Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря бебешки кош за кола в Бургас?
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма?
Какви са препоръките за управление на предродилна тревожност и депресия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря бебешки кош за кола в Бургас?
-
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма?
-
Какви са препоръките за управление на предродилна тревожност и депресия?
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане и справяне с новото положение?
-
Какво е мнението на лекарите за връзката между теглото на майката и бащата при раждането и теглото на бебето?

Освен да съм там в 10:50 и ако видя накоя бременна да я питам дали е от форума-така се запознах с Бубачко на отворените врати в МД, макар че имахме и предварителна уговорка...Та ще се поразходя до НДК, макар че доста съм закъсала с краката, ама мъж ми вика, че ще е добре да поизляза от къщи и да се запозная с нови хора.Така че мили момичета-до утре и се надявам, че ще се познаем 
!Нещо така се шашкам,че незнам това някакъв период ли е или винаги съм си била маниак и сега просто лъсна истината
Има ли други като мен, които пият все още хапчета за задържане- Магнерот или Гинепрал???

Идеше ми да го фрасна...Много ме издразни.Сега ми е едно нервно,раждане ми предстои ...и на мен ми писна вече ама какво да направя.Ебати тъпия коментар 
а ти много добре правиш че му носиш кърма, това сега е не заменимо. Дано скоро вече да сте заедно