Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 327
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета дай идея как да взема урина на малчо
Дейзи, зависи за кога ти трябва, ако за утре дебни я веднага след ставане сутринта, леко я издръж над легенче като контейнерчето може и сама да до държиш или татито ви...Ако е за днеска, дай и да пине повече водишка преди да легне след обяд и пак като се събуди или я по гащи и 40 мин до час ще пишка.

Трябва ми сутрин, за да и направят изследванията на крув и урина. Направлението ни е едно и няма как да я заведа само за кръв. Две сутрини пробвам с колектор преди да се събуди, но нестава. Пробвах със сушоар - разрева се.

# 181
ashli ,виждам че си на линия-тук има тема на самоковските майки-в подфорума По градове .Ела там ако искаш Grinning
А и ние сме със същите перфектни мерки Grinning,пък аз си мисля че бебчо е дебел Laughing

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 11:07 от megiAN

# 182
  • Чехия
Значи, има още един номер будиш я ти...примерно час преди да стане и даваш да пие вода и я дебнеш..
Ако не иска, тогава заведи я банята пусни леко чешмата или душа за 5 мин. не задължитено да седи над гърнето пусни да ходи пода е хладен  и пак дебни...нас ни се налагаше преди през седмица да взимаме урина когато Верето беше на 4 - 5 месеца ..и все стерилна, така че давай вода и чакай...ще стане. Hug

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 11:37 от ivalex

# 183
ДейзиГ и ние тази сутрин минахме през това. Дебнахме го много дълго с контейнерчето. Накрая му дадох шишето с водата и в момента, в който започна да пие се изпишка. Чувала съм, че има някакви специални приспособления за момиченца, но не съм ги виждала. Успех мила Simple Smile. Ние трябваше отдавна да сме направили изследванията, но той беше с разстройство и нали се сещате като тръгнеше да пишка какво ставаше отзад Crazy. После се разболяхме и така го дотъркаляхме до днес. И днес за малко да го отложим с това дълго дебнене, но успяхме. Та пробвай с водичка Simple Smile.

# 184
  • Чехия
УСпех...

# 185
  • София
Marini, ЧРД на патерица! Щастие, радост, късмет, любов.... и всичко друго което си пожелаеш!!!

Дейзи, направлението е едно, но може в различен ден да занесеш урината. От лабораторията ни дадоха бележка и след 1 седмица само минах да оставя "материала".
При нас стана лесно - събудих я, измихме дупето и я гушнах за изпишкване - на 20 сек беше готова (само че първия път тати с контейнера се разсея Wink )

За табелката за дръвчетата имам идея - мами стихоплетки измисляте  такива страхотни заглавия на теми bouquet! Сигурна съм, че и това ще ви вдъхнови!

Прането - на децата е отделно с бебешки прах. Не ми е проблем да събера отделни перални, даже напротив - едвам смогват пералнята и сушилнята Embarassed  Нещо все губя битката с купищата дрехи за пране...

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 12:47 от ara75

# 186
майчета да ви питам един малко деликатен въпрос-как се справят вашите малчовци с гърнето,за ходенето на акане Embarassed Ние сме горе долу добре седи си без проблем на гърнето ,но не всеки път мисията е успешна LaughingИма случай да седи 10 мин на гърнето и след 5-да напълни памперса.И кога  смятате да почваме да махаме памперсите ида ги учим да си казват?Аз смятам след 2-3месеца да пробвам

# 187
  • София
майчета да ви питам един малко деликатен въпрос-как се справят вашите малчовци с гърнето,за ходенето на акане Embarassed Ние сме горе долу добре седи си без проблем на гърнето ,но не всеки път мисията е успешна LaughingИма случай да седи 10 мин на гърнето и след 5-да напълни памперса.И кога  смятате да почваме да махаме памперсите ида ги учим да си казват?Аз смятам след 2-3месеца да пробвам
Ау, не питай, че съм бясна. От 2-3 месеца си ходи на гърне и не пълни памперс изобщо. Най-много на следобредната разходка ако е по-дълга да пишка в него. А за акане не е акала в памперса дори и когато беше с разстройство. Обаче от 3-4 дена имаме ново 20. Бърка с ръка в гърнето точно когато пишка да пипне струята и това не е всичко. Вече 3 път ми вади ако от вътре и то за секунди. Наблюдавам я и не мога да я спра. Бърка и вади и като викна се сърди, кара ми се и пляска с хубаво омазаните ръце по колената си  ooooh! Знам, че опознава тялото си, знам че е нормално, ама ме изкарва извън нерви  Sick
Абе много гаден този вирус бе, май всичките го лепнахме. С разстройсто и температура. Ужас. Дано скоро всички оздравеят и няма повече болни  Praynig

# 188
За табелката вероятно до утре ще знам със сигурност  Hug

# 189
Тома и Ели - дай Смекта на бебка.
Мама на Кики - дано бързо да се оправи Кристиян!
Ламичка,ето от тук се заблудих.

Урината при нас е мисия невъзможна  ooooh! Досега никога не съм давала урина за изследвания и вече се притеснявам,но не мога да я събера пуст.

Гърнете-опитвах се,но вече не го и мъча. Crossing Arms

Хайде,творящите,давайте идейки за табелка!  Hug

# 190
Цитат на: Ламята Спаскa
Ради[/color
, много време продължи и при вас схващането? Не ходи ли на иглотерапевт? мен това ме оправя. В априлци ще говорим по темата

Всеки Божи ден ходи на физиотерапия, иглотерапия, масажи, инжекции, вендузи....има подобрение, не е както в началото, но не минава тоя пущинак вече 2 месеца. Мъжете много ги удря там, така че мили мами пазете татковците ни, че както са добре изведнъж могат да клекнат. Тъкмо ви се бях похвалила, че половинката много ми помага, но сега дори Томи не може да вдигне. Sad

табелка-в другата тема за Априлци обсъждаме надписа. Ако някой има идеи да ги сподели:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268211.440
 Засега клоним към най-обикновен надпис: Априлчета 2007, вида на дървото и датата на посаждане.

# 191
  • Попово
момичета да ви се похваля  Flutter Балев рече и тсече- "Тоз' път е мома "  stork-girl newsm44

# 192
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Супер

# 193
момичета да ви се похваля  Flutter Балев рече и тсече- "Тоз' път е мома "  stork-girl newsm44

Ура, ура, ура! Пепена, ако наистина родиш момиченце, знам ли, може един ден да се престраша... . Браво! Стискам палци да се роди здравичка и много да й се радвате!
Hug  bouquet Heart Eyes

# 194
  • Попово
 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт