Великобритания - тема 16-та, сладка и лятна

• 22 495
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • Italia
Друзя, чушкопеци няма в тази държава! Тази ракия във фризера как ще се пие ?  Тъкмо си намерих качествен чушко/краставицо/домато-съплайър и  сложих семейството на селско-манджена диета(въпреки опитите за протест).
А и есен иде,аз лютеници ще правя! Това на нищо не прилича!

АГ ,вдигай фамилията и в Хародс. Ако не харесаш униформи поне за някой чифт чепици на Чу или Диор можеш да похарчиш.В годишен сейл били,чувам.

mcdirock , e-bay!

Идеята за и бей е добра  Peace ама го няма модела дет го търся  Rolling Eyes
Междувременно след като им пратих отказ на поръ4ката Двата леви крака ми отговориха скорострелно,4е до 7_10 дни Ще полу4ат коли4ката и Ще ми я пратят на следваЩия ден,като поръ4ката ми Ще бъди третирана като СПЕШНА и Ще полу4а 10% отстъпка от цената.НО ако не мога да по4акам оЩе малко те Ще анулират поръ4ката и Ще ми върнат парите до 30дни Twisted Evil Казах им,4е приемам.Ще гледам сеир най_много оЩе 15тина дена и ако след това няма все оЩе ниЩо ги праЩам по дяволите директно. Crossing Arms
МОже и да е кьорфиШек за да спе4елят оЩе малко време ама за сега се хванах пък да видим....
Благодаря ви,4е ми изтърпяхте  Hug  bouquet

# 226
matzo ball, пъхай всичко във фурната за печене, не ти трябва чушкопек. Аз вчера си направих една огромна купа кьополу, с надеждата да си пийвам с него ракийката поне седмица, те пък взеха че го нападнаха и почти не остана.
Чепици може и да не си купя, ама идеята да се разходя без домочадието обаче, обмислям съвсем сериозно в момента Grinning, някой безработен за разходка по магазините има ли?

# 227
Ех, как хубаво се е ''раздвижила'' темата Simple Smile

Момичета, къде го лятото??? Умрях си от студ тези дни. Даже в момента си навлякох пуловер, че и парното пуснах Embarassed Май месец беше хубаво и слънчево и край.

AG, ако не друго, то поне повод да се поразходиш насам имаш Simple Smile Като чета какви проблеми имате с униформите и направо не ми се вярва. А аз си мислех, че отивам в магазина (който реша) и купувам всичко без проблем  Rolling Eyes Е, тепърва ми предстои да се сблъскам с това. Само след година.

mcdirock , успех и дано наистина ти пратят бъгито. Много си търпелива  Peace

matzo ball, ако знаеш как ми се дояде лютеница като прочетох  Crazy Не сме купували от доста време и сега е момента да се заредим Simple Smile

Мишолина, как изкарахте на почивката? Сигурно е било повече от приятно  Heart Eyes

Снощи писах, писах  в темичката и накрая не успях да публикувам. Затри се нещо постинга ми. После ме домързя да се повтарям.

Лека вечер ви пожелавам.

# 228
Мишолина, как изкарахте на почивката? Сигурно е било повече от приятно  Heart Eyes

Беше, да, прекалено красиво и слънчево. Аз съм в след-ваканционна депресия. Днес за малко да си купя билети за друго слънчево уикендско пътешествие. Студено ми е и на мен. Мрън-мрън.

mcdirock, дано да стане твоята работа. И дано си заслужава количката  Simple Smile

GI, приятно прекарване в БГ. Да ни пратиш слънце  Crazy

# 229
Здравейте!Знае ли някоя от Вас мами дали, ако родиш и живееш в Шотландия може да получаваш мачинство в БГ.Става въпрос за снаха ми.Раждането предстои до месец.Тук в БГ се осигуряваше в една фирма и ме интересува какви документи са необходими да се изпратят от там  и от къде, от болницата ли, каква е процедурата, легализират ли се.Те ще се върнат декември тук и ще гледат бебето тук.Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 22:09 от NELCHO

# 230
  • Italia
Благодаря за добрите пожелания,моми4ета.  Hug Дано да има заЩо. Rolling Eyes
Ще ви държа в те4ение.... Twisted Evil

# 231
  • Bristol
Ей, не спира да вали  Crazy
И по този повод, посветих деня на пазаруване  Flutter Униформата на сина я спретнах много бързо!!! Отидох в John Lewis, тръгнах да вадя списъци, а те ми викат, кажете само името на училището и ми наизвадиха от склада нещата, готови с емблеми! Само жълти чорапи за ръгби нямаха. Сега ще обикаляме спортните магазини, дано намерим. Та аз с униформата приключих  Whistling
В събота планираме разходка до Уиндзор касъл, дано до тогава времето да се пооправи!

# 232
Знае ли някой каква е процедурата да се смени GP-то?

# 233
Ей, не спира да вали  Crazy
И по този повод, посветих деня на пазаруване  Flutter Униформата на сина я спретнах много бързо!!! Отидох в John Lewis, тръгнах да вадя списъци, а те ми викат, кажете само името на училището и ми наизвадиха от склада нещата, готови с емблеми! Само жълти чорапи за ръгби нямаха. Сега ще обикаляме спортните магазини, дано намерим. Та аз с униформата приключих  Whistling
В събота планираме разходка до Уиндзор касъл, дано до тогава времето да се пооправи!

Завиждам ти, и то неблагородно, че така бързо си се оправила с униформата. Аз с тези два панталона за никъде не съм.
Аз за днес мислех, че ще пропусне да вали, но то взе, че се изсипа преди малко, иначе и аз по магазини цял ден, ама повече за мама Simple Smile
Кой каза, че не харесва Адамс кидс? Аз днес случайно попаднах на него, и за първи път попаднах на панталони, които не трябва да стеснявам. току що поръчах от сайта им и свърших с униформата на щерката за догодина.
Утре ще атакувам John Lewis, не може за Мери да има, а за мен да няма Laughing Laughing. (мери,  ако има жълти ръгби чорапи колко да ти взема? )
Стискайте ми палци!

# 234
Друзя, чушкопеци няма в тази държава! Тази ракия във фризера как ще се пие ? 

АГ ,вдигай фамилията и в Хародс. ....В годишен сейл били

Мацо, потърси в готварския как се прави шопска салата  :crazy

Временно се подвизавам на едно място, близо до Хародс. Но, като принципно отношение, понякога ходя в обедната почивка... в Харви Никс. Придобих някои неща...бърза терапия, какво да се прави, много работа имам, трябва нещо и за "душата", ха-ха.

Обадете се с мишката през август за някой бърз коктейл.

# 235
Август съм far away! Изтърва коктейлите тази вечер,ама като нямате speed boat нагоре по рЯката,така ще е...
Щом си до Хародс ,по принуда, не си за оплакване.Как са обувките?
А и печелиш от кофти ресторанта на Харви-то  Wink.
 Коктейли казвам вторник вечер,ако мишката е жива и ти си available. Нещо мексиканско може би...  Thinking

Чушките искам да ги пека навън ,че да точат лиги комшиите!  Mr. Green

# 236
  • Bristol
Утре ще атакувам John Lewis, не може за Мери да има, а за мен да няма Laughing Laughing. (мери,  ако има жълти ръгби чорапи колко да ти взема? )
Стискайте ми палци!
Късмет с атаката! Ако има чорапи, бих се зарадвала на едни цвят amber  Flutter А за качеството на материите, да не очакваш нещо. Подробно разгледах етикетите, повече полиестер, по-малко памук. Ръгби ризата сигурно е от "дишащата материя" 100 % полиестер  Crazy ooooh!

Момичета, ще ходите ли да гледате Мама Миа по кината?! Аз съм му голяма мераклийка. Колко се каних да видя мюзикъла, дори на крака ни беше дошъл в Бристол, но така и не стигнах до театъра  Rolling Eyes

# 237
Момичета, аз стягам куфарите за Бургас   newsm68 Смятам да изкараме там с Лео поне до средата на септември за ужас на мъжа ми, който ще е с нас само за 3 седмици. Ами писна ми от дъждове и т.н. ,  то последната седмица имам чувство, че зимата се върна. Толкова се обърках, че взех да пея на Лео коледни песнички. Малко ми е притеснено как ще се отрази на Лео самолета и промяната, че и в последно време толкова крив е станал. Все мрънка, вечер се събужда през два часа, това от както беше малко бебе не е било:) Реших да му давам вода вече и се замислих каква. От чешмата не ми се дава, дори и аз не я пия, минерална не става, в магазина намерих някаква в едни малки бурканчета за бебета, ама беше с дъх на праскова, ягода и т.н а аз искам чиста вода да е ?? Идеи някакви? Пумпалка и Анджи каква вода давате вие на бебоците?

Айде пожелавам ви успех с чушкопеците, униформите и коктейлите, аз ще влизам от време на време да ви навестявам.
Eya леко раждане ще стискам палци. И нагласяй се положително, мисълта е голяма работа да знаеш.

Между другото и аз съм много ядосана на магазините, особено сега когато са намаленията. Харесам ли си нещо, задължително няма моя номер. Накрая купувам каквото има, а не каквото ми трябва и резултат гардеробите пълни и все нямам:)

# 238
trollipen, преварена водичка давай на Лео. Весело изкарване на "ваканцията" в Бургас! Да изпратите малко слънчице и насам, че наистина съвсем се обърка това време.

# 239
Мацо, не мога във вторник, за съжаление; хайде като се върнеш, свирни.

Общи условия

Активация на акаунт