Великобритания - тема 16-та, сладка и лятна

• 22 494
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, аз стягам куфарите за Бургас   newsm68 Смятам да изкараме там с Лео поне до средата на септември за ужас на мъжа ми, който ще е с нас само за 3 седмици. Ами писна ми от дъждове и т.н. ,  то последната седмица имам чувство, че зимата се върна. Толкова се обърках, че взех да пея на Лео коледни песнички. Малко ми е притеснено как ще се отрази на Лео самолета и промяната, че и в последно време толкова крив е станал. Все мрънка, вечер се събужда през два часа, това от както беше малко бебе не е било:) Реших да му давам вода вече и се замислих каква. От чешмата не ми се дава, дори и аз не я пия, минерална не става, в магазина намерих някаква в едни малки бурканчета за бебета, ама беше с дъх на праскова, ягода и т.н а аз искам чиста вода да е ?? Идеи някакви? Пумпалка и Анджи каква вода давате вие на бебоците?

Айде пожелавам ви успех с чушкопеците, униформите и коктейлите, аз ще влизам от време на време да ви навестявам.
Eya леко раждане ще стискам палци. И нагласяй се положително, мисълта е голяма работа да знаеш.

Между другото и аз съм много ядосана на магазините, особено сега когато са намаленията. Харесам ли си нещо, задължително няма моя номер. Накрая купувам каквото има, а не каквото ми трябва и резултат гардеробите пълни и все нямам:)
И аз давам преварена вода с много малко захар/горе долу на 100гр вода 5гр захар/
Ти между другото в кой град си в Англия.Весело изкарване на почивката в Бургас.

# 241
Момичета, извинете, че се намествам в темата ви, но спешно трябва да установя контакт с форум като нашия, но във Великобритания? Бихте ли ми помогнали с линк? Благодаря ви предварително  bouquet

# 242
Не знам колко са "като нашия," ама погледни тези:

http://www.ivillage.co.uk/boards
http://www.babycentre.co.uk/community/

======================
И една много добра новина от последната седмица, малкия мъж (с голямото име Борис Михаил) на Ради72 вече си е вкъщи   bouquet
Пожелавам да расте здрав и силен късметлия, все така борбен, и много радост и усмивки за цялото семейство!

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:22 от мишолина

# 243
Trollipen, лек път и весело изкарване.
И на мен ми писнаха тези облаци и съответно се чувствам изцедена. Не знам от времето ли е или просто след- ваканционна депресия, може би и двете.

Ради72,да ти е живо и здраво момчето! ДА ви носи много радост и да бъде вашата гордост, в което не се и съмнявам  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ПС, вода не съм давала до един период, не си спомням докога. Успокоиха ме с това, че бебето си набавя всичките му необходими течности от млякото. Имаше и още нещо.
Не е желателно да се подслажда.

Поздрави сърдечни.
netsmums.co.uk  май беше, който е подобен на нашия. Ако пуснеш търсачка ще ти излезе адреса.

# 244
  • Лондон
Тролипен, лек път и от мен и благодаря за пожеланията! Искрено ти завиждам!
Казаха, че отнемало 4 седмици да се изкара паспорт на бебето... в момента, в който може да пътува, тръгвам и аз!

Кога стана Лео на 5 месеца почти.... Близнаците на aniji и те на 4 месеца гледам... кога излетя това време...

Ради, много се радвам, че сте си прибрали малкия юнак!  Simple Smile Пусни някоя снимка да го видим.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 11:51 от eya

# 245
Ради,поздравления и от мен!
Да расте здрав и пълен с енергия!

# 246
Момичета, благодаря много за информацията за сайтовете  bouquet Grinning

# 247
Знае ли някой каква е процедурата да се смени GP-то?

lubopitna, досега не съм сменяла GP тук, но също се интересувам и реших да споделя какво открих:

http://www.nhsdirect.nhs.uk/articles/article.aspx?articleId=1088#

# 248
Знае ли някой каква е процедурата да се смени GP-то?

lubopitna, досега не съм сменяла GP тук, но също се интересувам и реших да споделя какво открих:

http://www.nhsdirect.nhs.uk/articles/article.aspx?articleId=1088#

Аз съм сменяла като сменяхме района,но не съм имала здравословни проблеми и не е имало документи за прехвърляне от едната практика към другата.
При това отидох по препоръка на моя позната лекарка.
Многократно се убедих в абсолютната и некомпетентност и безхаберие и в момента смяната е наложаща тъй като приемам лекарства (изписани от болница) които не мога да спра току така а тя не желае да контактува с мен.Три пъти оставям съобщения на регистратурата и никой не ми се обажда. Изпратих писмо до болницата,дано ми отговорят на време. И понеже на никого не вярвам вече, вчера си взех и билет за Бг за да съм сигурна,че не поставям под риск собственото си здраве.

# 249
lubopitna, мъжа ми също е на лекарства, които взима ежедневно и не могат да бъдат спрени. Като ти прочетох постинга, го попитах той как си ги взима. Каза, че въобще не минавал през GP-то. Взел си е repeat prescription от болницата и я е занесъл направо в аптеката на Boots, които предлагат услугата perscription collection service. Преди си ги взимаше от Сейнсбъри'с, но трябваше да ходи всеки път до GP-то и т.н. Ето тук има линк към услугата на Boots, но може би е по-добре направо на място да питаш. Предполагам и други аптеки я предлагат. Дано съм помогнала поне малко.

Мислех да отговоря на лични, но тъй като това може да е от полза и за други хора, реших да пиша направо тук.

# 250
Здравейте момичета, от няколко дни чета вашия форум защото от началото на 2009 семейството ми ще се мести в Лондон. Опитвам се да намеря информация за живота в Лондон генерално, т.е. кои са добрите квартали (цена на квартири) и среден месечен разход за храна. Знам че сигурно има такива теми, но е трудно да се намери точната информация, а при това и да е актуална.

Много бих искала да си направя списък от няколко района към които да се насочим при търсенето на квартира. Ако знаете тема в която има информация по тези въпроси ще бъда много благодарна ако я постнете във форума.

Благодаря предварително на тези които ще ми отговорят.

# 251
Misholina беше така мила да направи списък на всички полезни линки касаещи животът в UK ,който винаги е на първа страница. Жалко ,че никой не отваря първо там!

Благодаря предварително на тези които ще ми отговорят.

А на останалите мами?  Laughing

# 252
останалите мами  също да се чувстват поздравени Simple Smile, а тема която коментира добрите квартали не намерих за съжаление и за това реших да пиша във форума

# 253
up my street  е точно това ,което търсиш и е дадено от мишолина.Но щом не можеш да се оправиш ти препоръчвам : kensington ,chelsea и knightsbridge като добри квартали.  Wink

Хайде банда,ние сме off to Palma на море!   grinning039

# 254
Въпроса не е в оправянето. Интересувах се от лични впечатления и коментари. Сарказма е излишен. Благодаря за отделеното внимание.

Общи условия

Активация на акаунт