Страхотна диета за страхотни тела - 14

• 13 409
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • София
be sunny   Hug ще мръднеш , важното е да си стриктна и да не се отказваш, а b_ivanova ти е казала много правилно - по-важно е как изглеждаш отколкото колко тежиш, а щом забележиш видимия резултат неминуемо и на кантара ще имаш минуси!  newsm10 А и зависи колко имаш да сваляш - ако са малко по-бавно става, но все пак става  Peace

# 31
Мерси за куража момичета Heart EyesНаистина имам малко за сваляне 4кг. но сърце не трае - след 3 седмици съм на море, а след 1 месец ще правим кръщене на малката и аз просто искам да ги  #2gunfire тези килограми

# 32
  • София
  Кисело мляко+плод

Кисело мляко +зеленчук

Или +

Кой каквото предпочита! Heart Eyes Малко съм подранила, но в 16 няма да мога да сервирам закуската!  Grinning

# 33
# 34
Ей ме на и мен  Rolling Eyes

Уффа, опитах се да лунувам....почти бях стриктна,но днес 2ри ден и имам 300грама минус...е,да все пак е минус,но не е за мен лунуването  Crazy ,а всеки път го казвам и понякога просто ми се приисква да направя нещо по така  Rolling Eyes
А и онез дънки,които в петък обух без проблем сега ме стягат  Rolling Eyes значи и на сантиметри няма кой знае какъв минус  Rolling Eyes

Хайде да не навявам лошо настроение  Rolling Eyes

Наоколо съм  Crazy

# 35
  • София
Добро утро, Страхотни момичета!  Hug Hug Hug

При мен днес нищо ново! Вече няколко дни си тъпча около 75 кг, но поне днес съм по-близо до 75 отгколкото о 76  Mr. Green

Кала , Hug  300 + 300 +300 става килограм  Peace Добър ти е резултата!  smile3501 newsm68 newsm44 Аз напоследък лунуването го поизоставих - все не го издържах или много трудно, а пък и нашите млечни дни са през ден и са си като лунуване  newsm78

Сати, Hug как е детенце, миличка?     bouquet

Вчера на млечния ден вечерях яйце и сирене, защото бях зверски гладна, но само това ми беше издънката - иначе си бях стриктна.
Днес съм се въоръжила пак с мляко и ябълки за през деня , а вечерта може пак някаква белтъчна хрлана да хапна. Аз Диета 1 я приключих и сега правя преход към друг страхотне режим, та тия прегрешения са почти режимни  Thinking

Това е засега от мен.

Страхотен отслабващ ден! Peace

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 10:49 от lideto70

# 36
  • при моите деца .....
Здравейте и от мен!
И аз съм се заредила с кисело мляко и ябълки на работа! За вечеря мисля таратор - е леко прегрешение е, но.... ЛЕКО!
СЛЪНЧЕВ ДЕН, ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ И МНОГО МИНУСИ! Hug Hug Hug

# 37
Добро утро   Confused

Аз днес съм +400гр  Rolling Eyes уффа....нещо ми е тъпо   Rolling Eyes

Успех на всички  Peace и супер минусов ден  Peace

# 38
  • София
Здравейте, момичета!

Леде Heart Eyes, благодаря ти! Синът ми е с гнойна ангина и поддържаше Т до тази сутрин. Е , ще мине , но плановете се разминаха с мен. Откъде я пипна тази ангина, ума не ми го побира.   Така го пазехме, заради операцията... ooooh!

Сега по темата ...Не съм на диетата, но се опитвам на всяко хранене да съм диетична, все пак. Wink
Ще се включа пак....

Страхотен ден на всички! Hug

# 39
Сати, е то така става обикновено....пазиш пазиш и накрая пак става нещо  Rolling Eyes Бързичко да оздравява Praynig  Praynig  Praynig

# 40
  • София
Бъдещи фиданки къде се загубихте?Чудя се аз защо не Ви чета,не ми излизате в непрочетените публикации,а Вие сте сменили темата.
Да се похваля онзи ден беше бала за който се притеснявах.Но балгодарение на ангината ми намаля апетита,та с 3-4 дни ограничения се намъкнах в костюма си.Дори ми седеше хубаво!
Общо взето успях и да посваля малко,че покрай Гърция бях понатрупала 1-1.5 кг.
Сати съжалявам за детенцето ти.Аз самата бях с ангина миналата седмица.
Доколкото знам в момента има и много скарлатина.Групата на дъщеря ми до вчера беше под карантина.
Самата тя се разболя,но слава богу не беше скарлатина.Та повече от седмица беше в къщи.От днес е пак на фронта.
Дано бързо се оправи детенцето ти!Няма ли начин да не отлагате операцията?

Хайде хубав ден от мен! Hug

# 41
  • София
Здравейте , Страхотни момичета!

Мечтателка , Hug  браво  smile3501 newsm68 newsm44виждаш ли това костюмче как те мотивира да си пазиш килограмите!

СатиHug много неприятно е с тези ангини Cry Дано бързичко му минава!  Praynig

Кала, b_ivanova , _Rossy_, be sunny и всички останали Страхотни момичета   Hug Hug Hug

Днес си изкарах деня като млечно ябълков , но с таратор на обяд  Blush , а вечерята мисля кюфтета на скара да е - малко поизменена Страхотна диета карам тези дни  newsm78

Страхотна вечер и утре да се хвалиме с  - - - - - - - - - - Peace

# 42
Брррр ей ме на и мен  Crazy

Въобще не ми се диетува нещо  Rolling Eyes и само се оправдавам с бирената мая  Rolling Eyes ,че зарад нея нямам минуси  Rolling Eyes ,но не е лошо да съм стриктна тия дни,а не да се подмотавам  Rolling Eyes

Лека вечер  Crazy

# 43
  • при моите деца .....
Добро утро, ранобудни страхотни момичета!

Днес си изкарах деня като млечно ябълков , но с таратор на обяд  Blush , а вечерята мисля кюфтета на скара да е - малко поизменена Страхотна диета карам тези дни  newsm78

Лиде, и аз така, млечно плодовия ден - добре, но за вечеря таратор, а хапнах и 5-6 залчета пилешко, но.....
Мисля да си направя 1-2 дни почивка и пак, но може видоизменено като теб да карам, само за задържане на постигнатото!
Хубав ден!

# 44
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!  newsm51

Днес имах служебна работа в центъра - страшен ад - огромни задръствания, та си обикалях почти само пеша - спортувах така да се каже  Mr. Green

Иначе с хапването съм като вчера - смесен млечно-плодово-зеленчуков ден. Blush

Но кантарчето ме зарадва тази сутрин - 74,800 съм това прави минус 500гр от вчера  newsm68 newsm44 newsm44 /малко под линийката, но тоя път ще изчакам твърдо да стъпя на 74 и тогава ще я сменям/  Grinning

Утре и вдруги ден няма да съм си в къщи и няма да мога да се включвам Sad Ще гледам да хапвам максимално близко до режима като за белтъчен ден, а дали съм го спазила ще пиша в понеделник  Wink

Засега много  Hug и  Heart Eyes на всички ! По-късно надявам се да мога да се включа пак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт