Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря бебешки кош за кола в Бургас?
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма?
Какви са препоръките за управление на предродилна тревожност и депресия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря бебешки кош за кола в Бургас?
-
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма?
-
Какви са препоръките за управление на предродилна тревожност и депресия?
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане и справяне с новото положение?
-
Какво е мнението на лекарите за връзката между теглото на майката и бащата при раждането и теглото на бебето?
То си е едно съвсем нормално направление за хоспитализация, има си дата на издаване; а нали всички направления са валидни само по 30 дни, затова се чудя. Това ми каза и сестрата де, аз иначе нямаше и да погледна
)
Дано отсега нататък новият живот ви носи само радост и щастие!

...При тях нещата се оправиха - на 21я ден си взеха малчо. Искрено се моля за вас 
...хайде дано скоро да ни зарадва някоя мама
Дано да не ми се случи и да го избетна тоя момент. Не ям въобще сол, ама знае ли човек.
, аз почти не излизам през деня, защото никои летни дрехи не ми стават и чакам да се разхлади и така да изляза малко на въздух. А утре дават температури от 35 градуса, направо ужас
.
Аз на една разходка обух сандалки, и точно на петите имаха някакви емблеми залепени, та от тия емблеми после така ми се набиха петите, като се върнах не можех да си стъпя на краката 
хареса ми много, само да имате желание да слагате и оформята страничката
добре че бързо са разбрали къде е проблема и са реагирали адекватно
После си тръгнах по време на презентацията на Matern, защото бързах за преглед.
, а ние тук бутаме ли бутаме.

Абсолютно съм ЗА да го сложим на следващата нова темичка!
.Аз се защитих,че през цялото време съм била пред компа откакто съм бременна,ама сега нещо се размислих
?
Има ли други като мен, които пият все още хапчета за задържане- Магнерот или Гинепрал???