Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
Какви са симптомите и препоръките за коластра и грижа по време на бременност?
Какви са препоръките за грижа за кожата и симптомите на коластра по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са симптомите и препоръките за коластра и грижа по време на бременност?
- Някои от участниците съобщават, че имат коластра, като симптомите включват сърбеж, болка и влажни зърна. Препоръчват се специализирани продукти за грижа за кожата и консултация с лекар. Симптомите могат да включват гадене, болки в гърлото, запъшен нос и тежест в корема. Препоръчителните грижи включват използване на тетра за гърло, хапване на солетки и осигуряване на достатъчно почивка.
-
Какви са препоръките за грижа за кожата и симптомите на коластра по време на бременност?
-
Какви са препоръките за 10-годишнината от завършването?
-
Защо не се препоръчва да спите на дясната си страна по време на бременност?
ама тежи..та пушек се вдига.Много лесно ми умалява кръста.А по гръб никога не съм спала, обича така да лежа, но вече ми е трудно и съм все настрани.
Днес за пръв път ядох череши. От един месец бълнувам за тях и днес се зарових в купата като прасе в тикви 
. Не знам вече какво да мисля, пари ли иска, че да ми обърне повече внимание? Благородно ви завиждам, софийски мами, че имате голям избор на лекари и клиники.
Малко като ме понапече и после се зачервявам ужасно и започва да ме цепи глава. Какво ще правя лятото не е ясно. 
На моето детенце му растат зъбки се оказа