Великобритания - тема 16-та, сладка и лятна

• 22 538
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • Лондон
здравеите как стои въпроса при вас със иаслите или децките градини тук при нас са доста скъпи по 25 паунда на ден ве4е искам да ходя на работа а незнам как ще стане............ newsm78

тук в Лондон са по 60-80 доколкото знам.... ooooh! 25 ми звучи супер на мен!

Но ще бъда благодарна на всяко линкче пуснато тук с визии за детски стаи, че вече станах разногледа и не мога да взема решение Rolling Eyes.

аз тази съм си харесала като "унисекс" визия - бяла стая с ярко жълто, оранжево, червено, синьо и зелено.

снимката е от www.bloomingmarvellous.co.uk
и всичките дрехи, които съм купила са в тези цветове също. много им се радвам - много 'слънчево' е всичко!

# 181
а да тук при нас наистина е доста по добре от колкото при вас.а ти твоето детенце пуска ли си го до сега........аз незнам моя малак ники как ще в началото ако реша толкова е свикнал с нем че постоянно ме търси за това ми се иска да ходи за да свиква с децата

# 182
оооооооо извиняваи ти маи още го чакаш пожелавам ти леко раждане

# 183
  • Bristol
При нас градините са около 30 на ден и 20 на сесия. Точно днес коментирахме с една друга мама, 36 искали в нейната градина, може и да са вдигнали цените след последното ми проучване. За свикването, знам че ще се притесняваш, каквото и да кажем. А може и малко сълзи да има в началото  Rolling Eyes

lida, точно вчера се разходих до Икеа, много свежи идеи имат там. Отиди да видиш какво са изложили. Хубавото е, че ако нещо ти допадне, можеш веднага до го купиш  Laughing

От документите за превод и легализация, от както съм тук, единственото което ми искаха е акта за граждански брак и то само веднъж, за издаване на поредната виза. Иначе за адреса в България никога не са ме питали, винаги съм ползвала тукашния  Thinking

# 184
благодаря мери за инфото.със сигорност ще ми е мъчно като знам че ще го оставя там цял ден дано и двамата да свикнем бързо

# 185
  • Манчестър
благодаря мери за инфото.със сигорност ще ми е мъчно като знам че ще го оставя там цял ден дано и двамата да свикнем бързо

Колкото по скоро го оставиш толкова по добре и за двамата. Аз лично съм нямала такива проблеми,защото моя син започна градината като беше на 5 месеца...буквално си израстна там, част от fixters&fittings.....дори сега съм още в чудене дали да го оставя още една година в тази градина или да го пратя в градината към местното училище......запазила съм места и на двете, трябва да реша до 4 Септември.

# 186
права си AVE мисля 4е така ще е по добре и за него от колкото да е по цял ден залепен за мен,въпреки че и на мен ще ми е ужасно мъчно докато свикнем и двемата.между другото при вас в Aнглиа е сякаш по различно от тук въпреки че и ние сме в UK,тук не е много популярно децата да ходят на ясла или децка градина направо си тръгват на училище от 4 години.също така няма и много българи тук където сме ние се броим на пръсти има още една българка която роди тук и това е други мами не познавам от BG всички други дето са чужденци са поляци ужасно много вече почти и полски научих............. Wink

# 187
  • Манчестър
права си AVE мисля 4е така ще е по добре и за него от колкото да е по цял ден залепен за мен,въпреки че и на мен ще ми е ужасно мъчно докато свикнем и двемата.между другото при вас в Aнглиа е сякаш по различно от тук въпреки че и ние сме в UK,тук не е много популярно децата да ходят на ясла или децка градина направо си тръгват на училище от 4 години.също така няма и много българи тук където сме ние се броим на пръсти има още една българка която роди тук и това е други мами не познавам от BG всички други дето са чужденци са поляци ужасно много вече почти и полски научих............. Wink

ААА, няма да ти е мъчно, само така си мислиш. Гледаи позитивната страна, детето ще почне да учи англииски, ще се социализира с други деца, освен това си имат програми за занимавка и тн..напр. моя син научи цветовете, да брои до 20, всички форми(квадрат тн) в градината.....от мен ги научи на български....не мисля,че не е популярно да се ходи на градина, по скоро е много скъпо и някои хора вероятно не могат да си го позволят.. Имаи предвид,че напр. нашата градина е по скъпа от ипотеката на къщата. освен това от първия скул търм след навършване на 3 г възраст детето има право на 2.5 часа на ден безплатно на градина.
Ти къде живееш,че няма БГ..щото и при мен няма..

# 188
ние сме в Portrush N.IRELAND,много хора се бъркат с република ирландиа но северна ирандиа е кьм UK а вие къде сте аз си мислех че подчти всички мами от този форум са от Aнглиа

# 189
Здравейте момичета!
Може ли някой да ми препоръча детска количка, в която детето да лежи. Мисля. че тук на това му викат pram(ili pram stroller). Доколкото знам е подходяща само за бебета до 3-4 месеца.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 02:04 от Rady72

# 190
здравеи може да провериш в best4baby оnline4baby там има всякакви Peace

# 191
Здравеите мами,

Ниакой може ли да м каже от кьде в Лондон мога да си закупя бебешка козметика на Мустела. Или англииски сайт за оnline пазаруване на вьпросната марка. Много се изтормозих тьй като единствената страница която google намира е недостьпна за мен поради някакви грешки в сьрвьра.

Поздрави,

Светла

# 192
  • Лондон
Здравейте,

Пак да ви поканя на 10 Юли - от 6 до 8. Малко се промени тематиката на партито, но пак ще има безплатно ядене и пиене.
Пиенето ще е Пимс на корем. Ще има и хапки за замезване. Освен това ще има и безплатна консултация за цветове, стилове и т.н. от тези хора http://www.crossing-borders.biz/english/home.htm

Ако искате да дойдете - само ми пишете - може и на е-майл eliniki@gmail.com.

# 193
Здравеите мами,

Ниакой може ли да м каже от кьде в Лондон мога да си закупя бебешка козметика на Мустела. Или англииски сайт за оnline пазаруване на вьпросната марка. Много се изтормозих тьй като единствената страница която google намира е недостьпна за мен поради някакви грешки в сьрвьра.

Поздрави,

Светла

купувах си повече от България..от Лондон едва ли ще намериш...

# 194
Привет Simple Smile

Голямо затишие в английската тема настанало. Всички ли заминахте по почивки Simple Smile

Моето детенце замина с баба му и дядо му в Пловдив за един месец и сега сме младоженци с мъжо Simple Smile Тази седмица всяка вечер излизахме след работа - ех, хубаво било така  Grinning

В понеделник мъж ми има РД и му купих за подарък билет за полет с балон с топъл въздух  Mr. Green

еya, благодарности за поканата за партито. Аз няма да мога да дойда и да искам заради работното ми време, но ми е любопитно да напишеш кой и по какъв повод ги организира тези партита. Сигурно си казвала някъде преди, но не успях да намеря  Blush

И да те питам на коя дата ти е термина? Като гледам скоро ще гушкаш бебчето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт