спомням си Смин имаше същия проблем с Али още миналата година и от там съм запомнила. Мажа с Локоида и лосиони, доста трудно изчезват. Незнам все така ли ще е, надявам се да не е. Това само при белите бебета ли го има? С Лекса нямах такива проблеми, ама тоз малкия много махнАт на тема кожа.

МисЗ, каква киста? Аз имах фиброид на матката по време на бременността, уголемяваше се с напредването (било нормално, ми казаха, защото цялата област е много повече кръвоснабдена), нищо не са ми правили, след раждането се сви. Май още го имам.

Бубс, незнам каква е, ама и тя не знае. Каза ще пита. От много четене разбрала че са различни видове и се зачудила нейната каква е. Но предполагам не е като твойта иначе нямаше да я натискат така да я маха. Било опасно ако се спука, не било хубаво и ако бебето почне да я притиска.

Иначе за тези, които питаха, добре е сестра ми. Обикновените гадости в първите 3 месеца, но вече ми се струва се съвзема. Ходи на 2 седмици да и гледат кистата.

Анелиз, Чаена, Бубс Praynig

И не на последно място, Смин, честито на дружката  bouquet, страхотни са тези новини.
Честит празник на сладура Макси  bouquet

# 104
Мисче, аз не съм в течение - мъжът ти що така спира да бачка? Whistling
Ето малко снимки от ЦВЕТНИЦА Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246675

Рени, ти сега ли обуваш бременлийските панталони? Аз в нищо не влизам, а съм на старта Crazy

Общи условия

Активация на акаунт