Декупаж 19

• 44 294
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
looloo,да на водна основа е лака Peace
vanyia ,почнах коледните,щото и без това няма какво да правя,а и да не ми идва нанагорно пак в последния момент.А и повечето коледни ги правя със смрадливия бронз и сега е много по-добре,защото постоянно е отворено и почти не се усеща,а и съхне много бързо HugКолко диска ме чакат и мен,а вече и за яйца мисля Crazy

Като каза за смрадливия бронз, та да те питам
Виждам, че доста от напуканите ти бутилки са сребърни. С него ли са правени. Мислях, че той не може да се напуква. Кажи ми, моля те ако използваш него в каква тоно последователност работиш

# 91
Здравейте!
Искам да Ви попитам, ако се организира благотворителен търг, бихте ли предоставили някое от красивите си изделия за търга?
Ето я и темата за тези, които желаят да се включат:
Хобити, хайде да организираме благотворителен търг с наши произведения!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=301939.0

# 92
Здравейте!
Искам да Ви попитам, ако се организира благотворителен търг, бихте ли предоставили някое от красивите си изделия за търга?
Ето я и темата за тези, които желаят да се включат:
Хобити, хайде да организираме благотворителен търг с наши произведения!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=301939.0

На драго сърце, но не е ли прекалено малко времето
Няма ли някаква сметка за набиране на средства?

# 93
О, shoshkata !Къде се загуби?Драго ми е да те "видя"!  Hug

На мен също!     bouquet

В момента се занимавам с други неща и за известно време декупажа съм го поизоставила, т.е. генерирам творческа енергия  Wink  Всъщност вече ми се върти нещо в главата, но то ще отнеме доста време, докато реализирам идеята. Смятам да направя пано, нещо като пачуърк, комбинирано с декупаж.  Но за сега все още го обмислям. Да ви се оплача  Cry  , реших да се похваля с последната си работа (пано) и никой не ми обърна Фнимание. Ама бива ли такова нещо  Crossing Arms    Май ще си остана неразбран гений.....

Passiflora, да бих учасвала на такъв търг

Тук има една тормозчийка (Гудзила  Wink), която прави шишета като за световно и ме е подгонила и мен от сега да правя за Коледния базар, но чакам да дойде време , че да покажа. Но декупаж не съм направила никакъв, затова си трайкам.

# 94
Благодаря Ви, момичета!   bouquet

За това момченце средствата са почти събрани. Благотворителният търг ще бъде за лечение на другите деца.

Само да Ви помоля да се запишете в темата, която съм посочила, за да може да се прецени колко хора ще участват и с какви изделия.

# 95
здравейте златни момичета,аз на последък имам доста работа и само ви гледам какви страхотни неща правите!!! Hugрадвате ме много ама многооо!!!
добре дошли на всички дето се правите на нови newsm51
пасифлора,дай някаква сметка за да помогнем и ние дето нямаме толкова време да направим неща за благотворителен базар,моля!

# 96
радвам се , че за детето са събрани парите,но като може да се помогне на други,нека да направим и сметка ,по която да се събират парички от такива,които не разполагат с достатъчно време да направят неща,които да се продават!

# 97
Моля, коментарите и въпросите, свързани с Благотворителния търг - в другата тема! Peace

Поздравления за всички показани красоти!  bouquet
Новопоявилите се ми скриха шапката!  bouquet
Шошка, добре завърнала се.
Покажи пано. Hug

# 98
Привет дами!Страхотни неща сте сътворили!ДАНО ТВОРЧЕСКОТО ВДЪХНОВЕНИЕ НЕ ВИ НАПУСКА НИКОГА!
Шоши,покажи паното,моля!Аз също се мъдря над нещо лодобно!

# 99
looloo,тези са със златен бронз,но нали снимам с телефон и снимките са ужасни Blush
Такааааааа,смърдящия бронз не се напуква и за това аз действам така:
  -ако искам да е най отгоре
1.цветен акрил-за пукнатините-съхне
2.Ц 200-мегахим-съхне
3.бял акрил-съхне,той се напуква
4.салфетката
5.бронз с гъбичка и става все едно той се е напукал

-ако искам да са пукнатините
1.бял акрил
2.бронз
3.акрилен лак
4.Ц 200
5.пак акрил,който се напуква и се появяват пукнатините от бронз
ох,май стана много объркано,дано разбра нещо
п.п.Шоши,аз нали ти казах,че паното е невероятно

# 100
Шошка, добре завърнала се.
Покажи пано. Hug

Ето го   

# 101
Гудзи, благодаря разбрах го, но си го записах за всеки случай-да ми е под ръка ако реша да се пробвам Hug

Шоши не сме го коментирали сигурно защото не сме го видели, поне аз не бях досега
Хареса ми, няма да те лъжа като ти казвам, че много, но ми хареса. Интерсно и оригинално е, а и общият цвят, който аз възприемам е синьо, а всичко прекрасно на този свят е синьо....Не тъжи Hug  bouquet такива неща малко хора имат очи да видят, а още по-малко са тези, които да ги разберат

Предпочитам чиниите ти, обаче Grinning Wink

# 102
shoshkata много ти е хубаво паното!Знаех си,че изневеряваш в някоя друга тема  Joy
И аз съм се отдала на плетките,но с този ремонт нямам пространство за декупаж.

# 103
looloo проверих лака - начи...........акрилен, прозрачен,мат - въртях го от къде ли не - марка не видях - но на него пише Super spray и Very Well! нищо повече - а пише и че е профешънъл  Laughing Него ми го купи приятеля ми от един магазин за авто бои и лакове и ми каза, че с такива спрейове се пръскали джанти даже - така, че бил як лака и се оказа точно така и много лесно се работи с него!
shoshkata паното е готино - според мен не са схванали идеята ти, какво искаш да изразиш - чакай да не се изказвам неподготвена, да не  се  #Crazyокаже, че е нещо съвсем различно от това дето аз виждам  Joy
с тия коледни шишета не ви ли става студено  newsm78 макар, че аз намерих снощи у майка ми една много готина коледна салфетка и вече ме засърбяха ръчичките  newsm48
а пък аз да се оплача - за 4ти път пребоядисвам и предекорирам едно дървено хаванче, не знам какво ми става ама каквото и да му направя - все не ми харесва - ама поне изредих всички видове техники отгоре му  Grinning
ще взема да си почина няколко дни, та дано събера малко вдъхновение.............

# 104
Благодаря ви за отзивите, момичета   Hug Hug Hug  Паното го правих за една приятелка, тя много го хареса, иска още едно  Laughing  Друго си е да те поФалят, идва ти мерака   Crazy  Crazy Crazy

Венеция, покажи и ти, че да менкаме идеи

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 12:28 от shoshkata

Общи условия

Активация на акаунт